Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Morala Crestina (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5076)
-   -   Cand boala loveste! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15411)

simpllu 10.01.2017 20:43:39

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 640363)
Subalimentația și mîncarea proastă, pe termen lung, nu e sinonimă cu postul.

Să nu mai vorbim de conțiile vitrege de frig, umezeală, mizerie etc. Ar mai fi și stresul negativ (în cazul detenției și a înfometării împotriva propiei voințe) și stresul pozitiv (în cazul unei înfometări din propia alegere).
Se pare că tot ce nu este alopat este "rătăcire", iar medicina alopată este infailibilă. :)

AlinB 10.01.2017 23:52:10

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 640363)
Subalimentația și mîncarea proastă, pe termen lung, nu e sinonimă cu postul.

Din punctul asta de vedere ar fi :

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 640339)
înăuntrul nostru se dă o luptă crîncenă pentru nutrimente și pentru apă.

Si partea asta:

Citat:

Virușii, microbii și tot ce e rău sînt exterminați fără milă.
Sa intelegem ca traiul bun face sistemul imunitar sa fie milos, uneori atat de "milos" incat isi ataca gazda si doar privatiunilea care inseamna de fapt resurse in minus, il pune cu adevarat in functiune si ii ridica nivelul discernamantului ? :)

Acu' sa nu intelegi gresit, sigur ca sunt niste beneficii dar cum sunt ele explicate si absolutizate mi se pare nitel cam hilar.

AlinB 10.01.2017 23:52:58

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 640365)
Se pare că tot ce nu este alopat este "rătăcire", iar medicina alopată este infailibilă. :)

Asta-i nuca, uite pereteeeeleee!

aniryy 11.01.2017 09:16:38

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 640335)
De ce te gandesti la ce e mai rau.
Poate sa o ia de la dentist sau daca a facut vreo procedura medicala mai invaziva, adca ceva mai mult decat o simpla injectie unde oricum se folosesc seringi de unica folosinta.

Oricum, ma mir ca nu te-ai gandit sa-ti faci si tu analizele.

Azi dimineata am fost si eu la analize...acum asteptam rezultatul. M-am gandit la ce e mai rau pt ca din cate citisem asta e cea mai mare rata de raspandire a virusului,dar am ales sa am incredere in el si sa mergem impreuna pe drumul asta idiferent de rezultat,cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece peste! Va multumesc pentru raspunsul dvs si Doamne ajuta!

Copacel 11.01.2017 11:14:40

Citat:

În prealabil postat de aniryy (Post 640406)
M-am gandit la ce e mai rau pt ca din cate citisem asta e cea mai mare rata de raspandire a virusului,

E*interesant cum noi oamenii atunci cand avem in viata evenimente deosebite ne gandim automat la ce-i mai rau si nu la ce-i mai bine.

AlinB 11.01.2017 11:17:01

Hepatita B nu e chiar cel mai rau lucru care se poate intampla in materie de sanatate.

La majoritatea adultilor (>95%) infectia dispare si ramai cu imunitate pe viata.

Indiferent de rezultate, fa-ti vaccinul pentru orice eventualitate, nu te baza pe prezervativ, virusul hepatitei B este de 50-100 ori mai infectios decat HIV, e suficienta o sangerare minora pe care nici macar nu o constientizezi si te poti infecta.

simpllu 11.01.2017 12:07:59

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 640381)
Asta-i nuca, uite pereteeeeleee!

Nu bre, replica "aia din lagare care mancau sub limita supravietuirii..." a fost ca nuca-n perete. :)

AlinB 11.01.2017 16:30:47

Daca nu vezi similitudinile..

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:25:51.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.