În prealabil postat de veilur
(Post 111393)
IT, mie nu-mi e clar ceva: la ce te referi? La noile buletine si permise auto sau la cipul implantat sub piele?
Si nu inteleg de ce atatea planuire, ce atata grija pentru aceasta "evadare" fata de lume. Pai daca tot s-ar spune ca suntem "crestini", de ce ar fi asa de dificil si de incurcata treaba sa lasi totu si s-o tai unde te taie capu? Unu dintre rapsunsurile la aceasta intrebare este pentru ca NU VREM si ne place foarte mult modu de viata de acum, adica cu burta plina mereu, la caldurica si cu toate cele necesare pentru o viata trainica, si ne-ar fi tare greu sa plecam de nebuni prin vagauni si scorburi sa traim ca salbaticii din niste motive religioase in care am crezut, dar deh, uite ca acum cand suntem pusi cu situatia fata in fata, parca e prea complicat, da' parca nu ne-ar pica bine sa plecam ca si incepem sa ne facem griji, sa ne punem intrebari, ca nu suntem pregatiti si in final sa concluzionam ca nu e de de noi "evadarea" asta. Dar nu va uitati numai la voi, ganditi-va ca majoritatea au famili, cum sa isi supuna copii la un mod de viata auster? Hehe, atunci vom vedea adevarata noastra fata de "crestini", ca normal, omu la anaghie se cunoaste.
Si inca ceva: sa ma lamureasca si pe mine careva, de unde s-ar sti clar ca vremurile de acum sunt cele profetite in Biblie? Stiti ca acolo spune ca trebuie sa avem traire duhovniceasca ca sa-si dea seama care-i momentu, ca fara "practica" in religie, adica comoara noastra fiind plina doar de lene si delasare, nu am crede chiar si-un sfant de ne-ar spune, asta e cea mai urata chestie, ca totul se va petrece, iar noi nu vom realiza, crezand ca inca n-a venit timpu. Asta nu inseamna ca a venit, dar nici ca nu a venit. Toata agitarea si tulburarea asta cu vremurile de pe urma nu e decat o mare incertitudine si atat, insa nimeni nu stie lamurit daca e sau nu e! :1:
|