![]() |
5 atașament(e)
A inflorit azi!
|
3 atașament(e)
atatea poze i-am facut
|
5 atașament(e)
M-am oprit din bucatarit sa va arat cum este floarea azi, are sapte boboci infloriti!! Este extraordinar de frumoasa!
|
3 atașament(e)
inca niste poze
|
Si eu m-am oprit din bucatarit ca sa va admir florile :).
Sunt superbe, cred ca sunt un dar minunat de pus la icoana Invierii :). Imi aduc aminte ca si eu aveam candva o planta care inflorea doi crini gemeni (din aceeasi tulpina). |
Frumoasa asta nu numai ca-i irezistibila dar mai este si credincioasa,pai altfel cum daca isi aduce mereu omagiul ei floral numai de Paste ?
:)) |
Ieri,la biserica noastra ,femeile au facut aranjamente florale pt biserica.
Cred ca este ziua mea preferata,in biserica :) Am facut aranjamente de la pranz pana dupa-amiaza ca sa fie gata pt slujba de Prohod. Apoi cu un avant nou,am venit acasa si am primenit casa de sarbatoare ci noi aranjamente.Ma bucur acum ca arata la mine,aproape ca la o florarie :)) Am sa revin cu poze ! |
Citat:
Ce minunatie! |
1 atașament(e)
Citat:
Abia astept sa vad pozele,Yasmina!Si ca sa ma laud si eu un pic,o sa postez si modestul meu aranjament floral de Paste!Sper sa va placa! :) |
5 atașament(e)
Citat:
Cateva poze de la mine,dar desi le-am rotat in computer aici apar tot ne-editate.Imi pare rau ca o va doara gatul uitandu-va la ele :( |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:59:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.