![]() |
Citat:
"Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința." (Ecl.1,18 - versiunea ortodoxă) |
Ma bucur ca sunteti in stare sa va puneti de acord intr-o privinta. Dar cum ramane cu dumnezeul-dumicat duminical?
|
Citat:
|
Citat:
Luati mâncați, Acesta este Trupul Meu, Care Se frânge pentru voi spre iertarea păcatelor. Beti dintru acesta toți, acesta este Sângele Meu, al legii celei noi, care pentru voi și pentru mulți se varsă spre iertarea păcatelor Daca gusti o ciocolata spui ....mmm... ce delicatesa divina si ai o senzatie de placere, dar daca te impartasesti, te incearca o bucurie ascunsa si o pace interioara ce nu se compara cu nimic altceva. |
O întrebare răutăcioasă, dar foarte necesară pentru cel ce dorește să discearnă duhurile: diavolul poate să creeze asemenea senzații? Ori el totdeauna vine și spune: "Hei! Eu sunt diavolul și acum o să te amăgesc!"
Și încă una, la fel de malițioasă: De acord că cea mai periculoasă formă de amăgire este autoamăgirea? Esența amăgirii constă în faptul că nu ești conștient de faptul că ești amăgit... |
hm...crestinii astia,d-le este niste "barbari",hm...isi "devoreaza" zeu'...hm, si asta in fiecare dumineca...hm...luke,sfortza este in/cu tine...:21:
|
Citat:
|
Citat:
să ai amăgitoara impresie că-L mănânci literalmente pe Însuși Dumnezeu! În loc să crezi, să simți, să... știi că precum pâinea și vinul prin procesul de asimilație se transformă în carne, sânge, oase, nervi; așa și Hristos, ia ființă în ființa ta. Hristos în mine și eu în El. |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:59:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.