![]() |
Citat:
|
Citat:
Asa este...Sunt cei care n-au liniste daca nu incearca "sa te roada ca molia", stiind ca n-au cum sa te atinga...Invidiosii sunt cei care in gen vb datorita neputintelor proprii incearca sa intunece sufletele celor de langa ei, in multe chipuri...Se intampla ff des ca cei invidiosi sa fie tocma cei care cred despre ei insisi ca ar fi cu motz si vor sa il oblige cu tot dinadinsul pe cel de langa sa recunoasca asta si sa ii fie aidoma....Invidia este o gorgona si trebuie sa evitam invidiosii dar si sa invidiem....Doamne ajuta sufletele noastre ! |
Citat:
|
Patima invidiei
Ce este invidia ; Cum se manifesta invidia ; Consecintele invidiei ; Cum este vindecata patima invidiei . Mitropolitul Hieroteos Vlachos , cauta un raspuns la cele patru intrebari intr un articol publicat de site-ul crestinortodox.ro :http://www.crestinortodox.ro/sfaturi...iei-68578.html
|
Multumind lui Dumnezeu pentru toate,multumindu-te cu tot ce ai primit de la Dumnezeu, nu lasi invidia sa se apropie de tine.
|
Citat:
Invidia aduce tristetea pentru succesul aproapelui, se opune iubirii aproapelui. Asa ca eu cred ca invidia naste fals progresul si competitia. E adevarat ca intr-o lume imorala, consideri ca numai prin invidie vei reusi sa ai victorii. Dar cand omul leaga viata si de lucrarea lui Dumnezeu, altfel e privit progresul si competitia. |
Citat:
Competitia lumeasca da nastere la nenumarate patimi, pe cand competitia duhovniceasca naste sfintenie. |
Diavolul incearca sa sfasie firea omeneasca, sa o cioparteasca prin patima dezgustatoare a invidiei.
Invidiosul este un mare nefericit, incapabil sa simta bucuria aproapelui sau. Inima sa impietrita, bolnava, tresalta de veselie la necazul fratelui sau si se umple de amaraciune din pricina fericirii aceluia. |
Citat:
Cu pietre arunci in pomul cu fructe, nu in cel lipsit de ele. De dorit e sa nu arunci niciodata cu piatra, e indicat sa inveti sa le culegi, iar daca nu poti, sa ceri. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:21:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.