![]() |
Citat:
|
o sa vina cand ne asteptam cel mai putin sa vina, cand nu ne gandim la dansa.
|
Citat:
|
Domnul Iisus Hristos a spus:
Matei 24:36. Iar de ziua si de ceasul acela [color=red]nimeni nu stie, nici ingerii[/color] din ceruri, nici Fiul, [color=green]ci numai Tatal.[/color] |
Dar tot Dumnezeu ne indeamna sa cunoastem semnele ,vremurile ,ba mai mult ,ne trimite si semne in legatura cu aceste eveninente ,iar un SEMN este si filmul INGERUL DIGITAL ,PE CARE VA SFATIESC CU TOATA SERIOZITATEA SA IL CPOIATI DE PE ARHIVA-ORTODOXA/INFO ,LA SECTIUNEA VIDEO SI SA-L URMARITI CU MARE ATENTIE CACI ACOLO SINT SPUSE SI ARATATE SEMNELE VREMURILOR ,care sint tocmai cele pe care le traim acum!NU VETI REGRETA CA VETI VEDEA ACEST FILM ,BA MAI MULT SFATUL DAT IN FILM ESTE SA IL PROPAGAM PT AFI CUNOSCUT DE TOTI CRESTINII ORTODOCSI.
|
Multumesc Sofia ,am sa urmaresc filmul.
|
Citat:
|
Stefan, in acest verset e vorba de Fiul lui Dumnezeu ca Om. El nu a primit o natura omeneasca desavarsita, ci o natura pe care o ridica treptat, pana la deplina transfigurare prin incadrarea ei in ipostasul vesnic. De aceea se spune despre El "crestea si se intarea cu Duhul". Deci, nu e vorba de o natura umana statica, ci de una care cunoaste o deplina prefacere in El.
|
Citat:
|
Tot nu am inteles. Pai Iisus s-a inaltat la Cer si sade de-a dreapta Tatalui, adica a petrece iarasi in Sfnata Treime. Pentru mine e mai greu de inteles, dar oricum, daca in Biblie asa scrie, eu nu neg, dar nu prea pot inelege in aceste momente.
Pai dupa cum mia-ti explicat voi, inseamna ca Iisus este inca om acolo sus, iar dupa Judecata de Apoi va deveni iarasi parte comuna a Sfintei Treimi sau cum? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:15:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.