Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce calculator folositi? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2989)

seminaristul 17.01.2008 23:22:22

si acu si raspunsul potrivit topicului, ca m-am luat dupa altii si am deviat de la subiect, folosesc un calculator Pentium IV(nu iv) care e deodata cu anii mei de seminar(adica 5)

Z.Lidia 17.01.2008 23:27:19

Am un laptop Acer luat la mana a doua si imbunatatit bine de sotul meu. S-a meritat achizitionarea, zic eu acum, ca functioneaza. Cand s-a stricat la o luna dupa ce l-am cumparat,nu ziceam la fel.

Hartford 18.01.2008 02:13:47

Citat:

În prealabil postat de urzicuta
wowww..cred ca vei avea mai mult succes daca vei intreba ce fel de prezervative folosim ce arome:cool:femeile ce desuuri fine...s.am.d.p..de fapt cui ii pasa?ce rost are intrebarea?

Urzicuta mult as vrea sa stiu daca esti intradevar preoteasa si daca stie parintele ce scrii pe forumul asta. Da si tu dovada de o preoteasa mai smerita si inteleapta sa invatam si noi ceva de la tine. Stii noi femeile treb sa fim mai finute.
Mai tot timpul dai cu bita in balta.
Scuze dar am simtit nevoia sa te cert oricum nu ramin suparata :)

Noesis 18.01.2008 04:34:56

Citat:

În prealabil postat de Hartford
Citat:

wowww..cred ca vei avea mai mult succes daca vei intreba ce fel de prezervative folosim ce arome:cool:femeile ce desuuri fine...s.am.d.p..de fapt cui ii pasa?ce rost are intrebarea?

Urzicuta mult as vrea sa stiu daca esti intradevar preoteasa si daca stie parintele ce scrii pe forumul asta. Da si tu dovada de o preoteasa mai smerita si inteleapta sa invatam si noi ceva de la tine. Stii noi femeile treb sa fim mai finute.

Hartford, exagerezi, pai n-are voie omul sa glumeasca? Nu vad nimic rau in ce spune urzicuta.
Intr-adevar, in comparatie cu alte topicuri,asta e asa, sa spunem, mai putin grav si serios. Si ce daca? :D

dorinel78 19.01.2008 00:57:02

nu exista pc no name :p. ori e amd, ori pentium. mirelat ai dreptate in legatura Sf.Anonie. si e foarte bun topicul. cei care a judeca.. se considera mai presus decat altii. si atunci unde e smerenia???

Hartford 19.01.2008 16:49:39

Citat:

În prealabil postat de Noesis
Citat:

Citat:

Hartford, exagerezi, pai n-are voie omul sa glumeasca? Nu vad nimic rau in ce spune urzicuta.
Intr-adevar, in comparatie cu alte topicuri,asta e asa, sa spunem, mai putin grav si serios. Si ce daca? :D

Scuze Noesis dar am crezut ca pe forum asta se discuta despre credinta si nu despre prezervative:dontgetit:

mirelat 19.01.2008 19:09:31

Citat:

Stii noi femeile treb sa fim mai finute.

:) mie mi-a placut replica aceasta, ca a unei mame iubitoare...

filotheos 20.01.2008 18:53:22

A-ti cam deviat de la subiect. Ce "rautaciosi" sunteti! Suntem la rubrica Generalitati si putem sa punem orice intreb chiar daca nu are leg. cu religia, nu? Si acum pt Noesis: Folosesc un pentium IV, e destul de util, la cat il folosesc eu...

cristiboss56 20.01.2008 19:11:49

Citat:

În prealabil postat de filotheos
A-ti cam deviat de la subiect. Ce "rautaciosi" sunteti! Suntem la rubrica Generalitati si putem sa punem orice intreb chiar daca nu are leg. cu religia, nu? Si acum pt Noesis: Folosesc un pentium IV, e destul de util, la cat il folosesc eu...

Corect se spune: ce rautacinsi suntem, nu sunteti, pentru a nu cadea in patima mandriei, asta pentru ca suntem la generalitati.

filotheos 21.01.2008 20:27:07

Da, frate, ai dreptate. Oricum, am spus-o sub forma de gluma.

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:50:39.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.