Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Parlamentul european sustine avortul (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3542)

ancalpop 21.04.2008 00:07:25

Cred ca cazuri de genul acesta ar trebui sa fie bisericile unite cel mai mult.

ancalpop 21.04.2008 00:40:52

Citat:

În prealabil postat de ancalpop
Cred ca cazuri de genul acesta ar trebui sa fie bisericile unite cel mai mult.

Scuze! cred ca in cazuri...

cozia 21.04.2008 00:45:57

Cind a fost vorba de jefuit Bizantul Papa imediat s-a mobilizat si a trimis cruciatii derbedei sa distruga. Acum cind este vorba sa-si trimita prelatii sa ia cu asalt Parlamentul European si sa faca un lucru BUN, FOLOSITOR UMANITATII, oare de ce nu o face?

Citeste Apostolul de azi(Floriile Noastre) ca sa intelegi ce inseamna un LUCRU BUN

cozia 21.04.2008 00:47:32

Citat:

În prealabil postat de PadreCory
Dar crestinii nu se unesc sa faca un lobby puternic in favoarea vietii.

ce tot balmajesti acolo ca nu se intelege....vorbeste clar omule ca doar esti preot!!!!!

ancalpop 21.04.2008 00:50:04

Citat:

În prealabil postat de cozia
Cind a fost vorba de jefuit Bizantul Papa imediat s-a mobilizat si a trimis cruciatii derbedei sa distruga. Acum cind este vorba sa-si trimita prelatii sa ia cu asalt Parlamentul European si sa faca un lucru BUN, FOLOSITOR UMANITATII, oare de ce nu o face?

Citeste Apostolul de azi(Floriile Noastre) ca sa intelegi ce inseamna un LUCRU BUN

Nu exagera. Erau alte conditii istorice.

cozia 21.04.2008 00:50:12

...sa ia Parlamentul European cu asalt pentru GUNOAIELE pe care le LEGIFEREAZA... nu mai spune nici PIS!... deci asta voia sa spuna Marius Daniel cind spunea ca este premergatorul Antihristului

Dovedeste prin fapte, punctual, ca nu este ASA!!! si atunci mai vorbim

cozia 21.04.2008 00:50:55

Citat:

În prealabil postat de ancalpop
Citat:

În prealabil postat de cozia

Nu exagera. Erau alte conditii istorice.

sorry, nu era pentru tine ci pentru Padre

PadreCory 21.04.2008 00:55:44

Cred ca Papa se exprima aproape zilnic impotriva avortului.

cozia 21.04.2008 01:00:46

Da, si mult le pasa celor din Parlament care stau la spritane si se amuza copios.

Ar trebui sa urmeze exmplul Locuitorilor "necivilizati" din Sardinia. Acolo daca primarul face gresala sa introduca vre-o lege fara aprobarea boborului, ramine fara poarta la primarie si toata cladirea este ciuruita de gloante... asa mai pot intelege aceste bestii care vor sa ne distruga si prezentul si viitorul

ancalpop 21.04.2008 01:01:47

Exista o Asociatie PROVITA. Ar trebui luata legatura cu ea. Are multe filmulete si brosuri antiavort si daca fiecare am distribui macar cateva in mediul in care ne invartim, cred ca ar ajuta foarte mult.

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:48:38.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.