Raoul |
11.10.2015 03:06:08 |
Citat:
În prealabil postat de AlinB
(Post 602541)
Poate mai degraba pot transmite boli.
O credinta la fel de naiva ca cea in faptul ca pot deosebi oamenii dupa starea lor sufleteasca.
Deja vad pe unii dand afara rude/prieteni, ca n-au fost placuti de matza casei :24:
|
Sunt animale EXTREM de curate și care țin la igiena lor poate mai mult decât oamenii! Eu am pisica de ani de zile, ma linge precum un câine, își mai atinge nasul de nasul meu, mai îmi infuleca vreo bucățică din propria-mi farfurie, și te asigur ca sunt sănătos tun! Ba chiar aveam probleme grave cu plămânii, o afecțiune ce o mosteneam de la naștere, în copilărie am fost diagnosticat cu un ușor început de astm, apoi, în timpul liceului și facultății aveam o tuse seaca, din interiorul cutiei toracice, extrem de apăsătoare, deranjanta și cu o frecventa îngrijorătoare. Pisica ani la rand a dormit pe pieptul meu, torcand. Vazand ca nu mai am probleme de mai bine de un an, simtindu-ma complet sănătos, ca și când nu as fi avut niciodată ceva, am fost sa îmi fac analizele. Mi s-au descoperit niște plămâni extrem de sănătoși, testul de spirometrie a indicat valori absolut normale, iar doctorilor nu le venea sa creadă când auzeau cele povestite de mine, toate manifestările din ultimii ani etc. Vazand totuși ca vorbesc extrem de serios și având totodată o mare îngrijorare asupra sănătății mele, am fost îndrumat sa îmi fac un control la inima. Plămânii fiind sănătoși, inima era singurul organ care îmi putea cauza stările descrise de mine. Mărturisesc sincer ca m-am speriat cumplit, credeam ca inima e praf și cât de curând o sa ma curat în ritmul asta. Însă la inima nu am avut absolut nimic. Am fost la un cabinet privat, la o doctorița extrem de experimentata și am fost trimis și cu recomandare prin cineva de la mănăstire. Am beneficiat de un control extrem de amănunțit și mi s-a spus clar: "de mult nu am mai văzut o inima atât de sanatoasa!" (mulțumesc lui Dumnezeu!). Întrebând dacă exista totuși vreo șansă ca cele patite de mine sa fie de la inima, mi s-a răspuns cu toată fermitatea: "exclus!"
În copilărie, de asemenea, aveam o alta pisica. În fiecare primăvară și toamna sufeream de o alergie, mi se ingalbeneau ochii, se și roseau, ma speriam tare. Pisica venea de fiecare data la mine când eram bolnav, stătea pe pieptul meu, venea cu nasul spre fata mea și apoi la fiecare ochi în parte. Închideam ploapele și ma lingea minute în sir. Nici acea afecțiune (alergie) nu am mai avut-o niciodata!
|