![]() |
Citat:
Vezi tu, noi in Ortodoxie nu prea ne permitem sa-i terfelim pe Sfintii Parinti dupa vreun "Papa" (fie el de la Vatican sau - mai ales - din spatele unui calculator). Cine are de facut afirmatii para-teologice proprii, sa-si faca secta si sa plece la plimbare. Altminteri va trebui sa adopte Ortodoxia de la Sfintii Parinti. Alte variante nu exista. Domnul Eugen7 are prea putin de-a face cu Sfintii Parinti, iar maniera de scris este ceva mai aproape de Freud, Spinoza sau Friedrich Nietzsche. |
Citat:
Orbitai pe langa Pamant cand ai scris asta? Iarta-ma... vreau si eu sa fac o afirmatie mai interesanta: MihaiG si LgMihail (eu) sunt/suntem aceasi persoana. De ce? Seamana numele. Nu e suficient? |
Citat:
Cu "patologicul" ce ai, incerci cumva sa ma jignesti indirect sau ai facut o gluma, esti cumva spiritual sau un pic ironic ? Nota: neica_nimeni (banat acum 1 an pentru ca si-a permis sa recomande cuiva sa puna mana pe niste "almanahe") este "acelasi" cu neica_nimeni_altul, dar nu mai mult de atat ... restul speculatiilor sunt doar vedeniile unora de pe acest forum |
@MihaiG
Stai linistit. Si eu - cand eram mai prunc la minte -, mi-am luat astfel de tepe. E rau sa fi speculativ asa... te trezesti rusinat de multe ori. Stiu cum e...
|
subiectul topicului
Putem invia mortii?
Revin, care este concordanta dintre Teoria M (fosta Big-Bang) si invatatura Sf Ioan Damaschin ? Astept explicatii detaliate de la cel care a postulat acesta teorie proprie, inginerul Eugen7 Gantolea ! |
Citat:
|
Citat:
Mai bine ne spuneti varsta la care v-ati spovedit prima data. Ce ziceti, aveti curaj? Apropo, mai faceti Tai Chi? |
Citat:
Nu ti-am vazut afisata orientarea religioasa. Nu ai ? Nu te incadrezi pe niciunde? Hm? |
Doua pagini de "atacuri la persoana"! Pentru cine sunt relevante si la ce sunt utile din moment ce suntem aproape niste anonimi...!?
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:47:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.