icamilin |
04.07.2007 03:19:41 |
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
În prealabil postat de krabu
Cine poate, sa incerce sa nu priveasca la TV o luna. Va avea mari surprize.
|
DA...va fi muuuult mai linistit si impacat.Tv-ul nu face decat sa te manipuleze si sa te tina sub teroare.
Doamne ajuta.
|
Vreau sa va marturisesc ca au trecut 7 luni de cand m-am hotarat sa nu ma mai uit la TV, nici macar la " Stiri " si fara a considera ca ma laud, nu e lauda dar sunt tare fericita ca am scapat de un stres groaznic. Stirile de pe PROTV si nu numai sunt dezolante, groaznice, parca nimic BUN nu se mai intampla in tara noastra. Disputele intre politicieni au ajuns sa ma oboseasca, multa minciuna, discordie, lupta pentru " CIOLAN " si tot ce vedeti si voi, au umplut paharul, ultima picatura. Am crezut imediat dupa asa zisa "REVOLUTIE 1989" ,ca se va produce o schimbare in bine, ca daca esti harnic si muncesti vei fi apreciat la adevarata ta valoare.... Doamne, cat de amarnic m-am inselat ! Cand au condus comunisti capitalisti, am simtit un gust amar in suflet. In ultimii doi ani, iarasi am crezut in schimbare, chiar mi-o doream pentru mine si copii mei si nu numai, pentru tot omul de bine care isi dorea " SA TRAIASCA BINE ! " Dar, degeaba! Mentalitatea comunista e greu de inlaturat. Pacat de tinerii ce-au murit pe scarile CATEDRALEI MITROPOLITANE din TIMISOARA. Si atunci, spuneti-mi, ce pierd ca nu privesc la televizor??? A, daca ar fi ceva emisiuni cu pelerinaje pe la manastiri, emisiuni cu teme religioase din Sfanta Scriptura, filme cu continut religios din care fiecare poate sa traga invatamintele dupa puterea lui de gandire, sau orice altceva prin care poti cunoaste trairea duhovniceasca, ar mai fi ceva. Poate ca m-as mai uita la TV. Nimeni nu zice ca emisiunile sa fie doar cu caracter religios, dar nici chiar atat de putine. Dar treburile astea nu pot aparea, alaturi de desene animate pentru copii cu fantome, strigoi, vrajitoare, cu violuri si crime, muzica satanista, manele sau " somnul de voie " din faimosul nostru Parlament. Asa ca fiecare face cum crede ca-i este mai bine lui si familiei. Nu insemna ca-s mai credincioasa sau sa socotesc o virtute ca nu ma mai uit la televizor, NU, pur si simplu ma simt bine asa. Fac ce-mi place ! La ce surprize te-ai referit,krabu??? Nu inteleg ! DOAMNE AJUTA-NE ! icamilin
|