Florinvs |
02.08.2016 08:45:27 |
Citat:
În prealabil postat de CristianR
(Post 627439)
Din păcate, n-am vreme să citesc tot ce ai scris și nu știu dacă ai menționat ceva despre securiștii în salopete care îi conduceau pe mineri la anumite adrese, conform unui plan.
În al doilea rând, care este sursa informațiilor tale?
|
Sursa sunt articole publicate in ziarul Atac, si care sunt scrise pe baza marturiilor ceferistilor care au fost agresati de minieri in septembrie 1991, si pe baza celor scrise in presa din acei ani!
Iar legat de acei asa-zisi securisti in salopete, care i-ar fi condus pe minieri in timpul celei de-a treia mineriade, cea din iunie 1990.
Departamentul Securitatii Statului fusesera desfiintat prin decret CFSN, la sfarsitul lunii decembrie 1989! A fost o mare greseala a CFSN si a lui Ion Iliescu, Romania ramanan astfel (pana in martie 1990) singurul stat de pe Glob, fara un serviciu de informatii!
Sub nici o forma nu cred ca fostele cadre a DSS-ului s-au implicat in vreun fel in mineriada din iulie 1990! Ei fusesera oameni inteligenti, patrioti, care au servit statul si poporul roman in perioada 1964-1989, si in nici un caz nu s-ar fi implicat in asemenea actiuni.
De altfel nici Iulian Vlad (fostul sef al DSS-ului, si care in timpul mineriadei din iunie 1990 se afla in arest, pe nedrept), nu a avut nici o tangenta cu mineriada din iunie 1990!
Apoi sub nici o forma fostele cadre ale DSS-ului nu l-ar fi aparat atunci in vreun fel pe Ion Iliescu, fata de care aveau toate motivele sa-l urasca. Ion Iliescu este cel care a asistat pasiv in decembrie 1989 la culpabilizarea pe nedrept a cadrelor de militie si securitate, care a asistat pasiv atunci când la TVR se debitau prostii si enormitati de genul securisti-teroristi, cu acordul lui Ion Iliescu fusesera arestat Iulian Vlad, et!
|