![]() |
http://i.imgur.com/W8NPjyL.jpg
Citat:
Citat:
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...-protests.html |
Citat:
-sunt omorati anual 100000 de crestini de catre musulmani; consideri ca e un lucru bun sau rau? -in Bucuresti sunt doar 10.000 de musulmani si au 20 de moschei -in Paris sunt 1.5 milioane de musulmani,in Londra 1 milion ,de ce nu construiesc acolo o megamoschee? |
Citat:
Tu acum te superi ca un copil care, desi are o jucarie, vrea si jucaria mai mica a altui copil, numai ca sa le aiba el pe toate. Deci nu ma intelege gresit. Nu ne contrazicem in privinta faptului ca e anormal ca statul sa faca donatii speciale musulmanilor. Ne contrazicem ca e anormal ca statul sa dea donatii speciale cultelor in general. |
aba4, ce ai cu baietii de la megaimage si mega cloud? :24:
(Ma, eu vreau un cloud moca de 100 Tb, si secure pe deasupra. Nu, nu sunt visator, doar idealist). Vad ca nici unul nu v-ati prins ca e ceva inspirat de obsesiile si scopurile ocupantilor imperialisti si subumanilor de la NSA/CIA/SRI/SIE: aglutineaza aici cat mai mult tineret musulman studios si ardent, ca sa ii aiba sub ochi. Securistii, de absolut oriunde si ai oricui ar fi, sunt animale umanoide inutile si periculoase, motivate exclusiv de disciplina, lacomie de putere si sadism. Greu, taica, cu procesoarele organice pe 0,024 biti. E foarte usor sa iti dai seama de scopul informativ al constructiei. Bine, doar eu sunt atat de nebun incat intr-o tara ocupata, un fel de puerto rico balcanic, sa scriu pe un forum public chestii din astea. Cum mi s-a mai zis: "tu ti-o cauti cu lumanarea". Poate. |
Hai frate, si Mega Image sunt pe lista neagra ?! Raman fara limonada mea preferata..ce lume cruda, pfff :)
|
Citat:
Pe urma, sa ne gandim cum este normal: cultele sa primeasca pamant in cote egale, sau in proportie cu contributia la buget a membrilor lor ? Daca sunteti adeptul cotelor egale, atunci acelasi principiu trebuie aplicat si la scolile unguresti si tiganesti, care fiecare trebuie sa fie egal in numar si capacitate de scolarizare cu scolile romanesti. Oare chiar nu sesizati absurdul ? In sfarsit, BOR nu "a primit" nimic, ci i s-a restituit, prin terenul afectat mega-alcatuirii ortodoxe a Manturii Neamului, o mica parte din ceea ce statul roman a furat de la Biserica Ortodoxa in vremea lui Cuza, in vremea lui Carol I, ca sa nu mai vorbim de vremea lui Gheorgita Dej si Culita Ceausescu. Dimpotriva, celor lui Mahomed urmatori nu li s-a restituit, ci li s-a dat, si nu in Rahova, ci in zona cea mai buna din Bucale. Deoarece lor nu li se furase nimic, neavand niciodata proprietati funciare pe pamantul sfant al patriei. Cel putin eu asa vad lucrurile, care nu sunt suporter nici borist, nici, cu atat mai putin, mahomedan. Dar asa imi dicteaza simtul dreptatii si simtul masurii. |
Citat:
|
Citat:
Să primească și MISA lu' Grigorian Bivolaru 11 ha de pământ, nu? Să primească fiecare cult și cultișor "creștin" din România, în câte unu din orașele mari, câte 11 ha de pământ, nu? Ce s-ar mai bucura martorii lu' iehova. Defapt și la ei sunt 5 denominațiuni mari. Fiecare câte 11 ha. Așa! Să nu se supere nimeni! Sau știți ce? Să se strângă o mânuță de oameni, merg la primărie, înregistrează un cult neo-protestant și apoi cer și ei 11 ha de pământ, nu? Și dacă iasă chestia, să facă apoi cât mai mulți așa. Doar să fim tratați egal, nu, abaaaabbbb63 ? Dacă tu nu știi ce-i aia ortodoxia și nu o accepți și n-o mărturisești, nu înseamnă că un popor 89% ortodox, fără să socotim diaspora, ar trebui să primească la fel cu comunitatea de 300 de mormoni, nu? Apropo, comunitatea satanistă din București, au cerut și ei pământ și n-au primit. De ce legea asta e așa injustă și nedreaptă? Nu, nu sunt de acord cu o moschee mare ridicată în nordul Palatului Poporului. Dar fiindcă în vestul Palatului, se ridică cea mai mare Catedrală Ortodoxă din lume, care va eclipsa moscheea, sunt cumva de acord, ca deschidere culturală, deschidere la dialog, să le fie dovedită musulmanilor, religia lor ca fiind adepta violenței, față de creștinismul, adică pacea și iubirea prin excelență. |
Eu inteleg ca statul trebuie sa trateze in mod egal fiecare cult legal constituit si care nu promoveaza atitudini impotriva statului national-unitar roman, insa ideea de a da teren gratuit din partea statului pentru constructia unei mega-moschei in Romania mi se pare cu totul exagerata si gresita!
In primul rand, la cati musulmani sunt in Bucuresti, moscheile existente sunt arhisuficiente pentru practicarea cultului musulman. In al doilea rand, comparatia cu terenul dat Bisericii Ortodoxe pentru ridicarea Catedralei Mantuirii Neamului nu este una potrivita, deoarece nu poti compara 86% din populatia Romaniei care este ortodoxa, cu cei nici 1% musulmani din Romania! Repet- fiecare trebuie sa aiba posibilitatea practicarii religiei care o are- insa nici sa exageram cu o mega moscheie total inutila in BUcuresti. In al treilea rand, si locul ales- atat pentru aceasta mega-moscheie , dar si pentru Catedrala Mantuirii Neamului- mi se pare total nepotrivit! In conditiile in care spatiile verzi din Bucuresti dupa 1990 s-au redus drastic, in conditiile in care poluare , aglomeratia si haosul urbanistic din Bucuresti au explodat dupa 1990, sa mai reduci si mai mult din zonele verzi pentru mega-constructii mi se pare o mare greseala! Intreaga zona din jurul Palatului Parlamentului/Casei Poporului, cuprinsa intre Calea 13 Septembrie, Bdul. libertatii, Splaiul Dambovitei, Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu si Strada Izvor trebuia pastrata exclusiv ca zona verde (se putea amenaja un foarte frumos parc acolo), fara nici un fel de constructii. In plus, in aceea zona in subteran exista anumite constructii si tunele, deasupra carora nu este recomandabil a se construi o asemenea mega-constructie, iar viitoarea magistrala de metrou Gara de Nord 2- Progresul va trece si pe sub aceea zona! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:17:00. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.