![]() |
Citat:
|
Daca ar trebuie sa fiu eu insumi cu adevarat......, daca ar trebui sa fiu egala cu cea de "acasa" .....ar trebui sa va spun si pacatele mele. Asa e drept:). aici sunt buna, blanda, dau sfaturi ca o "atotstiitoare", sant aici sunt om care pare ca stie tot, si vrea sa fie mereu in pace cu toti,un om care isi arata doar bnunatatea si blandetea.... dar jenica de "acasa" este plina de patima, de rautate, de maine, de clevetire, de imbuibatre, de iubire de sine, de mandrie, de curvie, de fatarnicie, de lene de toate acestea si mai mari si mai multe decat acestea. Acuma puneti-ma langa jenica cea blanda de pe forum...si o veti cuoanste de ADEVARATA jenica. Asta sunt eu fratilor ieratti-ma si ma iubiti asa cum sunt..
jenica |
Citat:
Doamne ajuta! |
Nu domnule Iustin44 nu e cum spui dumneata ca un fel de acte de bravada shi de curaj din care vrei dumneata sa para ca ar fi interpretand dumneata din Apocalipsa fiindca la Apocalipsa spune altfel:
[21]7. Cel ce va birui va mosteni acestea si-i voi fi lui Dumnezeu si el Imi va fi Mie fiu 8. Iar partea celor fricosi si necredinciosi si spurcati si ucigasi si desfranati si fermecatori si inchinatori de idoli si a tuturor celor mincinosi este in iezerul care arde, cu foc si cu pucioasa, care este moartea a doua. [22]15. Afara cainii si vrajitorii si desfranatii si ucigasii si inchinatorii de idoli si toti cei ce lucreaza si iubesc minciuna! shi se vede foarte clar ca accentul cade mai mult pe lucratorii minciunii...:hmmm: oricum e frumos ca ai reushit dumneata sa povatzuieshti pe unii sa nu se lase antrenatzi in prozelitisme sectare... asha mi se pare... dar interpretarile apocaliptice trebuie sa le lasam cu precadere in mana Domnului shi a duhovnicilor imbunatatzitzi... shi nu sa ne apucam noi chiar daca am fi in stare sa-i shi combatem... deci e foarte frumos din partea domniei tale ca ai reushit in tzari straine sa pastrezi o particica din dreapta credintza ortodoxa... |
Citat:
|
Mdaa!,Anca,sincer nu ma asteptam la altfel de raspuns de la tine,ai un tipar propriu,asa cum si eu il am la fel...asa ca nu ma sinchisesc sa-ti raspund special la cele afirmate de tine,raspunsul va fi mereu acelasi,acelasi precum il stii prea bine,fiindca ori esti prea credincioasa si te simti ofensata in cele afirmate de mine,ori smerenia ta trebuie sa se afle mereu in opozitie!!!
Din cate stiu in cele scrise de mine m-am axat mai mult pe realism si sinceritate vis-a-vis de statutul nostru spiritual,si mai putin despre credinta sau necredinta. Deduc faptul ca pana la urma chiar ne caracterizeaza modalitatea in care ne afirmam aici pe forum,fiindca vezi suntem mereu aceiasi,fiecare imparte,si deci avem mai mult sau mai putina credinta,INSA,tare mult depinde in ce fel este simtita si exprimata aceasta,si vezi,nu ne putem ascunde instinctele care ne mana deseori spre dispute...lucru departajat mult de adevaratul sens al credintei. |
ory:"Din cate stiu in cele scrise de mine m-am axat mai mult pe realism si sinceritate vis-a-vis de statutul nostru spiritual,si mai putin despre credinta sau necredinta."
Nu cred ca putem fi bagati toti intr-o oala. Poti fi realista si sincera in ceea ce te priveste, nicidecum in ceea ce-i priveste pe ceilalti, devreme ce nu-i cunosti. Statut spiritual? Ce este acesta, poate-mi spui si mie. Cat despre credinta si necredinta, cu totii suntem putin-credinciosi. Nu exista nici un dubiu in aceasta privinta. Caci daca am avea credinta cat o samanta de mustar, am muta muntii din loc..., dupa cum ne spune Mantuitorul. Te cam joci cu cuvintele. |
Eu nu cred ca reusesc sa comunic cu adevarat ce sant , pentru ca intre a scrie pe net si ai vorbi omului in fata este o maaaaaare diferenta !
Gresesc des folosind pluralul . Nu ma pot descotorosi de acest necaz . Fac mereu referiri la altii , ma preocupa soarta altora , ii judec pe altii de parca i-asi cunoaste , mi-e frica sa zic " eu cred " ci zic "noi credem " , asa ma simt mai bine , am aparare ,nu ma iau niciodata sub lupa . Deci neajunsurile internetului sant mai mult decat evidente , uneori sant de-a dreptul catasrofale ,iti poti forma o imagine despre cineva absolut falsa . maria |
Citat:
utimul meu comentariu, vizavi de dedublare, era la modul general si nu adresat tie personal, ci doar m-am folosit in deschidere de gandul tau referitor la forum. |
In ceea ce ma priveste, am suficiente pacate, pentru a nu dori sa mai adug inca unul la ele: acela de a fi nesincera pe forum. Ceea ce scriu este ceea ce ma reprezinta, fiind ceea ce cred.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:02:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.