Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   casatoria sau implinirea visului? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1718)

alinutza0707 24.05.2007 01:50:05

dar nu te-ai gandit Mirean ca ceea ce discutam este tot o epxerienta?pot spune ca am ceva exerienta la copilasi.am fost "dadaca"-am simtit o senzatie unica,imi doresc sa fiu mamica-e ceva ce nu pot descrie....e mai mult decat bucurie:),iar daca jumatatile noastre intarziue poate ca asa este mai bine,sa fim pregatiti ptr ceea ce ne dorim si sa fim binecuvantati atat de parinti cat si de Dumnezeu ptr alegerea facuta

D.C. 24.05.2007 09:58:02

dragilor eu sunt deja un om batran, m-as putea inscrie cu brio in tagma celor casatoriti si cu experienta de viata. Ei bine ceea ce vreti voi sa aflati Nu e atat de simplu. In primul rand depinde ce vrei tu de la cel de langa tine. Vrei o sotie frumoasa? atunci afla ca isi v apierde mult timp in oglinda, vrei o sotie despteapta? ei bine atunci afla ca va citi mult si nu va vea timp de curatenie, vrei o sotie bogata? ei bine afla ca va lipsi wekendurile de acasa.s.a.m.d. daca vrei o femeie doar pentru ca O IUBESTI atunci toate celelalte vor fi trecute cu vederea. daca vrei cariera sau casnicie, ei bine acolo unde exsista iubire se pot avea amandoua. Pt ca iubirea indelung rabda , nu cauta ale sale, nu se trufeste. Ce pot eu sa va spun dragutzilor din experienta casniciei mele, e doar un simplu sfat Iubeste si fa ce vrei!!! va vorbeste un batran cu o casnicie destul de lunga in spate.

mirelat 24.05.2007 23:31:51

Citat:

În prealabil postat de D.C.
pentru ca O IUBESTI atunci toate celelalte vor fi trecute cu vederea. [...] Pt ca iubirea indelung rabda , nu cauta ale sale, nu se trufeste.

:) Va multumim pentru sfaturi, sa dea Dumnezeu sa sarbatoriti Nunta de Aur !

Mirean 25.05.2007 15:15:32

Citat:

În prealabil postat de alinutza0707
dar nu te-ai gandit Mirean ca ceea ce discutam este tot o epxerienta?pot spune ca am ceva exerienta la copilasi.am fost "dadaca"-am simtit o senzatie unica,imi doresc sa fiu mamica-e ceva ce nu pot descrie....e mai mult decat bucurie:),iar daca jumatatile noastre intarziue poate ca asa este mai bine,sa fim pregatiti ptr ceea ce ne dorim si sa fim binecuvantati atat de parinti cat si de Dumnezeu ptr alegerea facuta

Sfaturile date erau despre castorie, nu despre cresterea copiilor. De altfel...am raspuns si eu unui intrebari...Succes in gasirea unui sot potrivit!

D.C. 27.05.2007 18:23:07

Citat:

În prealabil postat de mirelat
Citat:

În prealabil postat de D.C.
pentru ca O IUBESTI atunci toate celelalte vor fi trecute cu vederea. [...] Pt ca iubirea indelung rabda , nu cauta ale sale, nu se trufeste.

:) Va multumim pentru sfaturi, sa dea Dumnezeu sa sarbatoriti Nunta de Aur !

multumim mirelat, casnicia nu inseaman numai roz, dar acel roz sterge griul.:D

alinutza0707 11.06.2007 23:48:21

citand DC.."PTR CA O IUBSTI STUNCI TOATE CELELALTE VOR FI TRECUTE CU VEDEREA ,PTR CA IUBIREA INDELUNG RABDA..."

m-am putut da seama din toate comentariile care au fost scrise ca fiecare isi sustine ideea asa cum o inteles,dar de un lucru sunt sigura ca incertitudinea mea sa rezolvat si pot spune cu inima pe inima ca intradevar asa este dragostea indelung rabda, dragostea este binevoitoare,nu pizmuieste nu se lauda nu se bucura de nedreptate se bucura de adevar .:)

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:20:55.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.