![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
eroare 1 Delicios Sau Nu? vino sa votezi fete delicioase si baieti draguti. parerea ta conteaza! deliciu.ro Promovare Gratuita mult trafic pentru site-ul tau! gratuit! hit100.ro Reclama ta aici! |
ca sa fiu sigur ca n-am gresit ceva am mai facut clik odata pe siteul bisericii cu pricina si uite cu ce m-am ales acum...(copy paste)
eroare 1 Apel Urgent orice gest le este de un real ajutor. adopta un caine! daisyhope.ro Intimitate-doar Sex daca vrei pe cineva pt o relatie scurta sau pentru sex,aici e locul. imitate.ro Reclama ta aici! ?????? |
frate, intra pe site fara copy/paste, scrie in browser adresa www.curelari.3x.ro
dar, adevarul este ca in josul paginii apar tot felul de reclame nepotrivite ptr un astfel de site. ce sa-i faci, asa e cand te arunci la web hosting gratuit ??? |
he0he! eram deja pe site respectiv si am vrut sa le vad foaia bisericii...
si copy-paste-ul este continutul cu ceea ce am gasit in foaia bisericii!! reclama dubioasa! Ce biserica este asta? Ca vad ca ies la inaintare cu numele marilor teologi ortodocsi! Cu siguranta pe post de momeala... Ca nu pare sa apartina de BOR |
Citat:
Pana si ingerii din ceruri canta la trambita. Mai uita-te si prin Vechiul Testament din cand in cand; fara suparare, cum zici tu. |
Citat:
|
:) adica n-avem voie sa avem impresii?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:18:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.