Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Practicati sport? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4336)

Mirean 17.08.2008 10:11:30

Citat:

În prealabil postat de whist
eu merg la fotbal in parc ...saptamanal...in functie de timpul fiecaruia.Este trist faptul ca acea "lene" evolueaza tot mai mult.

Este foarte interesant ca multi dintre forumisti practica sport. Poate ar fi o idee buna sa ne intalnim si sa ne "sportivizam" impreuna.

veilur 17.08.2008 16:45:26

Citat:

În prealabil postat de costel
Nu imi place sa vad in crestin un sportiv atunci cand face metanii.

Eh, eu am glumit cand am asemanat metaniile cu sportu, crezand ca va dati seama, dar vad ca unii dintre voi nu prea aveti simtu umorului. Stiu, trebuie sa ne ocupam de mantuire, dar mai si glumesc uneori, ca dupa cum bine a spus Sf. Antonie cel Mare, daca intindem arcu prea tarte, se rupe si nu e bine.

veilur 17.08.2008 16:48:45

Citat:

În prealabil postat de Mirean

Este foarte interesant ca multi dintre forumisti practica sport. Poate ar fi o idee buna sa ne intalnim si sa ne "sportivizam" impreuna.

Pai hai, care din voi aveti curaj sa ne intilnim? Eu sunt cu bibicleta.

Mirean 17.08.2008 17:21:16

Citat:

În prealabil postat de veilur
Citat:

În prealabil postat de costel
Nu imi place sa vad in crestin un sportiv atunci cand face metanii.

Eh, eu am glumit cand am asemanat metaniile cu sportu, crezand ca va dati seama, dar vad ca unii dintre voi nu prea aveti simtu umorului. Stiu, trebuie sa ne ocupam de mantuire, dar mai si glumesc uneori, ca dupa cum bine a spus Sf. Antonie cel Mare, daca intindem arcu prea tarte, se rupe si nu e bine.

Scuze, nu am vazut ironia din postarea ta.

dorstor 17.08.2008 18:40:45

Si eu am prcticat unekle sporturi in tinerete dar nu cred ca ar vrea cineva sa ne ,,sportivam'impreuna pt ca am fost practicant de thai-dju.Totusi mi-aq fost de folos pt a accepta un stil de viata mai auster!

veilur 17.08.2008 19:44:33

Eu nu a nimic impotriva, doar am precizat ceva. Eu vad ca tu te ataci de unu singur. :rolleyes:

cristiboss56 17.08.2008 22:39:47

Citat:

În prealabil postat de veilur
Eu nu a nimic impotriva, doar am precizat ceva. Eu vad ca tu te ataci de unu singur. :rolleyes:

Nu prea inteleg ce cunosti si ce pricepi tu prin a ataca mai ales in a ne ataca pe noi insine. Dar ma rog, este gandirea ta. Ar fi mult mai cu folos, mai ales pentru tine, sa ataci si la propriu si la figurat topicuri ce ti-ar folosi cu adevarat sufletului si trupului taua. Te arunci in subiecte mult prea usoare si fara de folos. Oare sa fie un semn al derivei ? . . . .Pace, bucurie si mai ales intelepciune !

Mirean 18.08.2008 08:47:25

Prietenei, va rog, sa pastram spiritul de fair-play. Este un topic "sportiv", va rog, fara "faulturi".

philalex 18.08.2008 09:11:22

si eu vreau sa cumpar o bicla...sper sa nu ne loveasca snobii cu masinile lor....;)merg in Herastrau...e asa fain...

mihailt 18.08.2008 12:56:03

Eu mi-am luat bicicleta de acum vreo 1 luna si jumate in urma.
Da mi-am luat bicicleta mai mult ca sa fac miscare.
A metaniile nu sunt sport ci sunt folositoare pentru smerirea sufletului.
Calugarii tineri sunt pusi la manastire pe langa metanii,rugaciune slujbe la munca fizica.
Imi place cel mai mult sa merg in drumetii in muntii Romaniei (nu alpinism ci drumetii).
Nu stiu daca asta se poate numi sport.

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:33:39.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.