Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Cum se imbogatesc preotii din defrisari ilegale . (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14115)

konijiro 09.11.2011 17:53:53

Citat:

Asa sunt unii, au satisfactie sa sanctioneze BOR-ul, numai BOR-ul, prin faptele individuale ale unor clerici.
Atata timp cat BOR nu se delimiteaza de acesti clerici si ii si sanctioneaza, e complice. Deci criticabila.

Citat:

Asta e preocuparea ta de baza, sa tot deschizi topice cu ceea ce vezi tu negativ in randul preotilor???
Atata timp cat parerea generala e ca fara religie suntem toti niste imorali (parere emisa si la nivel de Guvern), cred ca e perfect instructiv sa aflam ce fel de moralitate detin slujbasii religiei majoritare. Nu de alta, dar tot ei sunt aia care se bat in piept cu propria moralitate.

Citat:

Daca prin astfel de stiri doresti sa insinuezi ca Ortodoxia se identifica cu ei, gresesti profund, in rest, daca ai alt interes, tot inainte ... cred intr-adevar ca te plicitesti crunt :)
Pai ce e ortodoxia? Si cine e "detinatorul" ortodoxiei? Nu BOR? Astept sa imi spui si ca BOR nu are de a face cu ortodoxia.

lore86 09.11.2011 18:01:36

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 409796)
Pai ce e ortodoxia? .

Aceasta e adevarata intrebare.
Cand vei gasi raspunsul la aceasta, atunci vei incepe sa vezi lucrurile in adevarata lor lumina.
Spor! daca incepi sa pui astfel de intrebari, esti pe drumul cel bun.
Succes in a gasi raspunsul!

cocacoc 09.11.2011 18:08:21

Pai uite ,aici e adevaratul raspuns la adevarata intrebare . http://dexonline.ro/definitie/ortodoxie

konijiro 09.11.2011 18:10:33

Citat:

Aceasta e adevarata intrebare.
Cand vei gasi raspunsul la aceasta, atunci vei incepe sa vezi lucrurile in adevarata lor lumina.
Spor! daca incepi sa pui astfel de intrebari, esti pe drumul cel bun.
Succes in a gasi raspunsul!
As fi preferat un raspuns la obiect in locul unuia vag, dar se pare ca raspunsuri la obiect sunt dificil de obtinut pe forumul asta, mai ales la anumite intrebari.
Daca singurul lucru pe care trebuie sa il fac e sa gasesc raspunsul la intrebarea respectiva, de ce nu il dai tu, in loc de o afirmatie perfect vaga? Sau nici tu nu il ai, dar ai ales sa crezi chiar si in absenta sa?

Repet intrebarea: reprezinta BOR ortodoxia, sau nu?

Dumitru73 09.11.2011 18:13:03

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 409709)
nu am vazut "cum se imbogatesc preotii" ci cum "se consolideaza Biserica".
Din cate am inteles , padurea devenise prpprietate privata. Deci nu poti fura un bun propriu.
Sunt de acord ca defrisarea masiva poate produce un dezastru ecologic. Dar nu am nici o sursa ca asa s-a procedat. Sunt ciudate legile asta, chiar prostesti as spune. Spre ex, am o cunostinta intr-un cartier al Tm, care in urma cu multi ani si-a cumparat o suprafata de teren foarte mare. A facut in timp doua case, si i-a ramas o bucata mare de pamant folosita ca livada. Acum doreste sa isi construiasca pe proprietatea personala o casa ptr una din fete. Si autoritatile ce crezi? NU, ptr ca e inregistrat ca spatiul verde, si e plantat cu pomi(pe care tot gazda i-a plantat ) si nu are voie sa construiasca nimic acolo. Pana unde isi permite acest virus sa intre in vietile noastre?Pana unde isi permite sa ne lezeze libertatea tocmai in numele asa ziselor drepturi ale omului?
Asa ca toate aceste remarci rautacioase, sunt spuse doar de un suflet certat cu Dumnezeu, care mocneste de fustrare si rautate.
Oare ma intreb, unii oameni nu au altceva de facut decat sa trieze toate stirile care defaimeaza Biserica si apoi sa inceapa sa improste cu noroi?
E dovada cea mai clara a unuei persoane intr-un continuu razboi sufletesc.

asa se consolideaza Biserica? prin defrisari ilegale?

Dumitru73 09.11.2011 18:14:20

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 409725)
Ce să înțelegem de aici, că nimeni nu are dreptul să-i critice pe preoți, nici măcar atunci când încalcă legile țării ?

intelegi bine ...

Dumitru73 09.11.2011 18:16:40

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 409729)
Sigur ca da!

Cate kg de aur vedeti?
Cum se imbogatesc preotii?
Cat costa o inmormantare?
Catedrala Mantuirii Neamului pentru ce?
Noi Nascuti traficati de Biserica Catolica.

vrei sa spui ca nimic din toate astea nu pleaca de la un caz real?

lore86 09.11.2011 19:58:20

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 409802)
asa se consolideaza Biserica? prin defrisari ilegale?

ilegalitatea au stabilit-o oameni ca dvs.
Se cuvine ca Aceluia care a facut toate cele vazute, deci implicit si padurea, sa i se aduca jerfa spre consolidarea casei sale tocmai din creatia sa.Cu atat mai mult cat padurea era proprietatea bisericii.
La fel cum un taran, care face cojoace poate sa le vanda ptr a-si face o casa sau a-si cumpara o haina.

Dumitru73 09.11.2011 20:05:42

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 409821)
ilegalitatea au stabilit-o oameni ca dvs.
Se cuvine ca Aceluia care a facut toate cele vazute, deci implicit si padurea, sa i se aduca jerfa spre consolidarea casei sale tocmai din creatia sa.Cu atat mai mult cat padurea era proprietatea bisericii.
La fel cum un taran, care face cojoace poate sa le vanda ptr a-si face o casa sau a-si cumpara o haina.

nu vreau sa fiu ironic, dar exista niste legi in tara asta.
iar daca oamenii bisericii nu le respecta, la ceilalti de ce mai avem pretentii?

konijiro 09.11.2011 20:08:55

Citat:

Se cuvine ca Aceluia care a facut toate cele vazute, deci implicit si padurea, sa i se aduca jerfa spre consolidarea casei sale tocmai din creatia sa.
Aha. Deci defrisam in nestire pentru Acela, care in omnipotenta, omniscienta si maretia Sa, are nevoie tare mare ca niste furnici sa ii ridice diverse edificii, ca niste furnici (alese) sa se impopotoneze cu aur si pietre pretioase, in timp ce predica lucruri niciodata graite de fiul Aceluia.

Mai ramane sa dovedim si ca respectivii il reprezinta pe Acela, si am incheiat cazul. Legal vorbind.

Citat:

Serios? Taranul omoara oile altuia ca sa faca respectivele cojoace, sau pe ale lui?

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:25:34.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.