Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   cum sa fac sa il indrept? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14264)

AnnaKarenina90 17.12.2011 20:48:08

Citat:

În prealabil postat de steliana-steli (Post 415914)
nu era asa la inceput pt ca astfel m-as fi gandit de 2 ori inainte sa decid sa na impartim viata impreuna,,,,,,,,,,,sa schimbat de cand a a flat ca am cancer ovarian si a vazut ca nimeni nu ne ajuta cu nimic,tot greul a ramas in mainile lui..........dar ce sa facem?nu ii putem obliga pe cei din jur sa ne ajute daca nu au buna placere,,,,,,,,,,,

Inteleg! In primul rand, imi pare rau sa aud de boala ta. Si eu am cazuri in familie, stiu cat e de greu. Sper sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa treci cu bine peste aceasta incercare.

Cat despre sotul tau... il inteleg, sincer! S-a trezit intr-o situatie grea, disperata chiar, nu stia ce sa faca si cum sa faca, a apelat la altii pt ajutor si ei l-au respins. Iar acum el, la randul lui, ii respinge si e plin de resentimente fata de ei. Sotul tau are nevoie sa invete sa ierte. Il va ajuta, in primul rand, pe el. Se va simti usurat si impacat cu sine cand va scapa de toate sentimentele negative ce ii umbresc judecata. Poate e asa si pentru a ascunde teama de a te pierde din cauza bolii.

Mtcrysty17 17.12.2011 20:49:38

Citat:

În prealabil postat de steliana-steli (Post 415917)
offfffffff.........nici macar nu stiu ce inseamna troll....nu va obliga nimeni sa imi raspundeti............o fac doar cei ce au placere

imi cer scuze..... numai ca am avut incidente neplacute sapatamana asta, cu un presupus avort..... Doamne ajuta.....

Mtcrysty17 17.12.2011 20:50:55

Citat:

În prealabil postat de steliana-steli (Post 415914)
nu era asa la inceput pt ca astfel m-as fi gandit de 2 ori inainte sa decid sa na impartim viata impreuna,,,,,,,,,,,sa schimbat de cand a a flat ca am cancer ovarian si a vazut ca nimeni nu ne ajuta cu nimic,tot greul a ramas in mainile lui..........dar ce sa facem?nu ii putem obliga pe cei din jur sa ne ajute daca nu au buna placere,,,,,,,,,,,

doamne, si eu ma gandeam ca eu am probleme..... acum ma bucur pentru problemele mele,,,,

steliana-steli 17.12.2011 20:54:27

Citat:

În prealabil postat de AnnaKarenina90 (Post 415918)
Inteleg! In primul rand, imi pare rau sa aud de boala ta. Si eu am cazuri in familie, stiu cat e de greu. Sper sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa treci cu bine peste aceasta incercare.

Cat despre sotul tau... il inteleg, sincer! S-a trezit intr-o situatie grea, disperata chiar, nu stia ce sa faca si cum sa faca, a apelat la altii pt ajutor si ei l-au respins. Iar acum el, la randul lui, ii respinge si e plin de resentimente fata de ei. Sotul tau are nevoie sa invete sa ierte. Il va ajuta, in primul rand, pe el. Se va simti usurat si impacat cu sine cand va scapa de toate sentimentele negative ce ii umbresc judecata. Poate e asa si pentru a ascunde teama de a te pierde din cauza bolii.

iti multumesc frumos pentru sfaturi.sincer tu ma intelegi cel mai bine

steliana-steli 17.12.2011 20:55:14

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 415919)
imi cer scuze..... numai ca am avut incidente neplacute sapatamana asta, cu un presupus avort..... Doamne ajuta.....

acum macar ma lamuresti si pe mine ce inseamna trool?sa stiu pe viitor

AnnaKarenina90 17.12.2011 20:58:11

Citat:

În prealabil postat de steliana-steli (Post 415923)
iti multumesc frumos pentru sfaturi.sincer tu ma intelegi cel mai bine

Nu e nevoie sa imi multumesti. Sincer, iti doresc din tot sufletul sa reusesti sa rezonezi cu sotul tau, sa comunicati, sa il eliberezi de ura pe care o simte. Vei avea nevoie de multa rabdare, dar cand vei reusi, va fi inaltator. Pentru amandoi! Sa iti dea Dumnezeu putere si intelepciune sa reusesti sa iti ajuti sotul!

Patrie si Credinta 17.12.2011 20:59:38

Citat:

În prealabil postat de AnnaKarenina90 (Post 415918)

da poate fi doar speriat fiindca va iubeste.

Patrie si Credinta 17.12.2011 21:00:13

Citat:

În prealabil postat de steliana-steli (Post 415924)
acum macar ma lamuresti si pe mine ce inseamna trool?sa stiu pe viitor

http://ro.wikipedia.org/wiki/Troll

steliana-steli 17.12.2011 21:01:43

Citat:

În prealabil postat de AnnaKarenina90 (Post 415927)
Nu e nevoie sa imi multumesti. Sincer, iti doresc din tot sufletul sa reusesti sa rezonezi cu sotul tau, sa comunicati, sa il eliberezi de ura pe care o simte. Vei avea nevoie de multa rabdare, dar cand vei reusi, va fi inaltator. Pentru amandoi! Sa iti dea Dumnezeu putere si intelepciune sa reusesti sa iti ajuti sotul!

inca odata multumesc din suflet,meriti pt vorbele bune

steliana-steli 17.12.2011 21:03:11

Citat:

În prealabil postat de Patrie si Credinta (Post 415929)

am inteles.....te asigur ca nu fac parte din acei trool

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:32:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.