Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce reprezinta pentru noi acest forum? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15120)

Annyta 31.07.2012 08:12:52

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 462235)
@Annyta
Daca nu te deranjeaza,poti sa-mi spui care a fost destinatia initiala?
Posibil ca iti pot da si alte variante la ea...

Un circuit in Grecia ar fi frumos,daca nu ai fost inca dar si o vacanta prin munti si paduri nu este mai prejos(la mare nu m-as duce in nici un caz!).
Sunt multe pensiuni particulare acum de unde poti alege,unele chiar foarte pitoresti(Bucovina,Maramures,Culoarul Rucar-Bran).

Eu de exemplu,m-as duce sa ma relaxez in cazare la o manastire :6:
As munci in gradina sau le-as ajuta sa gateasca in manastire ca sa-mi platesc sederea :)

Iar in privinta relatiei...sa nu ma intelegi gresit,insa nu trebuie sa-ti faci atatea griji si sa te verifici constant daca ai spus ce trebuie,daca ai avut atitudinea corecta.Naturaletea se recomanda si spontaneitatea;aceasta face sa fi sincera cu tine insati si cu celalalt,ca sa te prezinti asa cum esti si nu ca o proiectie a ceea ce crezi tu ca si-ar dori el.
De-a Domnul sa fie numai de bine!

Am vrut să merg într-un circuit/ pelerinaj în Turcia, incluzând Capadocia, Istanbul, coasta de Vest... Din cauză că s-a anulat de două ori, nu îmi vine să insist, mi se pare un semn că nu e cazul să merg în Turcia în acest an. Acum caut un sejur în Larnaca, unde se află Biserica Sfântului Lazăr cel înviat din morți. Mi-a sugerat părintele să merg acolo...
În prima săptămână aș putea să merg și într-un pelerinaj cu sora mea (într-un grup mai mare) prin Ardeal și Maramureș. Mă bucur că am ocazia să ajung la Rohia, mănăstirea părintelui Nicolae Steinhardt. A doua săptămână voi sta cu părinții la țară și apoi plec 5 zile în Cipru, dacă mi-ajută Dumnezeu să îmi realizez planul.

Referitor la relație, ai dreptate în ce zici. Naturalețea este cea ma bună, el este deocamdată rezervat în a povesti despre el și pare că analizează prea accentuat ceea ei îi povestesc eu. E bine că e interesat, dar prea multe "de ce"-uri sunt agasante... Vom vedea, cred că ar fi bine să avem anumite activități comune, mi-ar plăcea o zi de urcat pe munte (că la mersul pe bicicletă, role sau înot nu mă pricep)... Într-un fel e bine că lucrurile merg mai lent... în fine, voi vedea ce va fi...

philalex 31.07.2012 09:17:32

forumul asta e un loc unde mai schimbi opinii..cu oameni mai apropiati de divinitate......e un loc interesant...in aceasta lume mediocra in care traim

tabitha 23.10.2012 13:44:33

Citat:

În prealabil postat de Annyta (Post 453784)
De un anumit timp, mai mult de un an, m-am obișnuit să intru aproape zilnic pe acest forum și să aștept cu nerăbdare postările pe anumite thread-uri.
Motivația ar fi interesul pentru anumite teme discutate, nevoia de a schimba opinii pe aceste teme, nevoia de comunicare, uneori încercarea de a scăpa de plictiseală...
Vă mărturisesc că, per total, am avut de câștigat: am conștientizat anumite greșeli asupra cărora am meditat, iar pe unele le-am spovedit, spre folosul meu; am primit răspunsuri pertinente la frământările mele; am cunoscut oameni noi, de la care am de învățat; îmi exersez abilitățile de comunicare... :-)

Și eu subscriu la toate declarațiile tale. Sau hai, să le zicem "marturisiri". :)

Annyta 23.10.2012 14:03:47

Citat:

În prealabil postat de mirela.t (Post 477960)
Și eu subscriu la toate declarațiile tale. Sau hai, să le zicem "marturisiri". :)

În ultimul timp am fost cam ocupată și am lipsit de la apel, am mai citit printre rânduri ce se întâmplă și am scris mult mai rar.

Sper ca forumul sa fie totuși spre folosul utilizatorilor...

Annyta 09.10.2013 14:02:28

În lumina ultimelor "evenimente"... de fapt mesaje... pot spune că e bine ca acest forum să nu însemne prea mult pentru noi... sau pentru mine...

Și totuși, cum s-a ajuns la asta? La cuvinte oribile și jigniri? În numele credinței și al iubirii? Primim pedepse pentru că ...?

Pe de altă parte, mulți membri, să le spunem mai vechi, sunt tăcuți în ultima vreme. Sper să găsesc și eu lucruri mai bune de făcut.

Vă doresc toate cele bune!

stefan florin 09.10.2013 15:15:34

un loc interesant si placut

Decebal 18.10.2013 23:17:01

Citat:

În prealabil postat de Annyta (Post 536987)
În lumina ultimelor "evenimente"... de fapt mesaje... pot spune că e bine ca acest forum să nu însemne prea mult pentru noi... sau pentru mine...

Slăvit să fie Domnul!

Citat:

În prealabil postat de Annyta (Post 536987)
Pe de altă parte, mulți membri, să le spunem mai vechi, sunt tăcuți în ultima vreme. Sper să găsesc și eu lucruri mai bune defăcut.

Vezi că ai găsit soluția?!

A venit poate vremea să nu vă mai mințiți între voi!

Annyta 16.11.2013 05:58:50

Observ că acest forum este pentru mine și un fel de jurnal, care îmi ... jalonează devenirea...

Am fost surpinsă să-mi citesc postări mai vechi, să mă regăsesc sau să mă redescopăr în ele :-)

@ Decebal - oare de ce consideri că ne mințim între noi?

Decebal 16.11.2013 11:41:05

Păi nu ți-ai dat seama până acum care este adevărata stare a lucrurilor? Dacă nu, nu-i problemă, că doar știm și noi că realitatea nu se limitează la pojghița sau spoiala de realitate pe care superficialii văzând-o o interpretează drept întreaga realitate. Spre deosebire de tine însă, preabunul frate Cezar Ioan și-a dat seama mai bine cum stau lucrurile și, cu intenția de a-și vedea de politica lui personală în liniște la Benidorm, hotel Bali, și-a provocat singur excluderea de pe forum.

antoniap 16.11.2013 12:29:57

Forumul, pentru mine, reprezinta mai mult decat o lume virtuala. In fata fiecarui monitor cred ca se afla un om la fel ca mine, eventual mai bun, cu ispite si cu incercari, cu idei pe care le accept sau le resping la fel cum as proceda si intr-o discutie fata in fata.

Nu-i urasc pe cei care ma contrazic. Cine sunt eu sa nu ma contrazica nimeni? Ma bucur sincer cand observ ca unii, dupa un timp, gandesc altfel.

Ma bucur cand stiu ca undeva mai departe sau mai aproape exista si alti crestini care gandesc la fel ca mine. :6:

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:07:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.