Annyta |
31.07.2012 08:12:52 |
Citat:
În prealabil postat de Yasmina
(Post 462235)
@Annyta
Daca nu te deranjeaza,poti sa-mi spui care a fost destinatia initiala?
Posibil ca iti pot da si alte variante la ea...
Un circuit in Grecia ar fi frumos,daca nu ai fost inca dar si o vacanta prin munti si paduri nu este mai prejos(la mare nu m-as duce in nici un caz!).
Sunt multe pensiuni particulare acum de unde poti alege,unele chiar foarte pitoresti(Bucovina,Maramures,Culoarul Rucar-Bran).
Eu de exemplu,m-as duce sa ma relaxez in cazare la o manastire :6:
As munci in gradina sau le-as ajuta sa gateasca in manastire ca sa-mi platesc sederea :)
Iar in privinta relatiei...sa nu ma intelegi gresit,insa nu trebuie sa-ti faci atatea griji si sa te verifici constant daca ai spus ce trebuie,daca ai avut atitudinea corecta.Naturaletea se recomanda si spontaneitatea;aceasta face sa fi sincera cu tine insati si cu celalalt,ca sa te prezinti asa cum esti si nu ca o proiectie a ceea ce crezi tu ca si-ar dori el.
De-a Domnul sa fie numai de bine!
|
Am vrut să merg într-un circuit/ pelerinaj în Turcia, incluzând Capadocia, Istanbul, coasta de Vest... Din cauză că s-a anulat de două ori, nu îmi vine să insist, mi se pare un semn că nu e cazul să merg în Turcia în acest an. Acum caut un sejur în Larnaca, unde se află Biserica Sfântului Lazăr cel înviat din morți. Mi-a sugerat părintele să merg acolo...
În prima săptămână aș putea să merg și într-un pelerinaj cu sora mea (într-un grup mai mare) prin Ardeal și Maramureș. Mă bucur că am ocazia să ajung la Rohia, mănăstirea părintelui Nicolae Steinhardt. A doua săptămână voi sta cu părinții la țară și apoi plec 5 zile în Cipru, dacă mi-ajută Dumnezeu să îmi realizez planul.
Referitor la relație, ai dreptate în ce zici. Naturalețea este cea ma bună, el este deocamdată rezervat în a povesti despre el și pare că analizează prea accentuat ceea ei îi povestesc eu. E bine că e interesat, dar prea multe "de ce"-uri sunt agasante... Vom vedea, cred că ar fi bine să avem anumite activități comune, mi-ar plăcea o zi de urcat pe munte (că la mersul pe bicicletă, role sau înot nu mă pricep)... Într-un fel e bine că lucrurile merg mai lent... în fine, voi vedea ce va fi...
|