![]() |
Citat:
Săptămâna care urmează culminând cu ziua de joi ne pune înainte cele trei ipostaze ale suferinței.Iisus Hristos care este răstignit pentru păcatele noastre(sacrificiul suprem),tâlharul care în ultima clipă își câștigă mântuirea și tâlharul care rămâne același tâlhar și pe cruce. Nu vreau să supăr pe cineva dar am văzut oameni care fiind bolnavi în faza terminală aveau o ură cumplită pe tot ce era viu în jurul lor. Eu nu cunosc cât de tare sunt în credință dar mă rog bunului și milostivului Dumnezeu să mă întărească în momente de grea încercare căci încă sunt om și trăiesc printre oameni. |
Te rog sa ma ierti, Dorina draga, dar am presupus ca tu stii aceste lucruri; deci cele scrise de mine erau mai mult pentru cei, care inca deplang situatiile in care ajung sa sufere .
|
Suferinta lui ION o face pe MARIA sa'l iubeasca si mai mult.
Si suferinta MARIEI o face si mai iubita si ascultata de catre copiii ei. Deci, suferinta poate fi si o crestere in iubire, nu numai in rabdare. |
Citat:
[COLOR=green]Să-ți păstrezi latura umană, să nu uiți niciodată că ești OM.[/COLOR] :3: |
Citat:
|
Va multumesc ca m-ati luminat in privinta saptamanii luminate. Era si logic, dar eu cu logica vad ca stau cam rau.
|
Suferinta cand ne este data este cu un scop precis si anume de a invata din lectiile care ne sunt servite prin intermediul ei.
Daca nu invatam,ba,mai mult,ne inraim,inseamna ca am suferit degeaba si cu siguranta lectiile se vor repeta pana vom reusi sa trecem la un alt nivel de intelegere al lucrurilor. |
Citat:
|
Citat:
Cunosc oameni, care ani dearandul s-au lovit de acelasi tip de probleme, au intalnit aceeasi oameni, care i-au dezamagit si nu au invatat nimic din aceste experiente, pentru ca au considerat ca doar celalalt e de vina, partea lor de vina ignorand-o total. Unii oameni nu sunt in stare sa-si vada partea lor de vina, fie ea cat de mica, pentru a putea invata ceva din evenimentele vietii personale. |
Citat:
Poate nu intamplator omul sfarseste viata prin boala, caci atunci doar sufera, ispaseste din pacate si nu mai are posibilitatea sa adauge altele. Este putina noastra contributie la mantuire. Ce-i drept, sunt unele exceptii, care si in ceasul mortii tot mai pacatuiesc. Dumnezeu sa-i ierte pe acestia. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:24:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.