![]() |
Citat:
Care i-ar fi folosul ,s-ar vindeca mai repede parintele ? Poate sunt destui care l-au ajutat dar nu vor sa fie cunoscuti. Daca citesti pe forumul unde ai dat tu link-ul poti vedea cat de multi s-au oferit sa ajute. |
Acum am primit vesti de la Iasi. Parintele Mina se afla intr-o stare mult mai buna. Ranile au inceput sa se inchida (mai sunt cateva doar pe spate). Sa continuam rugaciunea dragilor.:77:
|
Multumim pentru veste, draga Jenica ! Bunul Dumnezeu sa-l aiba in paza Sa si vindecarea trupeasca sa se desavarseasca cat mai repede.
|
De pe apolegeticum:
Iata ce scrie admin: "Medicii au ajuns sa spuna chiar ca nu a fost o alergie la BISEPTOL. Se contrazic intre ei : medici cu asistenti. Si chiar nu le vine sa creada ca atata lume se intereseaza de parintele si ca foarte multi au trimis acest gel. Insa rezultatele sunt vizibile. Imaginile care au fost puse la inceput pe site nu mai sunt de actualitate. Acele rani au disparut in mare parte. Deci ziaristii, nu am de unde sa stie realitatea, pentru ca nu stiu daca macar au intrat in salonul parintelui si sa stie cum a fost inainte si cum este acum. Oricum, meritul este doar al lui Dumnezeu, care lucreaza binele prin oameni. Inca o data multumiri ! " Iata ce scrie userul Benone: " In urma testelor au ajuns la concluzia ca este vorba de un stafilococ, care manaca tesutul pielii. Este o infectie, cred ca si interna. Acum doctorii au declarat prin ziare, ca acel unguent nu era indicat, desi asitentii erau cei care-l ungeau cu acel gel. Noi nu mai avem acces la parintele. Cazul este deja national, toate ziarele scriind despre aceasta. In privinta ranilor, unguentul a dat rezultate, ele fiind in mare parte vindecate, desi am observat ca si alte parti ale corpului incep a face rani. Pur si simplu se subtiaza pielea si apare asa ca dupa o arsura cu apa fierbinte, fara a fi umflata. Pielea aceea ff subtire se desprinde de carne si in cazul in care este acoperit se lipeste de material, urmand a ramane carne vie. Trebuie foarte bine ingrijit in cazul asta si uns inca de la inceput inainte de a se adanci rana." Ce s-a zis in deschiderea topicului: "Cine stie ce i-a fost facut : a fost radiat,sau i-a fost injectat un virus nasol." Modul de lucru al new-ageistilor e bine-stiut. |
Mihai! Si mama mea a murit tot din cauza acestui stafilococ auriu. A facut septicemie si a rabdat rani si dureri groaznice timp de o saptamana in acelasi spital...Sf Spiridon.. NU pot fi de acord cu tine. Domnul stie ce e in inima mea acum..cat il iubesc pe pr. Mina..insa te rog NU mai imprastia vesti. te rog..va rog...sa ne rugam si e suficient..va rog.. Ba mai mult prietena mea care lucreaza in presa merge ZILNIC la parintele, vb personal cu doctorita si ma suna de 5 sau 6 ori pe zi si imi comunica starea sfintiei sale..sa nu punem pe toti cei de la presa in aceeasi oala..nu e corect. Mai mult joi ma voi intoarce in Iasi si il voi vizita perosnal pe parintele. Te rog mult sa nu cadem in extreme..
|
Mai frate ce zici matale pe aici de moarte?
Matei capitolul 11 versetele 25,26: "[SIZE=2]25.[/SIZE][SIZE=2]Și Iisus i-a zis: Eu sunt învierea și viața; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi. [/SIZE][SIZE=2]26.[/SIZE][SIZE=2]Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri în veac. Crezi tu aceasta[/SIZE]? " Matei capitolul 12, versetele 26,27: "[SIZE=2]26.[/SIZE][SIZE=2]Iar despre morți că vor învia, n-ați citit, oare, în cartea lui Moise, când i-a vorbit Dumnezeu din rug, zicând: "Eu sunt Dumnezeul lui Avraam și Dumnezeul lui Isaac și Dumnezeul lui Iacov"? [/SIZE][SIZE=2]27.[/SIZE][SIZE=2]Dumnezeu nu este Dumnezeul celor morți, ci a celor vii. Mult rătăciți[/SIZE]" Despartirea sufletului de trup se numeste impropriu moarte si acest eveniment este asteptat cu smerenie dar si cu bucurie de toti crestinii adevarati. Crestinul adevarat nu de despartirea sufletului de trup se teme ci de adevarata moarte care este pacatul care are ca si consecinta despartirea de Dumnezeu care este Viata. Niciodata in Sfintele Slujbe ale bisericii ortodoxe nu se pomeneste de moarte ci de adormire sau mutare la cele vesnice sau mai stiu eu cum. Eu ma tem de despartirea sufletului de trup caci nu sunt crestin adevarat si stiu ca va trebui sa dau socoteala in fata lui Dumnezeu de ce am facut,gandit si vorbit. |
Multumesc mihail ai dreptate. Nu exista moarte doar mutare la cele vesnice.
n urma testelor au ajuns la concluzia ca este vorba de un stafilococ, care manaca tesutul pielii. Este o infectie, cred ca si interna. Acum doctorii au declarat prin ziare, ca acel unguent nu era indicat, desi asitentii erau cei care-l ungeau cu acel gel. Noi nu mai avem acces la parintele. Cazul este deja national, toate ziarele scriind despre aceasta. In privinta ranilor, unguentul a dat rezultate, ele fiind in mare parte vindecate, desi am observat ca si alte parti ale corpului incep a face rani. Pur si simplu se subtiaza pielea si apare asa ca dupa o arsura cu apa fierbinte, fara a fi umflata. Pielea aceea ff subtire se desprinde de carne si in cazul in care este acoperit se lipeste de material, urmand a ramane carne vie. Trebuie foarte bine ingrijit in cazul asta si uns inca de la inceput inainte de a se adanci rana." Da! acelasi lucru s-a intamplat si la mama. A crus timp de o saptamana efectiv puroiul prin ranile deschise. Erau curatate zilnic pe viu. Dupa 1 saptaman jumatate de chin a plecat la ceruri. Durerile sunt groaznice. De aceea spun sa nu ne pripim in a judeca ca parintele a fost infestat/radiat. daca doresti mihai sa continuam te rog sa o facem pe privat aici sa ramana parintele prioritatea. Jenica |
Parintele Mina va fi externat maine sau cel tarziu duminica. Ranile s-au vindecat in totalitate, diabetul si infectia urinara (desi sunt suferinte mai vechi) s-au stabilizat. Maicuta Domnului sa va rasplateasca tuturor osteneala.:77::6:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:02:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.