Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Diverse Sarbatori (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5056)
-   -   NASTEREA MAICII DOMNULUI (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4498)

icamilin 08.09.2009 01:31:33

Doamne ajuta!

Ma iertati, am aranjat strofele pe pagina, dar nu stiu ce am facut ca nu mi s-au salvat. E putin greu de urmarit strofele, dar sper ca cei carora le place melodia, si le vor transcrie in ordinea fireasca. Nu pot dormi, pe la 6 dimineata plec cu corul nostru de la biserica in pelerianj de o zi pe la cinci manastiri din judetul Timis si Arad. La manastirea GAI, probabil vom da raspunsurile la Sfanta Liturghie. Am sa pomenesc tot Forumul nostru crestinortodox si am s-o rog pe Maica Sfanta sa ne pazeasca de rele si sa ne acopere cu Sfantul Ei Acoperamant. LA MULTI ANI dragi prieteni!:53::53::53:

LapetiteMoc 08.09.2009 03:08:03

La multi ani de onomastica!

Pe langa frumoasa urare facuta de doamna Ica nu se mai poate adauga nimic!

La multi ani cu bucurii, sanatate si har de la Domnul celor ce poarta frumosul nume al Cinstitei Sfinte Fecioare!

Maica Domnului sa va ocroteasca Marii, Marine, Marini, Mariane !!!

cristiboss56 08.09.2009 07:02:02

Să fi binecuvântată ! +

Citat:

În prealabil postat de icamilin (Post 164767)
Ma iertati, am aranjat strofele pe pagina, dar nu stiu ce am facut ca nu mi s-au salvat. E putin greu de urmarit strofele, dar sper ca cei carora le place melodia, si le vor transcrie in ordinea fireasca. Nu pot dormi, pe la 6 dimineata plec cu corul nostru de la biserica in pelerianj de o zi pe la cinci manastiri din judetul Timis si Arad. La manastirea GAI, probabil vom da raspunsurile la Sfanta Liturghie. Am sa pomenesc tot Forumul nostru crestinortodox si am s-o rog pe Maica Sfanta sa ne pazeasca de rele si sa ne acopere cu Sfantul Ei Acoperamant. LA MULTI ANI dragi prieteni!:53::53::53:

Dragă Ica ești ca un titirez, neobosită , plină de energie , plină de credință și ești un adevărat exemplu de urmat. Ți-am văzut minunatul tău albvm din pelerinaje și am rămas profund impresionat . Sunt sigur că vei adăuga ceva și din acest pelerinaj . Dumnezeu să te binecuvânteze și Prea Sfânta Fecioară Maria , să te apere de tot răul !

patinina34 08.09.2009 07:12:11

Ma alatur si eu mesajului frumos, deosebit de frumos, care spune tot ce se poate spune, pentru urarea de bine tuturor celor care poarta numele Maria!
Multumesc Ica draga, efortul tau e ca intotdeauna, foarte folositor!

anita 08.09.2009 10:51:37

Multe impliniri si bucurii Mariilor si Marianelor si Marinei !
La multi ani !

windorin 08.09.2009 12:28:21

Nasterea Maicii Domnului, dar mai ales Parintii Ioachim si Ana, nu trebuie trecuti cu vederea, mai ales de catre cei ce isi doresc prunci, aproape cu orice pret. Oare au disperat aceia, oare ar fi apelat la toate nenorocirile genetice existente astazi, oare ar fi distrus taina intimitatii lor, cu zeci de medici? Nu, nu ar fi facut aceasta, asa cum nici astazi nu toti fac aceasta.

Cunosc un parinte a carui sotie a nascut abia pe la 42 de ani. Un copilas sanatos si istet, bucuros si plin de viata.
Mangaierea si darul lui Dumnezeu, care este copilasul, vine daca si atunci cand trebuie.

caminaris 08.09.2009 13:41:50

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 91309)
"INSA NASTEREA MARIEI / CU INTREGUL EI MISTER / N-AU VAZUT-O-N TOATA SLAVA / DECAT INGERII DIN CER; / PENTRU LUMEA TRECATOARE / A RAMAS UN FAPT DIVERS / FARA NOIMA SI CULOARE PE PAMANT SI-N UNIVERS / DOAR FEMEI DIN NAZARETUL GALILEII SI DIN CANA / PE LA PORTI SPUNEAU MIRATE: A NASCUT SI STEARPA ANA! / SI DEPARTE STAND DE VEGHE NISTE MAGI, PRIN CEATA DEASA / VAD LUCIND PE CER O RAZA, CE RAMANE NE-NTELEASA. / POATE NICI BATRANUL TATA IOACHIM SI NICI FEMEIA / NU SI-AU DAT SEAMA DE TAINA PETRECUTA-N VREMEA-ACEEA, / DOAR SMERITELE LOR INIMI AU SIMTIT CA BUCURIA / A INTRAT LA EI IN CASA SI I-AU ZIS DE-ATUNCI M A R I A ! " +

FOARTE frumos! Dumnezeu si Maica Domnului sa ne binecuvanteze pe toti si mai ales pe tine cristi ca ai postat aceasta atat de frumoasa poezie pe care n-am mai auzit-o!

MarinaAlca 08.09.2009 14:02:47

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 164809)
Multe impliniri si bucurii Mariilor si Marianelor si Marinei !
La multi ani !

:6:Asemenea si voua, tuturor

dorinastoica14 08.09.2009 14:53:46

Troparul Nașterii Maici Domnului

3 atașament(e)
"Nașterea ta de Dumnezeu Născătoare Fecioară,bucurie a vestit la toată lumea că din tine a răsărit soarele dreptății,Hristos Dumnezeul nostru și dezlegând blestemul a dat binecuvântare și stricând moartea ne-a dăruit nouă viață veșnică"

"Nașterea ta preacurată,Maica Soarelui
Veselește lumea toată,Maica Soarelui.
Soarele Iisus Hristos,
Fiul tău cel preafrumos
Coborât să dea viață
Pentru păcătoși.
Tu ești raza dimineții,Maica Soarelui
Și nădejdea vieții,Maica Soarelui.
Tu luceafărul din zori
Cel de-a pururi fără nori
Scara toată-i așternută
Cu frumoase flori.
Tu ești scara cea de flori,Maica Soarelui
Cu un capăt peste nori,Maica Soarelui."
.................................................. .....
( fragment din cântec popular închinat Maicii Domnului)

Flori din grădina mea pentru Marii și Mărioare...

georgeval 08.09.2009 15:25:23

Cu adevarat ca acolo unde voieste Dumnezeu se biruieste randuiala firii. Ce frumos se spune in Condacul sarbatorii de astazi :"Ioachim si Ana din defaimarea nenasterii de fii, si Adam si Eva din stricaciunea mosrtii s-au izbavit, Preacurata, prin sfanta nasterea ta...."

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:58:10.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.