![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Clasica confuzie intre dragoste si indragostire - se pare ca bantuie pana si pe cele mai (aparent) bisericoase feminine fiinte..
De ce sunt in stare telenovelele astea.. |
Citat:
Serios?Acesta a fost motivul de despartire ? Daca intrebi o femeie ce asteapta de la un viitor sot(care sunt criteriile)95% spun ca doresc un"baiat bun"-intelegandu-se prin asta unul care sa le respecte,sa nu le bata,sa nu le insele,etc etc etc... Oricum ciudata mai este lumea... |
Cica unii isi bat femeile tocmai de asta, sa nu cada in cealalta categorie, care nu mai pot de bine si cad in cealalta extrema.. :)
|
Citat:
Asta "doar cred" ca vor majoritatea, dar pana la urma constata ce celalalt e mai interesant., sau poate ca pentru multe conteaza cel mai mult acel statut social (daca al meu e mai bun a prietenei mele, daca e popular etc) o data ce te obisnuiesti asa e greu sa te dezveti. Acestea fiind valabile si in cazul a ceea ce urmaresc multi baieti cand au o prietena |
Pasiunea nu tine loc de lipsa dragostei.
Pasiunea se termina, dragostea nu cade niciodata. (1Corinteni13:8) Ca sa nu mai vorbim ca ceea ce se intelege in mod curent despre pasiune, e o chestiune care e strans legata de patima sexualitatii. Sa nu schimbam subiectul, ca era vorba despre femei si cum vad ele dragostea, mai ales in casnicie. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:47:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.