Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Colegul Scotland The Brave (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14463)

gdf-fdc 26.01.2012 15:47:04

Citat:

În prealabil postat de penticostalul (Post 424902)
Si vai de toti cei care au murdarit sfanta credinta incheind vreo intelegere cu dansul.
Este cu totul nerecomandata purtarea familiara cu acest eretic si schismatic pe care Scriptura nici nu-l numeste om ci
- caine,
- lup,
- porc si
- anticrist.
Pe unul ca Scotland nu se cuvine sa-l iubesti cu dragoste crestina sau se te intretii cu el ci, mai degraba sa te bucuri ca a plecat si sa-ti doresti sa fie urmat de toti ceilalti eretici si schismatici de pe acest forum ortodox care trebuie sa ramana ortodox.
Doamne ajuta!

P:S - Dupa cum este scris:

daca tu spui ca unul ca scotland nu poate fi iubit crestineste,de un sectant ratacit slujitor al dracilor ce poti spune?

catalin2 26.01.2012 16:04:48

Citat:

În prealabil postat de gdf-fdc (Post 425015)
daca tu spui ca unul ca scotland nu poate fi iubit crestineste,de un sectant ratacit slujitor al dracilor ce poti spune?

E doar o ironie zeflemitoare, cum face intotdeauna penticostalul cu cei ce nu-i impartasesc conceptiile ecumeniste (in special ortodoxia e la fel ca penticostalismul).

ioanna 26.01.2012 16:29:07

Scotland the Brave are un suflet innobilat cu trairi duhovnicesti de credinta ortodoxa(drept maritoare) si o simtire profunda cum rar am intalnit. Mi-a facut o placere deosebita sa-i citesc postarile, care au adus un plus considerabil acestui forum.

Marius22 26.01.2012 17:21:57

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 425024)
Mi-a facut o placere deosebita sa-i citesc postarile, care au adus un plus considerabil acestui forum.

Subscriu. Intotdeauna am gasit in acestea o impletire armonioasa (un echilibru rar si anevoie de dobandit), intre eruditie si trairea crestina.

laurastifter 27.01.2012 14:35:33

Citat:

În prealabil postat de Marius22 (Post 425034)
Subscriu. Intotdeauna am gasit in acestea o impletire armonioasa (un echilibru rar si anevoie de dobandit), intre eruditie si trairea crestina.

Așa este, subscriu în totalitate la afirmația dvs.

Doamne ajută!

laurastifter 27.01.2012 14:49:05

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 425013)
Numai de cand sunt eu pe forum Scotianul a spus de mai multe ori ca pleaca atunci cand il supara ceva. Am vazut ca in trecut, inainte de a deveni eu activ pe forum, el si-a mai sters odata contul, a revenit, am mai vazut cel putin un topic deschis de sustinere sa nu plece. Am gasit topicul, era chiar inainte sa intru eu pe forum: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=10739

Da, am observat și eu că Scotland a dat dovadă, în toate mesajele postate pe forum, de o deosebită delicatețe sufletească. Nu știam de existența acelor topic-uri, dar nu mă miră faptul că a mai fost îndemnat să revină pe forum, atunci când s-a retras.
Să nădăjduim că va lua în considerare și de data aceasta mesajele colegilor de forum și va reveni. :)

Doamne ajută!

mirabela 27.01.2012 15:08:16

e ortodox?

Raoul 27.01.2012 15:26:01

Citat:

Scotland the Brave are un suflet innobilat cu trairi duhovnicesti de credinta ortodoxa(drept maritoare) si o simtire profunda cum rar am intalnit. Mi-a facut o placere deosebita sa-i citesc postarile, care au adus un plus considerabil acestui forum.

Bun,si sa fim la obiect: el nu a auzit de dogmele ortodoxe si de Sfintele Taine? Daca da,le accepta? In caz contrar de ce le refuza? Poate avea vreo "scuza" in fata lui Dumnezeu ca nu a imbratisat dreapta credinta?

PS poate era mai potrivit in topicul despre mantuirea celor din alta confesiune...

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 425197)
e ortodox?

Nu. E protestant.

dorinastoica14 27.01.2012 15:28:48

Nu văd rostul acestui topic. Dacă persoana despre care s-au deschis deja două topicuri a hotărât să plece lăsați-l fraților în pace că știe el de ce a plecat.

dorinastoica14 27.01.2012 15:31:49

Citat:

Cum să aibă trăiri de credință ortodoxă dacă este protestant Ioanna?

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:45:50.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.