![]() |
Multumesc bunul meu Negroponte:)
Marilena, asa este, nu avem nevoie de "bunul cel mai bun" ci pur si simplu incercam sa gasim ce e mai bun in cel/cea pe care l-am intalnit. E frumos cand cineva "imi ajuta" chipul sa zambeasca, dar NEPRETUIT este cel care reuseste sa imi faca sufletul sa rada..... |
jenica si urzicutza
poate trebuie putina smerenie si din partea voastra? ce de mihnire? sfintii parinti spun ca mihnirea, supararea si multe alte stari provin din mindrie. si chiar de ai tu cea mai mare dreptate, primeste mustrarea sau vorba rea cu multa smerenie. e greu, nu? citi reusesc sa fie smeriti? sa alunge orice urma de mindrie din suflet? Ma iertati, poate am fost mai dur. |
Asa e ,ai dreptate.
|
Multumesc Petru:):)
Cu rugaciunile tale voi incerca sa pun inceput bun de acum, maine ...nu stiu daca va mai exista. iarta jenica |
jenica si urzicuta
sa ma iertati, pentru ca am fost, in mod gratuit, deplasat. |
Despre comentatul din Sf. Parinti sau din Scripturi asi zice ceva .
Un doctor sau inginer etc. ,daca termina o facultate are niste cunostinte de baza . Asa e ? Daca pe parcursul vietii nu se pune la curent cu tot "noul" care apare are sanse slabe sa supravietuiasca , ramane in urma . La un moment dat nici nu mai poti folosi diversile aparate ce ti se pun la dispozitie . Din scoala el mai stie in ce carte si la ce pagina gaseste de ex. o formula sau un medicament pe care nu-i chiar obligatoriu sa-l stie pe dinafara . Asa e si cu crestinismul . Un fundament s-a pus o data ,ramane sa imbogatim "pomul " cu noi ramuri ale cunoasterii zilelor noastre . Asa ca tot timpul se adauga ceva la ce se stie . Exista scrieri actuale . Nu-i vorba de copiat (un sfant de ex.) nici n-avem cum , fiecare om e un unicat are drumul lui . Ce se transmite este invatatura ,experienta , directia ,Duhul ... si nu litera . Altfel nu s-ar mai face pogoramant de catre cei in drept . cam atat , maria |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:10:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.