![]() |
Citat:
|
Eu am fost la libraria sophia, sediul nou mult mai spatios si am gasit niste carti interesante. Merita sa trece-ti pe acolo, eu m-am dus sa caut doua carti, si am venit acasa cu 11!
Si asa ca o recomandare, luati-va carti in format real, nu mai stati in fata monitorului sa cititi ca nu prea da bine la ochi timp indelungat, asta ca o parerea de a mea. :3: |
Recomand Sfanta Scriptura sau Biblia :21:.Nu stiu de ce cautati Biblii talcuite ,parerile anumitor preoti cand Cartea Sfanta arata totul.
|
Citat:
Plus ca apoftegmele si teologumenele sfintilor parinti ai pustiei si ale sfintilor 3 ierarhi sunt talcuiri facute din traire pur ortodoxa frateeeeeeee, nu din visari ca noi, nici de atata lucru nu ti-ai dat seama pana acum.....:2: |
Mai oameni buni,daca vreti carti in format digital va dau eu,ca am vreo 16 gb de carte ortodoxa.Iar pt. cei care sunt din Bucuresti e pot imprumuta si carti normale ca am acasa vreo 600 de titluri. Id messenger:stnpetrica
|
|
Va recomand sa cititi cartea,,Parintele Arsenie Acuzatul << Zek-18376 >> - Un sfant in lagarele comuniste''.O puteti achizitiona la un pret mic.Sper sa va placa.Pe mine m-a impresionat foarte mult
|
O alta carte interesanta
Salut! Sunt nou venit pe acest forum, dar am sa-mi incep "activitatea" prin a va recomanda o carte minunata. Nu stiu daca s-a mai vorbit de ea pe aici, dar pe mine m-a 'cucerit'. Desi nu sunt un mare cititor(na.. sunt pe profil real) cartea aceasta mi-a captivat atentia din prima, de la primele randuri, poate prin tema prezentata(Rugaciunea launtrica) sau poate prin "vocea" naratorului. Este vorba de "Pelerinul Rus", o carte care am gasit-o la intamplare pe internet, nu mai stiu pe ce site. M-am gandit ca poate v-ar interesa. Nu am un link, dar daca este cineva interesat ma poate contacta sau o poate cauta pe net. Toate cele bune si.. Doamne ajuta!
|
"Calauziri catre vesnicele locasuri" - Sfantul Dimitrie al Rostovului
O carte ce mult m'a bucurat. Simplitatea se imbratiseaza cu greutatea cuvintelor sfinte. O poate citi oricine, spre mult folos duhovnicesc. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:50:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.