![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
parintii care vad ca copilul lor e bolnav,fratii ce sufera si ei,si nu mai sunt in centru atentiei si care renunta la toate in favoarea fratelui lor....ca mine....dar Dumnezeu le stie pe toate,si trebuie sa ii multumim pentru toate.Cand eram mica,ma rugam ca eu sa fiu cea cu handicap,si nu sora mea,dar crescand,mi-am dat seama ca Dumnezeu ne apropie de El prin astfel de incercari....si totusi sunt si sfintii carora ne rugam lui Dumnezeu,si acestia fac minuni,iar daca nu se constata nicio diferenta,atunci trebuie stiut ca Dumnezeu vrea ca noi sa ne rugam Lui in continuare si sa ducem aceasta cruce in continuare,pt ca El e alaturi de noi. |
Salut! Ceea ce stiu eu este ca se urmareste creearea unui guvern mondial si transformarea intregii planete intr-un urias lagar de concentrare unde nui se vor suprima libertatile fundamentale si independenta. Eu as vrea sa ne putem impotrivi cumva si stiu cateva vorbe de care ne putem ajuta "buturuga mica rastoarna carul mare" si "cu pasi mici si rabdare ne atingem scopul"
Eu ma gandeam ca pentru inceput sa reusesc sa fac cunoscuta la lume o idee a mea: DOar un singur membru al familiei sa poarte cip si sa faca cumparaturile pentru toata familia, de recomandat bunicul sau bunica sau probabil ne-am putea baza pe ajutorul prietenilor nostri fideli care ne-au fost totdeauna alaturi, cainii. Ei sa tina in cipurile implantate in ei, banii familiilor. Cipul trebuie privit ca un card bancar. Lasati banii multi in conturile bancare si pe cip doar strictul necesar astfel ca in cazul decesului respectivului membru al familiei, nu veti pierde multi bani. Ideea e ca sa fim cat mai multi neposesori de CIP care la un moment dat ne-am putea impotrivi. Neavand cipul, ei nu ne vor mai putea manipula. |
Ce simplu este doar sa spui... Intelege ca nu sunt atat de prosti incat sa accepte asa ceva. Crezi ca daca nu porti cip singurul dezavantaj este ca nu mai poti cumpara? O sa vezi tu.
|
Citat:
|
Chemare la Referendum
Ati auzit oare de chemarea la Referendum a Sfantului Parinte arhimandrit Justin Parvu de la Man. Petru Voda.
Vezi site-ul: http://nunemaispionati.org/referendum ? In timp ce voi va vaitati pe Forum se strang semnaturi pentru Referendumul National in privinta actelor biometrice introduse in Romania peste vointa poporului ortodox. Deja s-au strans 500 mii semnaturi. O puteti face si voi comunicand cu cunostintele voastre,prieteni, rude sa se opuna acceptarii de documente electronice cu cip. Doamne ajuta! |
Citat:
Cipul nu trebuie acceptat sub nici o forma ,chiar cu pretul propriei vieti. Ideile astea mi se par puerile ,in primul rand prin primirea cipurilor ne pierdem mantuirea ,ajungem in iad. Problema cu mancarea e secundara ,dar nu de neglijat. |
Citat:
Ce pozitie ia guvernul ? Parintii sunt scandalizati ,dar ce folos. Ei ,astia cu pliantele spun ca asta oricum se intampla. Ce sa ne mai miram,poate ca Dumnezeu vrea sa mai improspateze neamul asta al lor. Dar cum sa dispara englezii ,nu inteleg ,ei exista in continuare ,nu ii opreste nimeni sa se inmulteasca. |
Citat:
Nici nu va imaginati cate metode exista. Sa nu uitam ca prietenii nostri iudei au institute intregi (think tank) care asta gandesc de multi ani. Deci in mod firesc vor veni cu scheme foarte perverse si bine gandite. Pentru cei care nu stiu legea implantarii cipurilor in oameni este deja in vigoare in Romania. E vorba doar de implantari in scopuri medicale (deocamdata). Nu stiu daca au si implantat ceva dar legea exista. Viitorul suna bine! ;) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:28:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.