![]() |
Citat:
|
Citat:
Ca să fiu pe deplin sinceră nici nu știu dacă mai doresc să mă împac cu acei cu care nu sunt în armonie.Este o luptă prea grea,sunt prea multe lucruri pe care nu le înțeleg. Să dau sfaturi sunt pricepută dar când e vorba de problemele mele trebuie să recunosc că mă descurc mai greu. E cam la fel cu psihologul care nu înțelege și nu are soluții pentru fiul sau soțul dar,consiliază pe alții și dă verdicte sau asemenea preotului care are fii și fice duhovnicești pe care cu iscusință îi duce pe calea cea bună iar pe fiii sau ficele naturale nu-i poate nicicum aduce la adevăr. |
Citat:
:25: |
Este totusi relativ.
Adica a te impaca cu cei care te dusmanesc are pina la urma mai multe laturi ale problemei: 1. este ca tu sa vrei 100% sa te impaci cu ei(mentionat aici de Cristi) 2. ca tu sa te impaci cu ei in sufletul tau, dar nu fizic 3. ei sa doreasca acelasi lucru Din aceste motive, pentru mine este important ca eu sa nu simt rancoare fata de vrajmasii mei, sa fiu cu sufletul impacat ca am facut pasul, sa ma rog pentru ei, apoi restul depinde si de ei. Uneori functioneaza, alteori nu. Daca nu ai de a face cu crestini, de multe ori nu functioneaza. Uneori nu functioneaza chiar intre crestini... Acestea fiind spuse, am ajuns la concluzia, ca nu intotdeauna depinde de mine pentru ca o relatie de prietenie sa fie armonioasa, dar eu trebuie sa fac tot ce imi sta in putere sa elimin vrajmasia. |
Citat:
Doamne ajuta :53: |
Citat:
|
2 atașament(e)
Citat:
Lângă gardul meu,vecina are niște tufe cu flori.În toamnă a strigat la noi că i-am uscat tufele aruncând asupra noastră potop de vorbe urâte și insulte! Acum,tufele s-au umplut de flori.Îmi sunt dragi ca de altfel toate florile căci în flori Dumnezeu își arată măiestria și iubirea. Vecina însă nu le poate vedea sărmana căci zace la pat răpusă de o boală cumplită.O chiiamă Jana și dacă vreți pomeniți-o pe în rugăciunile voastre ! "Iar mie ,Stăpâne dăruiește-mi duhul curăției,al gândului snerit,al răbdării și al dragostei pentru ca în pace și cu bucurie să grăiesc către Tine unele ca acestea "[COLOR=navy]Iartă-ne nouă greșalele noastre ,precum și noi iertăm greșiților noștri"[/COLOR] |
Citat:
Dumnezeu sa o ierte si sa o insanatoseasca grabnic, bine ar fi daca i-ar trece supararea. Floricelele-s tare frumoase! Ar fi dragut sa-i duci un buchetel de flori ca de impacare, gestul asta face mai mult decat o mie de rugaciuni... ma indoiesc ca si de data asta ar mai ramane suparata pe tine... E pacat mare sa ramaneti suparate din cauza unui lucru atat de insignifiant! Doamne ajuta!:53: |
o rugaciune
Citat:
Uite incearca pentru indeplinirea oricarei dorinte citeste rugaciunea asta de 30 de ori pe zi timp de 40 de zile. Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei. Amin |
Citat:
Ideia este că atunci când nu iertăm acumulăm mult rău sufletului și chiar trupului nostru. Cel ce iartă se simte eliberat dar cel care nu iartă tare mult rău își face lui și celor ce vor urma după el.Vrăjmașului însă nu-i place iertarea și împăcarea de aceia încuie inimile și mințile noastre cu neiertarea. Mulțumesc Vasia pentru rugăciune.Voi încerca și cu aceasta. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:26:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.