![]() |
Citat:
|
Am gasit un topic in care user-ul Catisma explica si simte exact ce simt eu http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=9442
|
Citat:
Hristos a Inviat. |
Citat:
Din cele ce s-au explicat pe forum de catre acest user,reiese ca a fost victima unor chestii oculte(vraji). Nu vreau sa insist,dar ridici o problema fara a spune esentialul: te-ai impartasit sau nu cu nevrednicie? De ce crezi asta? Iti spune constiinta ca ai ascuns ceva voit,din prea multa jena/rusine ?? |
Da, acesta este o problema delicata. Numai dvs. stiti daca ati luat sau nu impartasania cu vrednicie:
- daca v-ati marturisit complet, dar nu numai cu buzele, ci si cu inima; - daca v-ati pregatit cu vrednicie prin post, rugaciune si curatenie trupeasca (atat inainte cat si dupa impartasanie) - daca dupa spovedanie ati facut canonul dat de preot etc. Asa ca dvs. sunteti singura in cauza care stie daca impartasania a fost spre mantuire, sau spre osanda. |
Citat:
|
Citat:
In legatura cu blandetea si asprimea, nu-mi mai amintesc ce duhovnic povestea ca o persoana era chinuita de remuscari pentru ca se intamplase un accident si indirect fusese si vina ei. Parintele a spus ca atunci a linistit-o si a incurajat-o ca sa nu cada in deznadesje. Dar dupa un timp a vazut ca uitase de tot si nu mai avea deloc regrete, trecuse in extrema cealalta. Atunci a certat-o si i-a spus ca si ea a avut o vina, sa se pocaiasca. Asadar la inceput a ajutat-o sa nu cada in deznadejde, iar cand i-a trecut a chemat-o la pocainta. |
Citat:
|
Citat:
Nu se leaga ba chiar se contrazice. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:17:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.