![]() |
Citat:
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Nu e prima data cand in zona mor oameni. Si atunci, si acum, s-au perindat politicieni, au fost ajutoare, promisiuni neonorate si-apoi, totul a fost lasat in uitare. Lumea si-a amintit de mineri la alta catastrofa.[/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Minerii si nu numai, muncitorii romani nu-si cunosc drepturile, de aceea se lasa exploatati, mintiti, manipulati, dispusi la orice compromis numai sa nu piarda locul acela de munca atat de periculos. De pe urma lor, conducerea si sefii de sindicat castiga enorm si simt nevoia sa se razbune atunci cand cineva indrazneste sa-i acuze, sa le reproseze conditiile inumane in care muncesc minerii. [/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Daca ati urmarit discutiile la TV-uri, cred ca ati observat ca minerilor le e teama sa vorbeasca despre munca lor in subteran, despre abuzurile la care sunt supusi de sefi. [/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Si aici, ca peste tot in societatea romaneasca unde sunt muncitori, functioneaza legea tacerii. Ca angajat trebuie sa accepti toate conditiile angajatorului. Cine deschide gura, cine indrazneste sa ceara conditii umane de munca este pierdut. [/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Oamenii, salariatii trebuie sa fie ascultati si ajutati. Si asta se va intampla cand vom avea legi functionale, aplicabile oricui, nu numai celor cu bani.[/COLOR] |
[COLOR=green]Astazi la Realitatea TV, s-a prezentat modul de a gandi si de a-si accepta soarta a minerilor din Valea jiului. Suna cam asa: Daca mina functioneaza, daca pot munci in mina, adica, mor mai putini. Dar, daca mina se inchide, mor toti. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Ce credeti? Cum comentati?[/COLOR] :33: |
[COLOR=green]Am deschis acest subiect crezand ca intereseaza, crezand ca adevaratii "crestin-ortodocsi" vor veni cu o idee, cu o parere. Dar, nu! Nu intereseaza pe nimeni. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Este mai eficient sa stai sa-ti jelesti de mila ca vine sfarsitul lumii decat sa te preocupe soarta celui de langa tine. Este mai comod sa te gandesti la o lume iluzorie despre care nimeni nu s-a intors sa ne vorbeasca, decat sa te preocupe durerile lumii, dureri pentru care si tu esti vinovat pentru ca ramai pasiv si nesimtitor la ceea ce se intampla intr-o societate prost croita. [/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=green]Unde este iubirea de aproapele de care se vorbeste in Biblie?[/COLOR][/SIZE] |
[COLOR=green]Anul trecut am fost banata pentru ca vreo doua doamne cresti-ortodocse de pe aici erau deranjate de postarile mele si atat au stat pe capul administratorului pana mi s-a interzis accesul pe forum. [/COLOR]
[COLOR=green]Ok, acum a inceput acelasi lucru. Doi dintre useri au spus administratorului ca eu le-am trimis mesaje in care i-as fi felicitat ca nu sunt "pierduti"... Chiar nu va este rusine celor care va ocupati cu asa ceva? Daca aveti sa-mi spuneti ceva, de ce nu o faceti aici, direct, in vazul tuturor? De ce sunteti lasi? De ce va ascundeti rautatea in spatele credintei? De ce sunteti ipocriti?[/COLOR] :43: |
Citat:
|
Citat:
[COLOR=green]Daca eu am o stare mai rea zilele acestea, asta nu inseamna ca doi, cinci sau sapte forumisti sa mearga cu jalba-n protap si cu minciunile in jalba sa reclame la administrator.[/COLOR] [COLOR=green]E jenant si dezonorant! [/COLOR] [COLOR=green]Nici elevii mei la scoala nu coboara la asa un nivel. Ar fi scuzabil pentru ca sunt niste copii. [/COLOR] |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Silvia, sunt zile cand postezi unde trebuie si cum trebuie. Dar sunt si zile in care cei ce citeaza din Sfintii Parinti, sunt pentru tine lipsiti de personalitate, inculti, .... Am rugamintea sa respecti si celelalte moduri de gandire. Iar daca esti lipsita de trairea in Dumnezeu, asta nu inseama ca El nu exista.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:36:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.