![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Asta, din pacate asa este. Eu am fost la penticostali si am vazut cum este; pot doar sa spun ca m-a apucat un ras si o voie buna total nelalocul ei; din pacate nu stiu ce as putea sa fac pentru a o indrepta pe persoana care imi este tare draga si care este o penticostala convinsa, toata ziua cu Biblia; o stie foarte bine si se roaga foarte mult, in fiecare duminica la Biserica lor penticostala; am intalnit penticostali foarte omenosi si la locul lor. Probabil ca atunci cand m-a infundat asa de tare rasul in mijlocul adunarii probabil ca era ceva duh acolo dar nu stiu daca era sfant, posibil si asta.
|
Citat:
|
Ca sa vezi...fiecare vede ce poate/vrea...
Pana va puneti de acord daca penticostalii va fac sa radeti sau sa plangeti, zic si eu ca atmosfera din BP ma inspira la rugaciune. De fapt pentru asta merg la Biserica: sa ma rog, sa ma inchin. Si cu asta raman. |
Citat:
... |
Citat:
|
botezul cu Duhul Sfant este minunat, rugati-va pentr el !
|
Citat:
Ne rugam stai linistit, dar nu dorim sa primim "duhul sfant" pe care il primesc penticostalii... nu de alta , numai ca ma deranjeaza galagia si zgomotele fara rost in timpul rugaciunii..... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:53:39. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.