Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Iliescu acuzat de infracțiuni contra umanității ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18750)

Copacel 28.12.2016 17:19:00

Citat:

În prealabil postat de oitza ratacita (Post 639185)
Va fi? Este, permanent, razboi civil in capul tau.

De ce în capul tau e permanent pace pt că niciodată nu intelegi nimic

oitza ratacita 28.12.2016 17:40:10

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 639186)
De ce în capul tau e permanent pace pt că niciodată nu intelegi nimic

Avand in vedere ca nu ai niciun semn de ortografie, nu pot a-mi da seama daca ai incercat vreo interogatie, afirmatie, exclamatie; deci da, iti dau dreptate, in capul meu e pace cand mi se adreseaza un om limitat mintal pe a carui cuvinte nu dau 2 parale, indiferent de domeniul in care incearca sa se exprime.

Copacel 28.12.2016 19:18:12

Citat:

În prealabil postat de oitza ratacita (Post 639191)
Avand in vedere ca nu ai niciun semn de ortografie, nu pot a-mi da seama daca ai incercat vreo interogatie, afirmatie, exclamatie; deci da, iti dau dreptate, in capul meu e pace cand mi se adreseaza un om limitat mintal pe a carui cuvinte nu dau 2 parale, indiferent de domeniul in care incearca sa se exprime.

Pai ce să facă cei doi neuroni ai tai.Isi cer scuze ca se ciocnesc

oitza ratacita 28.12.2016 22:06:10

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 639199)
Pai ce să facă cei doi neuroni ai tai.Isi cer scuze ca se ciocnesc

Asa, si zi, mai ai si alte clisee din acestea expirate?

Copacel 28.12.2016 22:16:14

Citat:

În prealabil postat de oitza ratacita (Post 639223)
Asa, si zi, mai ai si alte clisee din acestea expirate?

Când cei doi neuroni ai tai se întâlnesc dau petrecere
In familie.

oitza ratacita 28.12.2016 22:25:40

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 639224)
Când cei doi neuroni ai tai se întâlnesc dau petrecere
In familie.

Din ce in ce mai expirat...Dai hai, mai scoate-le, suflet singur si trist. Te inteleg ca nu ai unde sa-ti refulezi frustrarile misogine si am ingaduinta si compasiune, de data aceasta. In speranta ca vei pasi in 2017 ceva mai putin constipat.

Copacel 28.12.2016 22:39:57

Citat:

În prealabil postat de oitza ratacita (Post 639225)
Din ce in ce mai expirat...Dai hai, mai scoate-le, suflet singur si trist. Te inteleg ca nu ai unde sa-ti refulezi frustrarile misogine si am ingaduinta si compasiune, de data aceasta. In speranta ca vei pasi in 2017 ceva mai putin constipat.

Mai poate singura eČ™ti tu, din moment ce eČ™ti foarte înČ›epată.Nu sunt eu misogin că tu esti singură Č™i vei rămâne singura in viitorul apropiat.
Cat despre fostul preČ™edinte al nostru DL. Ion Iliescu, a fost singurul care a avut tupeul să Č™teargă pe jos cu UE.

oitza ratacita 28.12.2016 22:59:17

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 639226)
Mai poate singura ești tu, din moment ce ești foarte înțepată.Nu sunt eu misogin că tu esti singură și vei rămâne singura in viitorul apropiat.

He he he, esti misogin deoarece manifesti aversiune si dispret fata de femei (in caz ca ai uitat ce inseamna misogin). Dar, stai relax, nu esti singurul pe aici.
Si rusinica, esti cam neatent in ceea ce ma priveste. Nici sa vreau nu mai pot fi singura in prezent si o buna perioada in viitor.

Copacel 28.12.2016 23:05:20

Citat:

În prealabil postat de oitza ratacita (Post 639227)
He he he, esti misogin deoarece manifesti aversiune si dispret fata de femei (in caz ca ai uitat ce inseamna misogin).

Nu, fatza de intzepate ca tine.

Citat:

Si rusinica, esti cam neatent in ceea ce ma priveste. Nici sa vreau nu mai pot fi singura in prezent si o buna perioada in viitor.
Asa de intzepata este o femeie care nu este singura ? :36:

AlinB 28.12.2016 23:11:37

O stiti pe aia cu "Arguing on the internet is like..."?

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:37:10.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.