![]() |
Citat:
Apare si in VT de mai multe ori "ceruri". Se pare ca in ebraica, termenul pentru cer este defectiv de singular (cum e in romaneste, spre exemplu, cuvantul zori, folosit numai la plural) si de aici traducerea romaneasca, la plural. |
Da,asa este. Eu te intrebasem pe un ton mai mirat deoarece am avut impresia ca te referi la vreun text din "Facerea",chiar verificasem sa vad daca exista termenul de "ceruri". Acum am inteles ca aminteai de alte texte din Sfanta Scriptura. Oricum este cert ca exista mai multe dimensiuni,s-a demonstrat si matematic. Plus ca noi crestinii stim si de Vamile vazduhului...
|
la ce va referiti cand ziceti mai multe dimensiuni?
|
Lumea perceputa de noi,cea in care traim,este una tri-dimensionala. Adica trei dimensiuni. Probabil ai auzit de 3D... Dar s-a demonstrat matematic ca exista "n" dimensiuni. Deci lucruri pe care nu le putem percepe! Un exemplu banal: Ca si cum ai incerca sa gasesti semnal GSM cu un telefon Zapp... (care e CDMA,pe 450 MHz). Nu o sa reusesti niciodata,pt. ca el nu are banda de 900,1800,1900 sau 2100 MHz,efectiv ii lipseste,NU o poate percepe).
Doamne-ajuta! |
Citat:
..asa cum ceruRI este folosit corect din ebraica, in ideea existentei nivelelor de manifestare a legilor lui Dumnezeu, diferite de la nivele la nivel, si demonstrate matematic |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:31:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.