![]() |
[quote=codrin1]
Citat:
|
Citat:
Pentru toti oamenii care cred in El. Daca nu ma insel tot ce s-a facut pina la Iisus Hristos era doar pentru evrei. De la Iisus s-a extins pentru toata lumea, cu conditia credintei in Iisus. Dumnezeu nu a silit pe nimeni in credinta (EL are fii si fiice nu sclavi) de aceea e greu de crezut ca o persoana care nu a crezut in Hristos va fii dusa cu sila in Rai |
Citat:
pana la urma nu a crezut in Iisus , dar nici nu s-a lepadat de El? |
Dumnezeu iubeste toti oamenii .Intelegeti,fiecare va fi judecat dupa sufletul lui,daca un om e budist ca asa s-a nascut si isi respecta religia,are un suflet curat etc se va mantui.Crezi ca ceilalti care nu sunt crestini vor suferi daca au suflet curat?Eu iubesc CRESTINISMUL,nu sprijin nici o idee,dar iubesc CRESTINISMUL,pentru mine crestinismul e ortodoxie si catolicism atat,avem cea mai frumoasa religie noi crestinii.Cu ce a pacatuit un om daca este budist sa zicem ? sau catolic?Ganditi cu suflet.Nu trebuie sa ne falim,sa zicem ca noi suntem cei mai drepti ,numai Dumnezeu poate spune si crede asta ,noi nu putem sti.
|
frate crestin, unde nu exista mantuire nu ar trebuie sa ne intereseze pe noi, crestinii
noi sa cautam mantuirea de rest, are Dumnezeu grija! |
mi-a placut mai mult de actualul papa cand a spus la inceput ca "biserica" catolica este "singura biserica". am crezut pentru cateva momente ca miscarea ecumenica va lua sfarsit.. tare naiv am fost :)
|
[COLOR=#990000]Septembrie 2008[/COLOR]
[COLOR=#990000]Caleidoscop[/COLOR] [COLOR=#990000]- Scurt periplu pe frontul campaniei de impunere a religiei unice -[/COLOR] [COLOR=#990000] [/COLOR] |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:24:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.