Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   NU vaccinarii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4488)

scrabble 10.09.2008 10:48:48

Ce le mai plac unora conspiratiile, le-ar manca pe paine!

cozia 10.09.2008 17:53:03

Citat:

În prealabil postat de saccsiv

Cozia

Nimic nu este gratis . Tu ca vaccinat , ai impresia ca nu platesti , dar nu este asa .

Da sacc, sa zicem ca platesc prin taxe, si ce-i cu asta?...sa-mi ia cite impozite vor. Atita timp cit imi lasa si mie pentru casa/masa/benzina/excursii/ sunt multumit.

Eu zic ca te agiti prea mult si nu realizezi cit de mici si neimportanti si mai ales neputinciosi. Ce poti face tu cu toate aceste informatii in fata razboaielor din lume sau ca nu stiu ce familie Bin Ladutz face afaceri cu nu stiu cine. Ce treaba ai tu cu astia?, crezi ca mintuirea va veni din stiinta cestor fapte?

GRESIT!

Sf Simion Noul Teolog spune clar:

"Urmarea minutioasa si cu grija a PORUNCILOR LUI HRISTOS ne face sa realizam cel mai important aspect al omului in cautare de Hristos, - CEL AL NEPUTINTEI NOASTRE!! -...din acest punct incepe urcusul catre mintuire si nu ALTUL"

...nu din povestile de la Holywood...

razvan_m 11.09.2008 13:36:59

Referitor la subiectul "inutilitatea vaccinurilor", va recomand sa comandati online de pe situl www.librarie.net cartea autorului francez LOUIS DE BROUWER - "VACCINAREA: EROAREA MEDICALA A SECOLULUI", aparuta la editura EXCALIBUR, aceasta ca sa nu vorbeasca intr-un limbaj opus celui "corect politic", cum ca masoneria a inventat inca o unealta de a modela viata si moartea, gandirea si prostia noastra, a simplilor muritori, jucandu-se de-a Dumnezeu. Ii da oare cineva dreptul la asa ceva? Eu cred insa ca si-l aroga singura ...
Gasiti aceasta carte la categoria DIVERSE a sitului, sectiunea DEZVALUIRI SI DOCUMENTE, avand un pret accesibil, numai 24 lei.

Doamne ajuta!

Razvan

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!

cozia 11.09.2008 18:16:08

Citat:

În prealabil postat de razvan_m
cum ca masoneria a inventat inca o unealta de a modela viata si moartea, gandirea si prostia noastra, a simplilor muritori, jucandu-se de-a Dumnezeu.

Razvan, eu nu stiu ce unealta au gasit masonii, insa una este clar, Ieri, americanii au anuntat ca la ei media de viata a mai crescut cu doi ani de la 76 la 78 si este in crestere. Se asteapta ca un numar imens de oameni sa bata 90 fara probleme de sanatate prea mari.
Singurul inconvenient este ca secatuiesc fondurile de pensii.

razvan_m 11.09.2008 18:25:48

Frate Cozia,

Oare stii ca modificarea sensibila a chimiei corpului nostru poate induce si modificari ale modului de a gandi, de a ne comporta, de a simti? Iar prin injectarea de microbi asa-zisi morti din vaccinuri, indiferent de doza, primim un focar pentru o infectie viitoare a organismului nostru?
Daca vrei sa stii de ce vaccinul e o cumplita eroare a secolului trecut (XX), ia si cumpara cartea pe care ti-am indicat-o sa vezi ce argumente anti-vaccinare aduce cineva din domeniul medicine, nu mai veni cu argumente asa-zis convingatoare la mine.
Raspunde-mi doar dupa ce vei fi citit acea carte.

Razvan

Traditie 11.09.2008 19:39:02

Durata de viata la americani si vest-europeni nu se datoreaza vaccinurilor ci conditiilor ridicate de trai, sigurantei societatii.

cozia 12.09.2008 04:34:55

Eu zic ca si datorita vaccinurilor. La ce-ti foloseste nivelul de trai daca tu nu esti vaccinat si te nenorocesti pe viata, sa zicem, de poliomelita la 12 ani?

cozia 12.09.2008 04:39:47

Citat:

În prealabil postat de razvan_m
Frate Cozia,

Oare stii ca modificarea sensibila a chimiei corpului nostru poate induce si modificari ale modului de a gandi, de a ne comporta, de a simti? Iar prin injectarea de microbi asa-zisi morti din vaccinuri, indiferent de doza, primim un focar pentru o infectie viitoare a organismului nostru?
Daca vrei sa stii de ce vaccinul e o cumplita eroare a secolului trecut (XX), ia si cumpara cartea pe care ti-am indicat-o sa vezi ce argumente anti-vaccinare aduce cineva din domeniul medicine, nu mai veni cu argumente asa-zis convingatoare la mine.
Raspunde-mi doar dupa ce vei fi citit acea carte.

Razvan

Si PRACTIC, TU ce ai fi facut?...Tie iti este indiferenta moartea PREMATURA a MILIOANE de oameni in jurul tau...poate inclusiv a ta?

Dumnezeu cind ne-a dat drumul aici pe pamint ne-a spus ca o sa supravietuim din sudoarea fruntii. oare sudoarea aceea nu provine si din efortul de a supravietui?

Daca Dumnezeu ne-a lasat pe barba noastra, nu trebuie sa dam din coate si sa strivim si sa fierbem micropbii de care vorbesti ca sa-le dam copiilor( ca sa-i mai avem) ?

razvan_m 12.09.2008 10:49:29

Frate Cozia,

Stii ca datorita respectarii unei igiene stricte pentru operatiile chirurgicale [medicii si asistentii trebuie OBLIGATORIU sa poarte manusi de unica folosinta], durata medie de viata in secolul XIX a crescut fata de Evul Mediu cu circa 35 de ani [de la 35 ani in Evul Mediu la 70 de ani in anii 1800]? Si atunci lumea NU MAI AVEA NEVOIE DE VACCINURI. Oricum, sunt convins ca si aruncand la gunoi vaccinurile nu se intampla nimic rau vis a vis de sanatatea noastra.
Dar, intre timp ai comandat acea carte a medicului francez pe care am recomandato, nu numai tie ???

razvan_m 12.09.2008 11:18:47

Inca o intrebare si gata, frate Cozia. Aminteai de poliomielita. Intrebarea: daca de cumva ai [Doamne fereste!] poliomielita, vaccinul contra ei te mai ajuta sa te vindeci?
Raspunsul este: NU. Deci vaccinul asta deja e O MARE PACALEALA.

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:48:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.