Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Material didactic ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16205)

ioanna 03.03.2013 22:17:00

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 507230)
un fraier care e aplaudat de alti fraieri

E un Dan Puric cu o tema diferita :) Te destinzi o ora, razi bine, dar nu ramai cu nimic dupa, e ca si cum nu s-ar fi intamplat,insa pe moment te amuza.

lmxccc 03.03.2013 22:30:08

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 507322)
E un Dan Puric cu o tema diferita :) Te destinzi o ora, razi bine, dar nu ramai cu nimic dupa, e ca si cum nu s-ar fi intamplat,insa pe moment te amuza.

Individul e mult mai complex decat ti-l inchipui tu .. Nu e de-ajuns sa-l lovesti c-o carte in cap, reactioneaza si interpreteaza orice/oricand imprevizibil .... poate d'asta e atat de fascinant omul ... Individ/individual ...eu raman cu ceva, tu nu ramai ...ar fi si culmea.

AlinB 04.03.2013 00:21:15

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 507230)
un fraier care e aplaudat de alti fraieri

Privind maimutareala tipului, cred ca e o metafora interesanta pentru calitatea argumentelor din care se hraneste mintea ateului/agnostic-ignorantului/anti-teului (indiferent de categoria unde se plaseaza, de fapt e o combinatie intre chestii de genul asta).

Ca si fiul cel risipitor, nu i-a mai placut hrana de acasa, o ajuns sa se hraneasca cu rosocovele de la porci.
Fie si cu inima mare.

AlinB 04.03.2013 00:23:25

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 507322)

Unii ar fi ramas chipurile.
la o conferinta a lui, era un rand intreg plin de maicute de la o manstire.
Desi poate pe undeva, s-ar putea sa lipseasca substanta dar rareori se poate vedea asta.
Eu am avut suspiciuni vizavi de asta, partial confirmate de o scapare a "maestrului". :)

AlinB 04.03.2013 00:25:14

Citat:

În prealabil postat de Alin.D.Zaharia (Post 507300)
Ești la fel ca și credincioșii atunci. Faci apel la autoritate ca și ei, o eroare logică ce înflorește pe forumul acesta. Carlin este doar un comediant/actor etc, iar dacă tu iei ce zice el ca și material didactic e grav.

Mai sunt si atei care merita o doza de respect care demonstreaza ca ratiunea pe care o invoca nu e chiar o vorba goala. :)

AlinB 04.03.2013 00:26:26

Citat:

În prealabil postat de lmxccc (Post 507321)
Eu am fost fortat sa-mi pun intrebari, sa gandesc si analizez in felul meu ...sa cercetez sa iau de bun propriile mele dovezi ... amuzamentul e de suprafata. Si, sunt sigur ca le-a starnit acelasi sentiment si celor prezenti. Dar discutia asta e inutila. Ne dam cu parerea despre ce si cum au fost afectate acele persoane ... nu vei sti cu certitudine, eu m-am oferit exemplu. E mai bun decat ce ai adus tu..

Cu alte cuvinte ne spui calea prin care ai ajuns sa schimbi o convingere fara baze cu alta la fel de superficiala - comedia fara substanta.
Noroc ca au pus si rasetele din fundal, altfel procesul intelectual ti-ar fi fost blocat in mod fatal.

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:05:48.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.