Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intrebari utilizatori (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5063)
-   -   De ce? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18147)

AlinB 19.10.2015 16:21:04

Citat:

În prealabil postat de cristi190 (Post 603088)
Pentru ca ma ispitesc foarte usor lucrurile astea si nu stiu..chiar nu stiu ce se intampla.

Ba stii, nu ai de lucru, te plictisesti si stai prea mult pe Internet si pe facebook.

Mihailc 19.10.2015 16:23:37

Ai grijă cui i te faci slugă. Că intri în hora asta relativ ușor, dar când vrei să ieși, dacă mai vrei, trebuie să plătești un preț piperat.

Creștinismul se învață la biserică, nu pe internet.

Ce argument de gagici frustrate ți-au servit amicii tăi: nu le oferă "zeul" creștinilor suficientă atenție.

cristi190 19.10.2015 16:27:08

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 603091)
Ai grijă cui i te faci slugă. Că intri în hora asta relativ ușor, dar când vrei să ieși, dacă mai vrei, trebuie să plătești un preț piperat.

Creștinismul se învață la biserică, nu pe internet.

Ce argument de gagici frustrate ți-au servit amicii tăi: nu le oferă "zeul" creștinilor suficientă atenție.

Da, se refereau la vrajitorie, ca ei cu vrajitoria pot aduce lucruri pe care eu cu rugaciunea nu le pot aduce intr-o viata. Si nu-mi sunt amici aceia, nici nu stiu cine sunt cu adevarat.

Mihailc 19.10.2015 16:33:04

Citat:

În prealabil postat de cristi190 (Post 603092)
Da, se refereau la vrajitorie, ca ei cu vrajitoria pot aduce lucruri pe care eu cu rugaciunea nu le pot aduce intr-o viata. Si nu-mi sunt amici aceia, nici nu stiu cine sunt cu adevarat.

Și ce crezi că fac ei cu vrăjitoria ce nu poți face tu cu rugăciunea?

AlinB 19.10.2015 16:36:53

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 603091)

Dada :))
Pai nu degeaba in vrajitorie, femeile exceleaza :)

"vai draga, am purtat 20 ani batic si pupat cu foc icoane si nu am castigat la loto, n-au murit dusmanii, n-am intinerit, pe cand cu prietenu' dracu' uite ce minuni fac!"

AlinB 19.10.2015 16:39:07

Citat:

În prealabil postat de cristi190 (Post 603092)

Si pana la urma ce vrei de fapt, sa-ti vinzi sufletul la cine ti se pare ca plateste mai mult in viata asta?

cristi190 19.10.2015 16:41:14

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 603095)
Si pana la urma ce vrei de fapt, sa-ti vinzi sufletul la cine ti se pare ca plateste mai mult in viata asta?

Nu tocmai, dar cuvintele de acolo ma fac sa cred ca vrajitoria este chiar buna.

cristi190 19.10.2015 16:42:34

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 603093)
Și ce crezi că fac ei cu vrăjitoria ce nu poți face tu cu rugăciunea?

Nu stiu tot ce fac ei, dar din cate am citit/ce spun ei pe forum: vraja dragostei, vraja aducatoare de bani, vraja norocului, vraja care te face imun la toate bolile, etc.

Mihailc 19.10.2015 16:45:44

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 603094)
Dada :))
Pai nu degeaba in vrajitorie, femeile exceleaza :)

"vai draga, am purtat 20 ani batic si pupat cu foc icoane si nu am castigat la loto, n-au murit dusmanii, n-am intinerit, pe cand cu prietenu' dracu' uite ce minuni fac!"

Chiar dacă nu ajung până la vrăjitorie, sunt mereu fascinate de "vrăjeli". Șarpele a știut cui să acorde suficientă atenție ca să întoarcă lumea pe dos...

cristi190 19.10.2015 16:47:31

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 603098)
Chiar dacă nu ajung chiar la vrăjitorie, sunt mereu fascinate de "vrăjeli". Șarpele a știut cui să acorde suficientă atenție ca să întoarcă lumea pe dos...

A, da, ei spun despre sarpe ca este simbolul cunoasterii, si cand ti-ai ridicat sarpele Kundalini ai ajuns la cunoasterea aboluta.

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:11:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.