nede_mar |
25.08.2008 10:24:41 |
Pt. "Dragonia" - Sunt nou venita pe acest forum am citit mesajul tau si ai sa vezi de de ce m-am hotarat sa iti spun si povestea mea, desi a trecut ceva vreme de la postarea mes.tau!
De la inceput am sa iti spun ca sunt o mare pacatoasa! In urma cu 25 de ani am divortat de sotul meu(m-a parasit pt. o alta femeie),cu care am o fetita, dupa trei ani de singuratate am cunoscut un barbat desi niciodata nu am reusit sa tin macar un pic la el relatia a durat 4 ani.In acest timp din intamlare,gresala sau eu stiu cum am ramas gravida, vremurile erau asa cum sti dar totusi am facut un avort.Aveam cosmaruri, nopti nedormite mai mult visam acel copilasi aproape mereu ca imi cerea apa.Am dat de pomana am facut ce am stiut eu la vremea aceea dar nu am botezat pentru ca in copilarie am botezat o fetita care la cateva luni a muritsi toti au spus ca nu am avut eu noroc.Atunci am avut asa ca o viziune sau nu stiu ce dar mi s-a spus ca numai facand un copil voi scapa de acele cosmaruri.Asa am facut desi nu am hotarat nimic cu prietenul meu de atunci.Nu am locuit niciodata cu tatal copilului meu.Am nascut un baiat frumos,destept, are acum 19 ani l-am crescut singura impreuna cu fetita mea,nu am avut nici o pretentie de la tatal lui desi el l-a inregistrat pe numele lui, si cred ca a dorit in permanenta sa stea cu noi.Nu am interzis niciodata fiului meu sa aiba o relatie cu tatal lui si are si in prezent,nici el nu s-a casatorit, dar nu pot spune ca am vazut vreun ajutor din partea lui.Eu sunt mandra de copii mei si pot spune ca am avut numai bucurii de la ei.Sfatul meu este ca tu singura sa incerci sa iesi din acele ganduri,toti avem pacate mai mici sau mai mari, daca te spovedesti si te impartasesti totul o sa fie bine, daca nu ai botezat incearca da dai de pomana niste lucrusoare la copii saraci.Doamne ajuta!
|