Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Stiti ceva de profetia asta? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18437)

Romowe 22.04.2016 14:34:00

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 620612)
Eu am auziit ca o sa sece Dunarea la Braila. Poate ia careva apa de acolo si o duce la Piatra Neamt. :)

Tare de tot, asta. :)))))))))))))))))))
Iuliu, azi ai o inspiratie deosebita.

DragosP 22.04.2016 14:35:29

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 620612)
Eu am auziit ca o sa sece Dunarea la Braila. Poate ia careva apa de acolo si o duce la Piatra Neamt. :)

Eu știu că o să se facă bragă.

DragosP 22.04.2016 14:36:54

Citat:

În prealabil postat de Romowe (Post 620613)
Adica?

Adică nick-ul ales la a milioana reîncărnire.

Romowe 22.04.2016 15:01:55

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 620616)
Adică nick-ul ales la a milioana reîncărnire.

Sorry, fusei banned, si asta pentru nu mare lucru. Fusesem provocat; unul din desteptii forumului ma facuse cum ii venise la gura, pentru nimic de fapt, dar fiindca si in mine se incinsese tarita, i-am raspuns pe masura. Fiindca am tot clamat in gura mare ca sint sceptic privind orice, mai ales partea sociala si istorica a credintei (oricarei credinte, orto sau eretice, crestine sau nu), adminul a cintarit, a pus in balanta porcaria mea si porcaria colegului, mirlaniile lui si cripto-blasfemiile mele, si a rezultat ca din doi magari, unul era mai tolerabil, ca era "aglutinat sub steag", iar alalalt, fiindca nu e "in club", si se mai si lauda cu a uri tot ce este "club", a primit bilet de iesire, one-way ticket. Nu comentez, e decizia dinsului; si probabil justa: daca vreodata voi avea si eu mentalitatea de credincios-apartinator-cu-inima, voi intelege ca trebuie sa fiu parte dintr-un intreg, si deci din pdv-ul dinsului si al altor orto evlaviosi, ca tine de pilda, treaba o fost oabla.
Asta e, chiar nu voiam sa o iau de la capat. Nu aveam motiv. Ei, acum mi s-o dat unul. Nu e nimic, mergem mai departe. Cum zice un personaj drag mie, din cea de-a saptea arta: "...I will enjoy peace, and wait for the cycle to begin again".

iuliu46 22.04.2016 15:05:39

Citat:

În prealabil postat de Romowe (Post 620617)
Sorry, fusei banned, si asta pentru nu mare lucru. Fusesem provocat; unul din desteptii forumului ma facuse cum ii venise la gura, pentru nimic de fapt, dar fiindca si in mine se incinsese tarita, i-am raspuns pe masura.

Sa va fie rusine ! Sa va puneti poalele in cap ... si sa nu ma chemati si pe mine sa mi le pun si eu. :71:
Cu cine te-ai certat de data asta ? :)

Copacel 22.04.2016 15:14:25

Citat:

În prealabil postat de Romowe (Post 620617)
Sorry, fusei banned, si asta pentru nu mare lucru. Fusesem provocat;.

Dar tu cine mai esti bre ?

Romowe 22.04.2016 15:15:53

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 620618)
Sa va fie rusine ! Sa va puneti poalele in cap ... si sa nu ma chemati si pe mine sa mi le pun si eu. :71:
Cu cine te-ai certat de data asta ? :)

Nu zic cine; persoana importanta; unul care periodic o ia pe aratura. Diferenta e ca eu pocnesc credinte si el oameni, si mai si ma laud cu a fi sceptic privind multe institutii, de la stat la institutii religioase. Se pare ca si asta a contat... Si ca pentru unii e mai dureroasa prima situatie, decit a doua. Adica sa ridici din umeri privind credinte decit a jigni niste semeni acolo, chit ca sint facuti de Acelasi Autor. Hm...
Intr-un fel, cine a sters schimbul de replici dintre mine si tipul in cauza s-a pus in postura aiurea de a ramine fara dovada motivului ban-ului dat mie. Totul arata ca un soi de tras cu pusca in multime. Quite ridiculous. Eh, traim in Romaneaua.
Vorba lui Vitiate, ce o citai mai sus... Aia cu ciclul si pacea.

DragosP 22.04.2016 15:18:52

A ajuns să se citeze, verule!

Frătiorule, spre deosebire de el, care, zici tu, o ia uneori pe arătură, tu nu ești decât acolo.

DragosP 22.04.2016 15:20:46

P.S. Lasă că știu eu pentru ce ai fost banat. Aprob pozitiv măsura luată.:67:

Romowe 22.04.2016 15:22:46

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 620621)
A ajuns să se citeze, verule!

Frătiorule, spre deosebire de el, care, zici tu, o ia uneori pe arătură, tu nu ești decât acolo.

Nu taticu, ma refer la al pe bune. eh, nu mai iti explic, ca e tot aia.

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:17:48.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.