Raoul |
22.01.2012 17:02:22 |
Citat:
În prealabil postat de simona_fidela
(Post 423873)
Ce voiam eu sa subliniez era faptul ca daca barbat fiind nu-ti place cum arata fata, nici nu te mai intereseaza ce intelect si suflet are, ci mergi sa te uiti la altele care iti par frumoase. Ca dupa aia alea frumoase te dezamagesc, e alta poveste, dar macar alea au primit o sansa spre deosebirea de fata urata, dar desteapta si cu suflet bun.
|
Mda,cam ai dreptate. Nu zic ca e buna gandirea asta de care majoritatea barbatilor dau dovada,insa trebuie sa recunosc ca cea mai mare parte asa vad lucrurile. Iarta-ma,am vrut doar sa fiu sincer!
Si ca sa raspund la intrebarea esentiala... din nou iarta-ma,dar nu stiu ce sa zic. Iau totusi in calcul si varianta cum ca (cel putin in unele cazuri) sunt taine ale lui Dumnezeu.
Citat:
În prealabil postat de mirela.t
(Post 423875)
Simona, nu exista fete urate. Trebuie sa-ti scoti ideea asta fixa din cap, altfel nici altii (nn baieti) nu vor putea trece peste acest 'handicap' pe care singura ti-l intretii.
|
Adica vrei sa spui ca nu e nicio diferenta intre Monica Gabor (fosta Columbeanu) si Teo Trandafir de exemplu? Fii realista te rog! Nu stiu de ce preferi sa te minti singura...:43:
Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
(Post 423879)
On-topic: barbatii cauta la femei "formele" tocmai din cauza afurisitului de instinct de procreere.
|
Nu neaparat! Acum scuza-ma,dar eu NU POT sa stau langa o fata (aici ma refer la o relatie de-o viata,casatorie) de care nu-mi place. Si pentru toata lumea e valabil. Nu poti sa-i cumperi unui baietel papusi si unei fetite sa-i iei masinute si tancuri de jucarie. Asta e,totul tine de gusturi... asta e adevarul.
|