![]() |
Sa vedem ce spune avocatul Mirelei. Oricum frumos din partea ei ca s-a oferit sa te ajute.
Dumnezeu ne da incercari si pentru a invata ceva, printre altele rabdarea. Omul face cat poate, dar ajutorul cel mare tot de la Dumnezeu vine. |
In cazul meu sunt implicati personalitati cu functii ierarhice in Politie ,Parchet , Justitie . Dupa cum v-am scris am avut 4 avocati . Acum va intreb romani .
Cine are interesul ca acest adevar sa nu fie scos la suprafata ? Poate unii vor spune : Poate d-na Mihalcea nu spune adevarul cu privire la tot ce s-a intamplat ?! Eu , cu mana pe inima , cu credinta-n Dumnezeu va spun , ca ceea ce ati citit in mesajele scrise de mine este adevarul . Adevarul pe care il stiu indentic si cei 4 avocati . Dansii nu ne-au aparat cinstit ,pt ca daca aratau adevarul faptelor ,multe ilegalitati iesea la suprafata , facute de infractori , de politisti ,de medicul legist ,de procurorul care ne-a anchetat ,de jutitie si la urma de avocati tradatori . Cam multi ,nu ? Romani ,ieri sotul meu a luat parte la acel miting ,numint 'Martisorul Coruptiei .' A discutat cu persoane importante , care lupta impotriva coruptiei , despre cazul nostru ,aratand probe ale nevinovatiei noastre si probe ale vinovatiei celor implicati . Aceste probe au ramas la persoana care v-a sti ce va face cu ele . Ne este foarte greu ,dar ce as putea face ? Daca gasiti vreo solutie mai buna de a rezolva acest caz ,nu ezitati sa imi dati un sfat . Sanatatea mea s-a deteriorat foart . Multi care ma cunosc imi spun :' D-na katy , mai puteti ? Doamne cata coruptie si minciuna poate sa exizte in cazul dvs ! Cati bani are doamna acesti infractori , daca atatea persoane s-au implicat ?' Eu le raspund :' Relatiile socrului lui Argeseanu , colonelul si procurorul , au intervenit aici in Petrosani ,in faza de urmarire penala . Aceasta faza de urmarire penala nu a decurs cum trebuie , din cauza ca nu s-au respectat articolele importante , din Cpp , care se aplica in asemenea cazuri . Iar la Deva am fost la plimbare si la dat bani avocatului Stef , pe care l-am ales la recomandare unei alte persoane .Judecatorul din Deva l-a fovorizat pe procurorul din faza de urmarire penala , pe Nicodim Ioan . Acestea este procuror la Petrosani ,dar apartine Tribunalului Hunedoara din Deva . Deci ,se intelege . Iar la Alba , cei implicati in ilegalitati au cerut ajutor altor persoane care ii puteau ajuta . Astfel nu imi explic de ce avocatii nostri nu au adresat unele cereri importante instantei , de ce au tinut in geanta actele mele medicale ,care atesta problemele mele de sanatate ,de pe urma loviturilor primite de la Argeseanu ? De ce instanta mi-a respins probele cu inregistrarile ,ca fiind nefondate ,motivand ca martorii mei au fost audiati si ca in declaratiile lor scrie ceea ce scrie in Rechizitoriu ? A citit cineva Rechizitoriul si ceea ce declara martorii nostri , noi , fam Mihalcea , martorii infractorilor si chiar infractorii ?Eu sunt sugura ca nu , ca astefel constatau , ca ce este scris in Rechizitoriu nu corespunde cu declaratiile nimanui . Romani , pe situl acesta pe care il afisez este adevarul meu si care vi-l spun de atata timp . Dati atentie probelor si veti constata ,daca am mintit sau nu . Poate multe persoane , de pe acest site ,au criticat faptul ca eu am venit cu problema mea pe un site crestin ortodox. Eu cred ca am facut bine aducand la cunostinta romanilor o problema grava ,aratand adevarul cu privire la cate licruri grave se intampla in Romania . http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview |
Azi a aparut in ziarul Ziua online articolul 'Codul penal Macovei' debuteaza cu stangul .
As dori sa imi spuneti ce parere aveti cu privire la acest cod si la cazul meu ? Citat ----- Motive de ingrijorare Codul lui Macovei prevede o reducere a anilor de pedeapsa pentru unele infractiuni, cum ar fi furtul. Circa 60 de infractiuni vor fi pedepsite cu zile amenda, care pot fi comutate in zile de munca in folosul comunitatii, in cazul celor care nu au posibilitati materiale de a plati. Sunt introduse infractiuni noi precum camata, inselaciunea privind asigurarile, exploatarea patrimoniala a persoanelor vulnerabile si altele. In pofida scandaloasei decizii a Curtii Constitutionale, infractiunile de insulta si calomnie nu au fost introduse, ceea ce prezinta o bila alba pentru Macovei (precizam ca in varianta in care ar intra in vigoare "Codul Stanoiu" aceste infractiuni ar reaparea). In schimb, in capitolul faptelor contra infaptuirii Justitiei sunt introduse cateva infractiuni care ridica mari semne de intrebare, din cauza faptului ca pun in mana magistratilor instrumente prin care acestia pot abuza si reduce pe oricine la tacere. Concret, infractiunea de "presiuni asupra Justitiei" (art 266) prevede pana la un an de inchisoare pentru "oricare din parti sau reprezentantii lor" care ar incerca influentarea procurorului sau judecatorului "prin declaratii publice defaimatoare la adresa acestuia". O asemenea prevedere este de natura sa incalce dreptul la libera exprimare a celor care se considera victimele unor abuzuri ale magistratilor, care poate nu vor putea fi condamnati pentru fapta pentru care sunt cercetati, dar pot fi "agatati" pentru ca au protestat public, acuzandu-si public anchetatorul. La fel si infractiunea de "sfidare a instantei", definita ca folosirea de cuvinte si gesturi care ar putea fi interpretate drept jignitoare sau dispretuitoare de catre magistrat, ar putea fi folosita impotriva unor justitiabili care reclama in sala de judecata, pe buna dreptate, faptul ca un judecator nu-i primeste cererea de recuzare, ii taie cuvantul sau nu-i primeste probele la dosar. O alta anomalie este si faptul ca la "marturia mincinoasa" se prevede ca o persoana care a jurat stramb nu va fi pedepsita daca isi va retrage marturia inainte de retinere, arestare sau punerea in miscare a actiunii penale ca urmare a marturiei mincinoase - oferindu-se infractorilor o reala portita de scapare. |
'AJUTOR DE LA DOMNUL CEL CE A FACUT CERUL SI PAMINTUL", DECI nu atit de la oameni care sint instabili in general si influentabili, ci mai multa credinta din partea ta si mai multa rugaciune PENTRU DUSMANI daca vrei sa se limpezeasca lucrutile .Ai intrat pe un site ortodox SI RASPUNSUL NU POATE FI DECIT IN SPIRIT ORTODOX. DUMNEZEU SA ITI AJUTE! '
DUMNEZEU , are puterea sa ma ajute cel mai mult in acest caz . Lupta cu cei rai nu este un lucru usor pt nimeni ,tinand cont cu cine ma lupt . Sa ma rog la Dumnezeu pt cei rai ? M-am rugat si ma rog la Dumnezeu in fiecare zi . M-am rugat , de nu stiu de cate ori , de cei care au mintit , sa nu depuna marturie mincinoasa . Le-am zis : 'Spune-ti adevarul , aveti frica de Dumnezeu . Nu jurati cu mana pe Biblie si apoi sa mintiti . Nu va cer sa mintit absolut nimic , asa cum au facut toti cei rai cu martorii lor . EU VREAU SA MERG CU ADEVARUL PESTE TOT . ' Imi spui Sofiaiuga cat pot sa mai rezist ? S-a pus cineva in locul meu si in situatia mea ? Eu gandesc curat , nu gandesc una si spun alta . In cuvintele multura , am citit ca ceea ce spun , nu este ceaa ce gandesc . 'Va spun o mica intamplare ' In data de 9 martie 2005 ma aflam in biroul procurorului ,care ne-a anchetat ,fata in fata cu cel care a vrut sa ma omoare . Eu m-am uitat la el ,pt al cunoste pe cel care a vrut sa imi faca acest rau ,deoarece eu nu il cunostea . Obsevand ca el studiez cu atentie a inceput sa rada , dar radea ,radea . Eu cand am vazut ca rade i-am zis ;'Tu razi , dar eu am uitat sa rad din seara aceea ,in care ai vrut sa ma omori . Cand inchid ochii ,te vad cum ma loveai cu bata . ' Acesta imi raspunse :' Eu te-am lovit ? Te-ai lovit singura de-o teava ' Eu i-am zis procurorului ;' Jur pe Biblia cea sfanta ,ca spun adevarul ' Atunci inFractorul imi zise ;' Esti femeie batrana , nu tie rusine sa minti ,te bate Dumnezeu . ' Ei ,ce ai de spus sofiaiuga ? Cu Dumnezeu pe buze , mintea ! Multi vorbesc despre Dumnezeu , dar numai atat , vorbesc .De facut sa faca ceea ce cere Dumnezeu tuturor oamenilor , nu prea vad . Dumnezeu ne invata sa sa avem credinta si sa ne inchinam lui , dar ne cere sa ajutam oamenii ,nu sa le spunem ,cand nu au ce manca , roagat-e ,cand nu au ce imbraca , roaga-te , cand nu au unde dormi , roaga-te , cand nu au medicamente ,roaga-te . Tocmai Dumnezeu ne cere pe langa multa rugaciune sa facem si fapte bune . Eu asa gandesc ,asa scriu . |
Pentru a scoate ADEVARUL la suprafata in cazul familiei Mihalcea , a trebuit sa depunem plangere impotriva mincinosilor care au mintit in acest proces , cu buna stiinta sau poate pusi de cineva sa minta . Ca de fiecare data avem probe impotriva lor . Martorii nostri din proces ,carora le-au fost masluite declaratiile , inregistrari facute de mine in calitate de detectiv si care sper conform art ,64 -67 Cpp sa fie aprobate si nu respinse intr-un mod necinstit , asa cum s-a intamplat la Curtea de Apel Alba Iulia .
Citat ----------- 'Reprezentantul parchetului se opune cereri in probatiune privind inregistrarile convorbirilor telefonice , intrucat acestea sunt extrajudiciare , nefiind efectuate in conditiile art. 91/6 Cod de procedura penala . Instanta ,deliberand respinge cererea de amanare formulata de avocat ul Blehu Victor pentru audierea CD -urilor reprezentand convorbirile inculpatului Mihalcea cu martorii audiati in cauza ,intrucat acestea nu intrunesc conditiile art 91/1 CPP , nefiind autorizate de judecator , astfel ca nu pot fi certificate conform art 91/3 CPP . ' -------- Instanta Curti de Apel Alba Iulia mi-a respins aceste dovezi , consemnand in incheierea de sedinta din data de 14 noi -2006 , ca acestea sunt inregistrari ale unor convorbiri telefonice si nicidecum ca acestea sunt inregistrarile unor discutii libere , fata in fata , cu un telefon mobil care poate inregistra . Este cinstit si legal modul in care ne-au fost respinse aceste probe , care erau concludente , utile si duceau la aflarea adevarului din acest caz ? Cum sa luptam impotriva Coruptie si a ilegalitatilor din justitie , daca chiar unii magistrati nu respecta legea ? Familia Mihalcea din Petrosani este o victima a acestui sistem , dar cu toate acestea , lupta lor continua pentru a scoate adevarul la suprafata , pe care infractorii si oamenii legi il vor ingropat . Speram ca la Inalta Curte de Casatie si Justitie vom gasi dreptatea si ca cei vinovati vor fi pedepsiti conform legii pentru ceea ce ne-au facut . Nu dorim ca politistul care ancheteaza aceasta plangere impotriva mincinosilor din proces sa faca si dansul ceea ce au facut colegi lui , care ne-au anchetat cazul prima oara . I-am spus acestui politist , pe nume , Ionescu Adrian , ca nu vom mai accepta ca martorii nostri sa fie tratati nedem sau sa le fie masluite declaratiile. . Sa fie consemnat in declaratiile acestora ceea ce declara fiecare si apoi sa le fie inmanate pt a le citi si daca sunt de acord cu ceea ce este consemnat sa semneze ,daca nu , nu . Speram ca PROCURORUL SI COLONELUL ' din povestea noastra sa nu se mai implice in alte ilegalitati si sa lase ca adevarul sa fie scos la suprafata si cei vinovati sa plateasca conform legii pentru faptele savarsite de ei cu buna stiinta . Eu le-am spus martorilor mei ca nu doresc ca ei sa minta ceva pentru noi , ci sa declare adevarul si numai adevarul cu privire la ceea ce s-a intamplat in data de 11 dec -2004 . Si martorilor mincinosi le-am spus acest fapt ,dar ei m-au tratat cu indiferenta , crezand ca ceea ce le spun eu sunt simple vorbe si ca nu vom face plangere impotriva lor . Sotul meu a discutat cu tatal unui martor mincinos , pe nume Baltag Marius si l-a rugat sa-i spuna fiului sau sa nu minta cand va fi audiat la Curtea de Apel Alba Iulia , ca il vom acuza de marturie mincinoasa . Tatal lui Baltag i-a raspuns sotului meu ca ii v-a cere fiului sau sa declare adevarul cu privire la ceea ce s-a intamplat . Dar cand a venit in instanta , acesta a mintit in asa fel incat sa-l scoata pe procurorul Nicodim Ioan din necaz si nicidecum sa declare adevarul cu privire la ce s-a intamplat in acea seara de decembrie . Cine l-a pus sa minta , este lesne de inteles . Acesta minte intr-un mod diferit de ceea ce spun cei care ne-au batut si de ceea ce spune o martora mincinoasa a acestor infractori . Budala Luminita este acea martora mincinoasa , care nu a existat la locul faptei si caruia i-a fost scrisa olograf declaratia de dl procuror Nicodim Ioan . Dar este buna ca martor mincinos in proces deoarece acesta este foarte recalcitranta , are mult tupeu si un comportament indecent in societate . Budala Luminita , de care s-au folosit toti cei care au anchetat si judecat cazul pentru al invinovatia pe fiul meu de o fapta pe care nu a comis-o ! Fratii Geonea , care de fapt sunt complici lui Argeseanu si care au fost disculpati de dl procuror pt a nu-i agrava situatia acestuia , sunt deasemeni invinuiti de marturie mincinoasa . Acestia au luat parte la bataia fiului meu si a noastra , lovind cu picioarele si pumnii si nu au intervenit in aplanarea conflictului . Un conflict nu se aplaneaza lovind cu picioarele si pumnii persoane care nu iti fac nimic rau . Elsasser Paul si Tranca Daniel , care sunt martori nostri , au spus ca nu stiu nimic , omitand constient anumite fapte importante , care duceau la aflarea adevarului . Mie si altor persoane ne-au spus tot ce au vazut in acea seara . Am dovada inregistrata a acelor discutii in care acestia imi povestesc cu lux de amanunte multe lucruri pe care acum din motive necunoscute noua nu au mai dorit sa le declare in fata instantei . Am unele banuieli , dar continui cercetare a pe a afla daca este adevarat ceea ce banuiesc eu . Sper ca lupta mea impotriva atator ilegalitati si impotriva persoanelor implicate in aceste ilegalitati sa dea roade si cei vinovati sa plateasca pentru faptele lor . Voi aduce la cunostinta organelor competente daca se va mai face ilegal in acest caz . Nu am nimic de pierdut . Viata , libertatea , sananatatea mea nu conteaza pentru mine . Fiul meu este darul cel mai de pret pentru mine si de aceea lupt pentru el , ca viata lui sa fie linistita si ca viitorul lui sa nu fie distrus . |
Draga mea modul in care prezinti situati, victimizarea constanta si mai ales idealizarea fiului tau sunt semne ca ai nevoie si de un alt tip de ajutor. Situatia ta desi nefericita nu este semnificativa pentru ROMANI, oameni care cad victime unui sistem sunt zeci si sute. Pana la urma ce putem face noi pentru tin
Pentru a scoate adevarul la suprafata e important sa faci distinctie intre adevarul tau si adevarul a ceea ce s-a intamplat. Pana la urma bata care a cazut tot necazul era a sotului tau care real nu avea nici un motiv sa o mai aiba in mana pt ca bataia se terminase si a reinceput datorita lui. Apoi fiul tau a lovit victima cu bata. E greu sa demonstrezi ca de fapt hematomul a aparut datorita altei lovituri Daca tot s-au batut impreuna pot sa imparta si pedeapsa in functie de responsabilitatea fiecaruia. Cred ca dau dovada de duritate. Pana la urma fiecare tragem ce ne este dat. |
Calator , ADEVARUL este cel pe care il spun eu ,fara a fi strecurata minciuna . Un lucru important ar fi trebuit sa intelegi Calator , daca ai fi citit cu atentie povestea mea ! Ca eu nu as fi indraznit sa fac public o minciuna .Si in legatura cu ' problema ' ,la care te refer ,te asigur ca nu ai motive intemeiate de suspiciune . Nu ai citit cu atentie acest caz si asta se datoreaza faptului ca nu te intereseaza ceea ce se intampla in jurul tau . Ma asteptam din partea ta la o asemenea atitudine . Te asigur ca nu am nevoie de ajutotul unui psihiatru pentru a scoate adevarul la suprafata , am nevoie de romanii cu suflet curat , care sa ma sustina in lupta mea pentru adevar si cel mai mult am nevoie de ajutorul institutiile competente ale statului roman .
Fiul meu era sa fie omorat cu picioarele si pumnii de cei trei infractori ,iar in momentul in care era batut am coborat eu si sotul meu spre ai veni in ajutor . Deci nu sotul meu s-a dus la ei ,asa cum ai crezut tu ,ci infractorii au venit la noi si ne-au atacat . Noi ne indreptam catre Politi si pe infractori nici nu ii cunosteam deoarece nimeni nu ne spusese cine sunt acestia ,se instaurase 'Legea tacerii '. Se vede ca tu nu sti ce se intampla in cartierele rau famate din Romania ! Dupa cum am scris in mesajele anterioare am o stare de depresie ,dar in asemenea cazuri ,cine nu ar avea ? O asemenea problema grava plina de ilegalitati se trateaza cu mintea limpede si trebuie sa sti in ce te implici si ceea ce faci . Tu chiar asa naiva ma crezi ? E usor sa lovesti in cineva fara sa-l cunosti . Eu te iert pentru mica ta rautate . Raul cu care ma lupt eu este mult mai mare decat ceea ce vrei tu sa faci . Te asigur ca nu am motive sa fiu suparata pe tine , este parerea ta si ti-o respect . Libera exprimare iti da acest drept . |
de ce scrieti atat de mult? ma gandesc mereu la copy-paste. asta este un forum de discutii nu jurnalul virginiei woolf.
|
In aceste momente grele pentru familia mea , eu atat mai pot sa spun .
CREZUL Cred într-unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul, Facatorul cerului si al pamântului, vazutelor tuturor si nevazutelor. Si într-unul Domn Iisus Hristor, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Nascut, Care din Tatal S-a nascut mai înainte de toti vecii. Lumina din Lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, Nascut, nu facut; Cel de o fiinta cu Tatal, prin Care toate s-au facut. Care pentru noi oamenii si pentru a noastra mîntuire S-a pogorît din ceruri si S-a întrupat de la Duhul Sfînt din Maria fecioara si s-a facut om. Si S-a rastignit pentru noi în zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a îngropat. Si a înviat a treia zi, dupa Scripturi. Si S-a înaltat la ceruri si sade de-a dreapta Tatalui. Si iarasi sa vina cu slava, sa judece vii si mortii, a Carui împaratie nu va avea sfîrsit. Si întru Duhul Sfînt, Domnul de viata Facatorul, Care de la Tatal purcede, cel ce împreuna cu Tatal si cu Fiul este închinat si slavit, Care a grait prin prooroci. Într-una sfânta, soborniceasca si apostoleasca Biserica. Marturisesc un Botez, întru iertarea pacatelor. Astept învierea mortilor. Si viata veacului ce va sa vie. Amin! |
Opiniile noului ministru de Interne
Cristian David, noul ministru al Ministerului de Interne si Reforma Administrativa: "Romania trebuie sa contribuie eficient si eficace la spatiul de libertate si justitie din UE. Noile directii vizeaza continuarea reformelor incepute, fie ca sunt legate de pachetul de legi, fie ca sunt legate de cresterea nivelului de siguranta a cetateanului." Domnul ministru , Cristian David , poate ma v-a ajuta in elucidarea acestui caz , in care s-au implicat persoane cu functii ierarhice din Politie . Familia mea are nevoie de ajutorul institutiilor superioare ale statului roman , deoarece cei implicati in ilegalitati nu vor sta cu mainile in san si vor astepta ca un simplu cetatean de rand sa le strice reputatia . Oamenii simpli nu sunt prosti , doar fricosi si lasi . Credeti romani ca sunt o simpla femeie naiva care nu stie cu cine lupta ? Nu sunt deloc naiva . Prin meseria mea de stilist am cunoscut tot felul de persoane , incepand de la omul simplu pana la omul cu functii inalte si stiu cum pot sa imi inchida gura . Cautand verigi slabe ale acestui caz , intimidandu-mi martorii , asa cum am patit cu martorul Elsasser si Tranca si falsificand diferite probe . Am unele banuieli in privinta acestor doi martori , dar asteptam ca cineva de la DIICOT sa vina sa cerceteze acest caz . Atunci le vom spune mult mai multe lucruri , care nu se stie inca . Nu am deloc incredere in politistii care ancheteaza plangere impotriva mincinosilor . Am constatat unele lucruri care imi dau de gandit si pe care nu le pot face public in momentul de fata . Judecarea cazului se va face la Petrosani , unde sunt relatiile socrului Argeseanu pe nume Popan Ion . ' Procurorul ' cu care s-a laudat acest Popan este de fapt prim procuror la Petrosani si se numeste Kando Gabriela Mirela . Iar' Colonelul 'este de fapt comandant de Politie intr-un oras din Valea Jiului si se numeste Morar Victor . Toate acuzele mele se vor baza pe probe adevarate , care vor putea fi verificate de catre oamenii legi . |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:50:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.