Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   10 MAI, ziua nationala a Romaniei !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17225)

guardian knight 12.05.2014 19:25:45

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 558846)
stiu asta, dar vreau sa vad cum argumenteaza nostalgicii monarhistii acesta afirmatie

De ce ar fi monarhia o sperietoare pentru romani, cand se stie foarte bine cat mult bine n-a facut ???
Practic ne-a scos din mocirla istorica in care eram !!!

stefan florin 13.05.2014 09:56:38

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 558913)
De ce ar fi monarhia o sperietoare pentru romani, cand se stie foarte bine cat mult bine n-a facut ???
Practic ne-a scos din mocirla istorica in care eram !!!

dar tot la fel de frumos, fostul rege Mihai, ne-a lasat in falcile lupului rosu sovietic prin abdicarea lui

stefan florin 13.05.2014 10:30:21

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 558911)
Dincolo de faptul clar al dreptului divin,si de faptul ca monarhia e cea mai organica si mai fireasca forma de organizare a unei societati umane,iti mai dau cateva argumente :

drept divin de a conduce...tu auzi ce aberatii spui?

Citat:

1). Nu ar mai exita aceasta galceava permanenta intre presedinte si premier ,premierul fiind sigurul responsabil de guvernarea tarii.
asa este. Dar pe un premier cine il poate opri de a se certa cu regele sau cu familia acestuia? In Romania TOTUL este posibil
Citat:

2). Se stie foarte bine troaca comuna din care s-au nascut,sau in care se joaca toti politicienii (clasa politica),adica un loc unde daca intri,trebuie sa joci dupa regulile lor !
Regalitatea ar aduce ceva cu totul diferit,un aer cu totul nou fata de calasa politica, un alt stil,o alta aliura, un alt staif, toate aceste trasaturi fiind formate intr-o familie cu o genalogie princiara de sute de ani !
din acesta troaca comuna a iesit si "printisorul" Radu Duda. Si tot nu mi-ai spus CUM ar aduce regalitatea acest staif de care tot vorbesti. Dupa cum stii si tu, un rege domneste (de multe ori) degeaba si NU guverneaza. Cei care ne guverneaza acum, vor guverna si cu un rege in fruntea tarii. Tot astia vor da legi proaste, pe care NIMENI nu le vor respecta. Asa ca, un rege NU ar schimba NIMIC in Romania. Bratienii, Iuliu Maniu s-au dus demult. Acum un rege s-ar procopsi cu Victor XEROX Ponta, Crin Antonescu, Lenuta Udrea si restul, care ne vor guverna in continuare.
Citat:

3). In virtutea caracteristicilor de mai sus si avand o cultura morala germanica, regalitatea va imprima discret dar sigur rigoarea,disciplina, cultul muncii,seriozitatea, care noua ne lipsesc genetic asa de tare (noi fiind o adunatura genetica fara origini etnice precise !!!)
Mihai are cultura imprimata in el de Carol 2, care nu mai are nevoie de comentarii la cat de "bun" a fost si care numai germanica nu a fost, si a mamei lui care a fost grecoaica. Asa ca de unde atata cultura germana? Si apropos CUM va imprima el in romanii corupti de vreo 70 ani de comunism cultul muncii si disciplina germana, pe care NU stiu daca am avut-o vreodata. Vorba: " sa moara capra vecinului" e specifica poporului roman si nu poporului german
Citat:

4). Se va stabili o legatura politico-diplomatica mult mai apropiata cu anumite tari monarhice (Regatul Unit...etc...) in detimentul situatiei de azi, cand suntem fii plolii de izolati si urati ce suntem de tarile europene,care nu da o ceapa degerata pa noi (si din cauza unor minoritari negri la fata !!!)
povesti nemuritoare amice! Aceste legaturi politico-diplomatice de care tot vorbesti ca le-ar fi avut Romania pe timpul monarhiei s-au vazut la conferinta de pace de la Paris din 1946 cand Regatul Unit (alaturi de intreg Occidentul) ne-a aruncat in bratele lui Stalin. Nimeni nu te iubeste (ma refer la vecini) daca nu are nimic de castigat

Citat:

Ar mai fi si alte argumente, pe care va las pe voi, tinerii sa le aduceti (oricum vedti ca sistemul actual republican e pagubos pt. voi ,si nu ar fi cazul sa tineti la el cu dintii !!!) insa in final ,as mai vrea sa va aduc un argument de extrem bun-simt :

Eram un regat respectat in Europa si relativ prosper,pana cand hoardele mongloe ale estului,venind pe tancuri ne-au obligat sa adoptam republica in mod silnic !!!
Republica pentru noi e rezultatul,nu al propiei vointe ci al unui viol istoric !
Numai atunci cand vom reinoda firul firesc al istoriei nostre vom fi cu adevarat NOI !
Pana atunci, nu suntem decat copii tristi si nefericiti ai unui viol istoric, si toate se vad ca nu ne merge bine !!!
omul sfinteste locul, si nu forma de guvernare al tarii. Si Statele Unite este republica si uite unde a ajuns cu acesta forma de guvernare. La fel pot spune si despre Franta sau Italia. Nu forma de guvernare aduce bunastarea unui popor, ci cetatenii care alcatuiesc acel popor.
ps: un presedinte rau il poti schimba atunci cand ii expira mandatul. Ce te faci atunci cand ai un rege rau? Te las pe tine sa-mi raspunzi la acesta intrebare.

guardian knight 13.05.2014 22:36:38

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 558979)
dar tot la fel de frumos, fostul rege Mihai, ne-a lasat in falcile lupului rosu sovietic prin abdicarea lui

E binecunoscuta faza in care Andreevici Ianuarevici Vasinsky a baut efectiv cu pumnul in biroul regelui,cerandu-i abdicarea !!!
Sa fim seriosi, jocurie erau demult facute,Maresalul Antonescu pierduse partida hitlerista si acuma tara era cucerita de rusi !!!

guardian knight 13.05.2014 22:43:32

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 558981)
drept divin de a conduce...tu auzi ce aberatii spui?

asa este. Dar pe un premier cine il poate opri de a se certa cu regele sau cu familia acestuia? In Romania TOTUL este posibil

din acesta troaca comuna a iesit si "printisorul" Radu Duda. Si tot nu mi-ai spus CUM ar aduce regalitatea acest staif de care tot vorbesti. Dupa cum stii si tu, un rege domneste (de multe ori) degeaba si NU guverneaza. Cei care ne guverneaza acum, vor guverna si cu un rege in fruntea tarii. Tot astia vor da legi proaste, pe care NIMENI nu le vor respecta. Asa ca, un rege NU ar schimba NIMIC in Romania. Bratienii, Iuliu Maniu s-au dus demult. Acum un rege s-ar procopsi cu Victor XEROX Ponta, Crin Antonescu, Lenuta Udrea si restul, care ne vor guverna in continuare.

Mihai are cultura imprimata in el de Carol 2, care nu mai are nevoie de comentarii la cat de "bun" a fost si care numai germanica nu a fost, si a mamei lui care a fost grecoaica. Asa ca de unde atata cultura germana? Si apropos CUM va imprima el in romanii corupti de vreo 70 ani de comunism cultul muncii si disciplina germana, pe care NU stiu daca am avut-o vreodata. Vorba: " sa moara capra vecinului" e specifica poporului roman si nu poporului german

povesti nemuritoare amice! Aceste legaturi politico-diplomatice de care tot vorbesti ca le-ar fi avut Romania pe timpul monarhiei s-au vazut la conferinta de pace de la Paris din 1946 cand Regatul Unit (alaturi de intreg Occidentul) ne-a aruncat in bratele lui Stalin. Nimeni nu te iubeste (ma refer la vecini) daca nu are nimic de castigat

omul sfinteste locul, si nu forma de guvernare al tarii. Si Statele Unite este republica si uite unde a ajuns cu acesta forma de guvernare. La fel pot spune si despre Franta sau Italia. Nu forma de guvernare aduce bunastarea unui popor, ci cetatenii care alcatuiesc acel popor.
ps: un presedinte rau il poti schimba atunci cand ii expira mandatul. Ce te faci atunci cand ai un rege rau? Te las pe tine sa-mi raspunzi la acesta intrebare.

Sunt multe aspecte pozitive in argumentatia mea,din pacate dvs, le reluati nedumerit pe unele pe care le-am explcitat,saftul meu e sa mai cititi istoria adevarata ,nefalsificata de slugoii bolsevismului si,ca un roman,adevarat cum sper ca sunteti sa reinodati firul normal tarii !

ROMANI REAINODATI FIRUL FIRESC AL TARII : REGALITATEA !!!
NU VA LASATI AMAGITI DE PROPAGANDA COMUNISTOIDO-BOLSEVICA CARE NE-A RETEZAT EVOLUTIA FIREASCA PRIN VIOL ISTORIC !!!

guardian knight 13.05.2014 22:46:26

avem o singura salvare !!!

Daca hoardele mongoliei sovietizate ne-au retezat prin forta firul firesc al evolutiei noastre, regalitatea,acest fir trebuie reainodat !!!
Romani,reveniti la firecul vietii voastre politice, si al tarii, reinodati firul regalitatii ,restaurati firescul tarii !!!

AlinB 13.05.2014 23:09:53

E clar ca n-ai capacitatea rationala de a cantari niste argumente si a da un raspuns coerent la ele, ci doar lozinci stupide de rasul curcilor.

Cand vorbesti pe chestii din astea, am impresia ca il aud pe saritul ala de la Romania Mare..
Esti abonat cumva?

stefan florin 13.05.2014 23:17:47

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 559027)
E binecunoscuta faza in care Andreevici Ianuarevici Vasinsky a baut efectiv cu pumnul in biroul regelui,cerandu-i abdicarea !!!
Sa fim seriosi, jocurie erau demult facute,Maresalul Antonescu pierduse partida hitlerista si acuma tara era cucerita de rusi !!!

asa si? Trebuia neaparat sa abdice?

stefan florin 13.05.2014 23:21:44

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 559028)
Sunt multe aspecte pozitive in argumentatia mea,din pacate dvs, le reluati nedumerit pe unele pe care le-am explcitat,saftul meu e sa mai cititi istoria adevarata ,nefalsificata de slugoii bolsevismului si,ca un roman,adevarat cum sper ca sunteti sa reinodati firul normal tarii !

NU VA LASATI AMAGITI DE PROPAGANDA COMUNISTOIDO-BOLSEVICA CARE NE-A RETEZAT EVOLUTIA FIREASCA PRIN VIOL ISTORIC !!!

argumente amice!

oaie_cugetatoare 14.05.2014 07:17:17

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 559028)

Sa stii ca daca scrii cu Caps-Lock ON, nu impresionezi pe nimeni.
De asemenea, lozincile nu impresioneaza pe nimeni( pe acest site).

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:23:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.