Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   OARE CE SA FIE? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4040)

C-tin 01.07.2008 13:47:41

vad ca linkurile nu se deschid...
Atunci personal pe acest PORTAL via: MENU -EDITORIALE- VISELE
- FELURILE VISELOR

quasar 01.07.2008 20:28:30

Nu credeam...si inca spun ca NU CRED in vise...dar apropos de vise...o cunostinta de-a mea visa de un an in coace ca vine spre ea un cal..se repeta mereu...acum o saptamana si ceva a murit intr-un accident de masina..cum credeti?..dand PESTE UN CAL?!?!..acu ce sa mai spun..:(

cozia 01.07.2008 20:53:51

Dumnezeu sa o odihneasca!
Acum se pune intrebarea, daca ea visa ca tot vin cai sau cai-putere peste ea, si intelegind acest vis, oare ar fi putut evita accidentul stind in casa sau departindu-se de rutinele si mecanicitatea zilnica?...asa cum a facut-o faraon, crezindu-l pe Iosif si realizind gravitatea evenimentelor care se apropiau?

Oricum in trecut oamenii erau mult mai curati cu inima si cu trupul, toti, inclusiv Faraonii, altfel intinaciunea, care s-a acumulat in inimile oamenilor mai tirziu nu le-ar fi permis sa inteleaga Cuvintul si Rastalmacirea data de Duhul Sfint prin Iosif

Kora 01.07.2008 21:11:02

Suntem toti sub imperiul viselor, noapte de noapte...si uneori par a fi punti intre doua lumi,indiferent care sunt cele doua lumi.Eu imi visez frecvent mama, care nu mai este de doi ani...O visez asa cum as vrea sa fie , adica langa mine, mangaindu-ma si sfatuindu-ma si mai ales, ii visez ochii plini de dragoste....Si sigur asta nu e rau, Visul e o descarcare,o supapa prin care expie un gand, o traire sau poate un alt vis...

quasar 01.07.2008 22:27:49

Citat:

În prealabil postat de cozia
Dumnezeu sa o odihneasca!
Acum se pune intrebarea, daca ea visa ca tot vin cai sau cai-putere peste ea, si intelegind acest vis, oare ar fi putut evita accidentul stind in casa sau departindu-se de rutinele si mecanicitatea zilnica?...asa cum a facut-o faraon, crezindu-l pe Iosif si realizind gravitatea evenimentelor care se apropiau?

Oricum in trecut oamenii erau mult mai curati cu inima si cu trupul, toti, inclusiv Faraonii, altfel intinaciunea, care s-a acumulat in inimile oamenilor mai tirziu nu le-ar fi permis sa inteleaga Cuvintul si Rastalmacirea data de Duhul Sfint prin Iosif

tocmai ce isi cumparase rochie de mireasa..si venea spre casa:(

Dia20_diana 01.07.2008 22:49:31

Sincere condoleante familiei si Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

cristiboss56 01.07.2008 23:10:16

M-as fi bucurat sa-mi visez si eu tatal pe care l-am pierdut atunci cand aveam cel mai mult nevoie de el. Aveam numai 14 ani si de atunci viata a luat o alta intorsatura. Dumnezeu mi-a ramas cel mai bun prieten in asta lume. Durerea este in incertitudinea de a fi vrednic, de a-L avea alaturi si-n cealalta lume. Doamne iarta-ma !

Dia20_diana 01.07.2008 23:16:28

:( acest subiect mi-a creat o stare foarte ciudata, cand am citit ce a scris quasat mi s-a ridicat parul pe mine...nu de alta dar si eu am visat ca am murit decapitata intr-un accident de masina...cred ca cel mai bine este sa nu sti ce ti se va intampla, nu pot sa-i inteleg pe cei care isi doresc sa-si afle viitorul

paraschevaiasi 02.07.2008 17:00:35

Eu in general nu ma iau dupa vise,dar sunt vise ce se adeveresc. Prima data am visat acum cativa ani ca se va casatori o prietena ce era depasita de 34 de ani si toti spuneau ca daca ai depasit o anumita varsta nu te mai casatoresti. Iar eu intro noapte am visat-o pe aceasta prietena ca se va casatori si i-am marturisit unei prietene comune ce am visat. Nu m-am mai gandit la asta. Dar in duminica respectiva sa aflu ca ea tipa de 34 de ani s-a logodit. Nu-mi venea sa cred ce aud. A fost foarte placut sa vad vise ce se adeveresc. Iar aseara am visat ca se va casatori un bun prieten si cand l-am sunat de dim sa-i spun ce am visat mi-a marturisit ca se va casatori chiar cu pers pe care am visat-o. Dar asta nu inseaman ca trebe sa mergem dupa vise.

cristiboss56 02.07.2008 19:08:07

Citat:

În prealabil postat de paraschevaiasi
Eu in general nu ma iau dupa vise,dar sunt vise ce se adeveresc. Prima data am visat acum cativa ani ca se va casatori o prietena ce era depasita de 34 de ani si toti spuneau ca daca ai depasit o anumita varsta nu te mai casatoresti. Iar eu intro noapte am visat-o pe aceasta prietena ca se va casatori si i-am marturisit unei prietene comune ce am visat. Nu m-am mai gandit la asta. Dar in duminica respectiva sa aflu ca ea tipa de 34 de ani s-a logodit. Nu-mi venea sa cred ce aud. A fost foarte placut sa vad vise ce se adeveresc. Iar aseara am visat ca se va casatori un bun prieten si cand l-am sunat de dim sa-i spun ce am visat mi-a marturisit ca se va casatori chiar cu pers pe care am visat-o. Dar asta nu inseaman ca trebe sa mergem dupa vise.

Este atat de simpatic, titlul acestui topic "oare ce sa fie", incat nu pot sa ma abtin sa nu citesc ce se mai posteaza aici. Revenind la subiect, trebuie subliniat ca, simplele coincidente nu trebuie sa ne ducu pe cai gresite, precum in magie, vrajitorîe, horoscop si alte cele.

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:43:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.