Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Va rog rugati-va pentru mine !! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4530)

Tia 18.09.2008 08:19:57

Citat:

În prealabil postat de antoniap
Alunga deznadejdea, Luminita! Lasa totul in voia lui Dumnezeu. Pastreaza-ti calmul care este foarte important pentru copil. Mai bea cate un ceai de pir pentru fiere. Spune de multe ori ,,Tatal nostru". Daca ai timp, citeste cate o catisma pe zi din Psaltirea Maicii Domnului. Trebuie sa te rogi si tu ca sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci prin toate si un copil care sa va aduca bucurii.

Cineva te-a sfatuit sa-l dai pomelnic si pentru ,, micutul care se va naste". Chiar daca stii ce nume va purta, nu-l trece pe pomelnic pana ce nu-l botezi. Asa e corect. Intreaba si un preot, ca sa fii mai sigura. Dumnezeu sa-ti ajute!

Dumnezeu sa te ajute pe tine si pe toti ai casei tale. In pomelnic trece "pruncul ce se va naste", si nu cu numele. Sper ca Dumnezeu si Maica Domnului sa ne auda rugaciunile. Citeste Paraclisul Maicii Domnului

veilur 10.10.2008 20:45:18

Luminita, cel mai mult te poti ajuta tu insuti citind acatistul Maicii Domnului, oricare din ele. Iar daca n ai rabdare sa citesti un acatist, roaga-te simplu si sincer. Cu credinta ta sincera din suflet "poti muta muntii din loc". :)

podolski_2 11.10.2008 20:03:57

fii bine elena! fii bine!
asa sunt relele, cand vin nu se mai termina. :(

iti doresc pe viitor sa te bucuri de copilasu tau , si parinti tai sa se bucure de el.

cristiboss56 23.10.2008 21:06:22

Luminita poate ne mai dai de veste ! Chiar in asta seara parcurgand istoricul de la umanitare, mi-am adus aminte de suferintele si framantarile tale. Cum decurge sarcina, esti bine ? Poate ne auzi si ne dai de veste. Prea Sfanta Fecioara Maria sa-ti fie alaturea si in continuare si sa auzim o veste minunata despre pruncul tau.

geo.nektarios 23.10.2008 21:48:56

Draga sora Fotinia ("Luminita" in limba greaca), vreu sa te indrum cu drag spre un lucru: citeste zilnic Acatistul Sf.Nectarie din Eghina!!! Sf.Nectarie a scapat chiar de la moarte niste femei insarcinate, care aveau niste boli extrem de grave ce aveau si pruncii din pantece afectati... Sf.Nectarie este "Parintele Maicilor (calugaritelor) si Mamelor"!!! Nu deznadajdui in ajutorul sau! Nu fii cu teama, ca Sf.Nectarie asa mare dar de la Dumnezeu de a vindeca orice boala, incat nimic ii este cu neputinta!!! Pe toate le vindeca!!! Eu personal am trait N minuni cu Sf.Nectarie... Si am mai indemnat pe cineva pe forum sa seroage la Sf.Nctarie si m-a ascultat... mi-a trimis msj privat si mi-a marturisit cat mult a ajutat-o Sfantul... imediat ce s-a rugat lui...
Fii Binecuvantata si pruncul ce se va naste sa fie un (o) sfant(a)!!!

razvan_m 25.10.2008 14:42:13

Sora Luminita,

Cineva ti-a dat un sfat f. bun legat de dizolvarea pietrelor de la fiere.
In legatura cu asa-zisele remedii homeopatice, te rog sa ai mare grija referitor la ele. Inventatorul homeopatiei, un medic german, Samuel Hahnemann, care a trait in secolul al XIX-lea, un necredincios, l-a comparat pe Domnul Iisus Hristos cu Confucius si l-a gasit mai bun pe inchinatorul la idoli chinez decat pe Fiul lui Dumnezeu. Oare ce fel de remedii pentru sanatate poate descoperi un hulitor de Dumnezeu?

In rest, participa la slujbele de Sfantul Maslu, Sfanta Liturghie si de vreme ce ti se intampla atatea lucruri nelalocul lor in casa, cheama preotul sa faca Moliftele Sfantului Vasile, cine stie daca necazurile familiei tale nu provin si de la demoni ?!

Doamne ajuta!
Razvan

razvan_m 25.10.2008 14:45:59

Sfatul acela bun era de folosirea uleiului de masline [un pahar, dar atentie: presat la rece isi face mai rapid efectul decat cel rafinat!!!] in care sa storci sucul unei lamai. Iei acest remediu pana simti ca isi va face efectul.

ILaura 25.10.2008 15:04:49

Raspuns

Draga Luminita Elena,
Mesajul tau este nu numai unul prin care tu ceri un ajutor spiritual, rugandu-ne sa ne rugam lui Dumnezeu pentru tine si pentru inseninarea si sanatatea familiei tale. Ci este unul prin care noi, ceilalti suntem nevoiti a recunoaste ca trecem unii pe langa altii cu imensa indiferenta, lipsa completa de minima intelegere (empatie), ramanand la coaja fiintei care suntem.
Sper ca Dumnezeu sa-l ajute pe tatal tau sa depaseasca problema de sanatet pe care o are!
Sper ca Dumnezeu s-o ajute pe mama ta sa-si gaseasca linistea surasului!
Si, bineinteles, sper ca puiul tau sa se nasca sanatos, tu bucurandu-te de el, de ai tai, cu zambetul netagaduit de nicio suferinta, intru pastrarea frumusetii luminii din ochiul sufletului tau!
DOAMNE AJUTA!

veveritza 11.03.2009 19:10:48

[quote=razvan_m;97559]Sora Luminita,

Cineva ti-a dat un sfat f. bun legat de dizolvarea pietrelor de la fiere.
In legatura cu asa-zisele remedii homeopatice, te rog sa ai mare grija referitor la ele. Inventatorul homeopatiei, un medic german, Samuel Hahnemann, care a trait in secolul al XIX-lea, un necredincios, l-a comparat pe Domnul Iisus Hristos cu Confucius si l-a gasit mai bun pe inchinatorul la idoli chinez decat pe Fiul lui Dumnezeu. Oare ce fel de remedii pentru sanatate poate descoperi un hulitor de Dumnezeu?

De curand am aflat si eu ceea ce spui tu razvan, m-am ingrozit cand am auzit ca, mai mult, cica se folosesc anumite vraji si formule de magie la prepararea acestor medicamente homeopate; asta mi-a spus-o un medic de medicina generala,dar probabil putin sunt cei care cred asta ; oricum eu cred si nu o sa mai folosesc niciodata remediile homeopate!

patinina34 12.03.2009 00:44:23

Vai de mine, dar multe mai auzim acuma!!!

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:32:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.