Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Pentru mine astazi s-a nascut o stea! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5705)

Hartford 06.03.2009 03:31:07

cercei

Citat:

În prealabil postat de nede_mar (Post 120708)
Multumesc din suflet pentru urarile voaste, nici nu va imaginati ce bucurie mi-ati facut. Cuvintele voastre mi-au incalzit sufletul si le consider magice! Va doresc tot binele din lume!:53::53::53::8:. La fel va doreste si micuta care astazi implineste doua saptamani, si zambeste in vis ingerasilor care o mangaie!

I-ai pus cercei deja? cum o cheama? Sa-ti traiasca si tu sa fii sanatoasa sa o vezi crescind ca Doamne repede mai cresc.
Felicitari

patinina34 06.03.2009 05:14:44

Citat:

În prealabil postat de nede_mar (Post 117631)
[COLOR=blue]Astazi pentru mine s-a nascut o stea! Ce poate fi mai frumos in viata - decat s-a te nasti, s-a cresti alaturi de parinti care te iubesc si iti ofera toata dragostea lor, s-a ai copii care s-a iti umple inima de bucurii iar apoi spre toamna vietii sa astepti si nepotei! Prin astea toate cu ajutorul Bunului Dumnezeu am trecut! Astasi a fost o zi mare - Am devenit BUNICA! fetita mea a nascut o fetita superba! Dragi prieteni, nici nu va puteti imagina prin ce emotii poate trece o mama cand isi stie fata in sala de operatii! Cu credinta in Bunul Dumnezeu sper ca totul sa fie bine.[/COLOR]

Sa fie intr-un ceas bun pentru fetitat venita pe lume.
Mila Domnului sa fie cu ea si cine o va creste, sanatatea sa-i fie de fier !!!

nede_mar 18.03.2009 22:52:58

2 atașament(e)
Dragi prieteni primiti scuzele mele, a trecut ceva timp si nu v-am multumit pentru atentia care mi-ati acordato la bucuria ce mi-a umplut sufletu. Maine nepotica mea implineste o luna, si de trei saptamani eu ma impart intre casa lor si a mea , stiti cum e ! Baita, spalat hainute, treaba , nu jucarie! Dar sunt foarte mandra de asta si foarte bucuroasa ca totul e bine. Va multumesc din tot sufletul pentru felicitari Dumnezeu sa aiba grija de voi sa va ajute in tot ce va doriti si sa va fereasca de tot raul posibil! Primiti cu drag o poza de la prima baita, si un pupic de la micuta Maria-Alexandra si de la mine tot binele din lume!

Eva_evanghelista 18.03.2009 23:18:48

E foarte frumoasa!

Sa va traiasca!

In fiecare zi se naste o stea!
:53:

Hartford 19.03.2009 01:36:08

Citat:

În prealabil postat de nede_mar (Post 123240)
Dragi prieteni primiti scuzele mele, a trecut ceva timp si nu v-am multumit pentru atentia care mi-ati acordato la bucuria ce mi-a umplut sufletu. Maine nepotica mea implineste o luna, si de trei saptamani eu ma impart intre casa lor si a mea , stiti cum e ! Baita, spalat hainute, treaba , nu jucarie! Dar sunt foarte mandra de asta si foarte bucuroasa ca totul e bine. Va multumesc din tot sufletul pentru felicitari Dumnezeu sa aiba grija de voi sa va ajute in tot ce va doriti si sa va fereasca de tot raul posibil! Primiti cu drag o poza de la prima baita, si un pupic de la micuta Maria-Alexandra si de la mine tot binele din lume!

E frumoasa ca un ingeras :25:

ioan_si.atat 19.03.2009 02:49:41

Sa va traiasca!

Citat:

Minunata, nede_mar. Bunul Dumnezeu sa-i calauzeasca pasii prin viata micului ingeras, astfel incat sa va bucurati din plin de minunatul dar.

Doamne-ajuta!

patinina34 19.03.2009 04:13:02

Citat:

Un mic ingeras venit pe lume!
Domnul s-o aiba in paza!

Thheo 19.03.2009 13:20:06

1 atașament(e)
Citat:

E frumoasa.....sa va traiasca multi ani....sa va aduca numai bucurii....iar ptr dvs.....multa putere sa va dea Dumnezeu si zile senine....

ory 19.03.2009 16:15:31

Sa va traiasca,sa va bucurati de ea si sa fiti si dumneavoastra sanatosi ca sa o cresteti,sa o ocrotiti sa sa o indrumati cu intelepciune in viata.
M-a nostalgiat bucuria voastra,mi-a amintit de nasterea baietelului meu,a altei stelute stralucitoare,de zilele in care il stergeam pe trupusorul atat de fraged si micut,cu ceai de musetel fiindca nu-i cazuse buricutul,apoi de prima lui baita...a adormit instantaneu printre prosoape,de la cadita pana in dormitor.Sunt bucurii care aproape nu pot fi descrise!
Dumnezeu sa va daruiasca sanatate tuturor!

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:52:24.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.