Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   La multi ani !!!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5064)

tigerAvalo9 24.12.2008 22:11:03

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 105724)
LA MULTI AAAAAAAAAAAAAANI!!!! dragi si buni prieteni... in aceasta noapte sfanta,steaua sa ne calauzeasca pe toti ... doresc sarbatori in liniste si bucurie tuturor membrilor acestui forum, mai vechi, mai noi, celor care ocupa un loc aparte in inima mea,tuturor dusmanilor mei declarati si nedeclarati, inclusiv celor ce mi-au adresat "urari" mai putin ortodoxe... le spun doar ca i-am iertat si le doresc un Craciun fericit!

Craciun fericit si tie Anca,Domnul sa iti umple sufletul cu caldura si bucurii dar nu in ultimul timp cu sanatate.SARBATORI FERICITE!

MarinaAlca 24.12.2008 22:13:32

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 105729)
Craciun fericit si tie Anca,Domnul sa iti umple sufletul cu caldura si bucurii dar nu in ultimul timp cu sanatate.SARBATORI FERICITE!

Eu nu sunt Anca!!!! Dar iti multumesc ptr urari:10:

cristiboss56 24.12.2008 22:16:20

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 105730)

Gand la gand cu bucurie !

tigerAvalo9 24.12.2008 22:23:22

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 105730)

Sunt cam somnoros azi :24: Scuze.Va confund mereu,urarile raman aceleasi .Sarbatori fericite Marina!

alexandra28again 24.12.2008 22:33:37

Va iubesc iar adminstratorul va avea parte de multe daruri ceresti pentru ceea ce a facut.
Va doresc multa credinta.Craciun fericit!

MarinaAlca 24.12.2008 22:52:45

Citat:

În prealabil postat de alexandra28again (Post 105737)
Va iubesc iar adminstratorul va avea parte de multe daruri ceresti pentru ceea ce a facut.
Va doresc multa credinta.Craciun fericit!

Si noi te iubim frumoasa Alexandra! Sa iti lumineze Dumnezeu calea, mereu.. si sa faci alegerea potrivita:53:

icamilin 24.12.2008 22:55:37

Craciun fericit!

Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet, sa va aduca impilniri duhovnicesti, iubire fata de aproapele si multa sanatate ! CRACIUN FERICIT ! cu mult drag, icamilin

cristiboss56 24.12.2008 23:03:52

Pe toti ii iubim ! ! ! Icamilin Sfantul Grigorie Decapolitul sa te ocroteasca de tot raul. Alexandra , sa traiesti sa-n floresti !

monica.miholca 24.12.2008 23:56:04

Fie ca Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca in suflet lumina si bucurie sfanta! sa va tina Domnul sanatosi si linistiti, si sa scrieti in continuare pe forum! mie imi foloseste foarte mult. chiar daca scriu rar, citesc mai tot ce se scrie si am mult de invatat de la voi!

icamilin 25.12.2008 00:24:21

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 105742)
Pe toti ii iubim ! ! ! Icamilin Sfantul Grigorie Decapolitul sa te ocroteasca de tot raul.

DOAMNE AJUTA! Sa va ajute pe toti Sfantul Grigorie Decapolitul, Sfantul Nicolae, Sfantul Fanurie, Sfantul Nectarie si nu in ultimul rand Sfantul Iosif cel Nou de la Partos sau oricare alt sfant(a) cat am simtit eu binefacerile in urma rugaciunilor.

Cristiboss sa ai parte numai de bucurii duhovnicesti ! Tu esti o marturie vie in sensul ca ai crezut cu putere in ajutorul Sfantului Grigorie Decapolitul, te-ai rugat si Sfantul te-a mangaiat. Ce bucurie am in suflet cand aud, citesc despre anumite persoane care realizeaza foarte clar cand primesc ajutorul cerut cu credinta.

Sa ne bucuram impreuna de Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos !

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:01:30.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.