Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   carti (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2132)

ancah 21.08.2007 19:34:10

"Citadela" lui Antoine de Saint Exupery

urzicuta 21.08.2007 19:54:16

:)Ana,m-am stors si mi-a venit un autor colosal in minte Petre Tutea,Intre Dumnezeu si neamul meu...Petre Tutea..un Socrate .. crestin!

cristiboss56 21.08.2007 20:02:33

Citat:

În prealabil postat de Annamarria
Buna! Sunt studenta si acum sunt in vacanta. Am chef de citit...ce carti mi-ati recomanda?

Savatie Bastovoi " a iubi inseamna a ierta ". Giuseppe Berto "cerul e rosu. Pavel Vejinov "noapte cu cai albi ".

mirelat 21.08.2007 20:55:13

Citat:

În prealabil postat de veilur
Daca esti curioasa sa citesti o carte inspirata exact din realitate, iti recomand - "Marii initiati ai Indiei si parintele Paisie" - de Dyonysios Farasiotis. Am citit-o si este foarte interesanta, este vorba despre trairile autentic ortodoxe ale unui tanar grec.

subscriu la recomandare.

mirelat 21.08.2007 20:56:47

As adauga "Dragostea care ne sminteste" - a parintelui Savatie Bastovoi.

mirelat 21.08.2007 21:03:31

Citat:

În prealabil postat de Annamarria
Daca mai aveti recomandari de beletristica...va rog. Carti duhovnicesti mi-ati dat multe, nu-mi prea place sa citesc asa multe. Depinde si in ce stare sunt

eu nu prea pot sa mai citesc beletristica, dar daca vrei ti-as recomanda cartile scriitorilor romani interbelici sau romane englezesti clasice.

Annamarria 21.08.2007 21:44:34

Multumesc mult.
Sunt studenta la engleza, deci in afara de literatura engleza, orice e binevenit:p
Urzicuta, imi place Shakespeare:)
Maestrul si margareta am citit-o acum, dupa ce mi-ai zis tu de ea. Dar n-am inteles-o...de ce nu ma crezi?

urzicuta 21.08.2007 22:18:21

nici eu nu am inteles din prima lecturare dar a citit-o si sotul meu si apoi am avut discutii constructive..si am mai citit-o inca o data..de altfel eu si cu Faust am avut probleme in a aintelege anumite lucruri

iubire 21.08.2007 23:45:14

EU ITI RECOMAND: "UN INGER RANIT" ,PAZA CELOR 5SIMTURI DE SFANTUL NICODIM AGHIORITUL,NE VORBESTE PARINTELE CLEOPA(1-14),VIETILE SFIINTILOR,MANTUIREA PACATOSILOR,MINUNILE LUI DUMNEZEU DIN ZIDIRI,SINGURUL ADEVAR ESTE ORTODOXIA(PR.ARSENIE PAPACIOC),LUMINA SI FAPTELE CREDINTEI,RAZBOIUL NEVAZUT(SF.NICODIM AGHIORITUL,FILOCALIE(SF.MAXIM MARTURISITORUL),SCARA SF.IOAN SCARARUL,VAMILE VAZDUHULUI,CALAUZA IN CREDINTA ORTODOXA(PR.CLEOPA),VALOAREA SUFLETULUI,VIATA SI NEVOINTELE DUHOVNICESTI ALE PR CLEOPA,PELERINUL ROMAN(GHEORGHE BABUT),PATERICUL EGIPTEAN SI ROMANESC,URMAREA LUI HRISTOS,PROTOCOALELE COGAIONULUI

iuda 22.08.2007 00:38:07

fratilor as vrea sa va spun ca am descop o carte despre pr paisie aghioritul care nu il arata pe sfant asa cum il vedem noi sfant ci il arata ca pe un monah normal.nu va zic ce carte dar oricum aveti grija ce cititi.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:34:11.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.