![]() |
si acu si raspunsul potrivit topicului, ca m-am luat dupa altii si am deviat de la subiect, folosesc un calculator Pentium IV(nu iv) care e deodata cu anii mei de seminar(adica 5)
|
Am un laptop Acer luat la mana a doua si imbunatatit bine de sotul meu. S-a meritat achizitionarea, zic eu acum, ca functioneaza. Cand s-a stricat la o luna dupa ce l-am cumparat,nu ziceam la fel.
|
Citat:
Mai tot timpul dai cu bita in balta. Scuze dar am simtit nevoia sa te cert oricum nu ramin suparata :) |
Citat:
Intr-adevar, in comparatie cu alte topicuri,asta e asa, sa spunem, mai putin grav si serios. Si ce daca? :D |
nu exista pc no name :p. ori e amd, ori pentium. mirelat ai dreptate in legatura Sf.Anonie. si e foarte bun topicul. cei care a judeca.. se considera mai presus decat altii. si atunci unde e smerenia???
|
Citat:
|
Citat:
|
A-ti cam deviat de la subiect. Ce "rautaciosi" sunteti! Suntem la rubrica Generalitati si putem sa punem orice intreb chiar daca nu are leg. cu religia, nu? Si acum pt Noesis: Folosesc un pentium IV, e destul de util, la cat il folosesc eu...
|
Citat:
|
Da, frate, ai dreptate. Oricum, am spus-o sub forma de gluma.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:50:39. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.