Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ce se intelege prin slujba interconfesionala? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6080)

andreicozia 21.04.2009 23:51:23

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 129841)
Imi scrii mie si te referi la raspunsul lui Andrei.
Ideea era ca atata timp cat mai nutresti sentimentul de ura, nu poti invata pe nimeni sa nu urasca. Mai intai trebuie sa inveti tu sa nu urasti pe nimeni, si apoi sa vrei sa inveti pe cineva sa nu urasca.

nooo, pe tine te viza doamna profesoara

silverstar 21.04.2009 23:52:30

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 129841)
Imi scrii mie si te referi la raspunsul lui Andrei.
Ideea era ca atata timp cat mai nutresti sentimentul de ura, nu poti invata pe nimeni sa nu urasca. Mai intai trebuie sa inveti tu sa nu urasti pe nimeni, si apoi sa vrei sa inveti pe cineva sa nu urasca.

[COLOR=green]Nu știu de unde ai scos tu ideea ca eu urasc oamenii si-mi dai mie sfaturi facand pe lupul moralist. [/COLOR]
[COLOR=green]Te rog mult nu-mi atribui mie lucruri pe care nu le practic si nici nu-mi pune-n cap idei pe care nu le am. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Nu eu am strigat pe aici că sunt in război cu catolicii. Nu crezi ca ar fi bine ca fiecare sa-si vada de treaba lui? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]De ce ti-e teama de spusele mele? Nu exagerez si nu spun neadevaruri... De ce cauti sa fii cu mine intr-o vesnica adversitate? La ce-ti foloseste?[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Crezi ca ceea ce faci tu e atitudine de om credincios, de bun crestin asa cum incerci sa-i convingi pe cei din jur? Ma-ndoiesc... [/COLOR]

cristiboss56 21.04.2009 23:53:13

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 129833)

[COLOR=green]Observ ca nu ai curaj sa te lansezi într-o discuție sinceră, deschisă mai ales când se vine cu argumente sau se cer argumente dintr-un anume loc. Dar, asa cum procedează lașii, stai după colț și bagi strâmbe... Frumos!... :41: Ești sigur că ești bărbat?... Eu aș paria că nu.[/COLOR]:107:..

Silvia te cunosc mai bine decât îți imaginezi tu. Nu poți și nu se poate discuta în contradictoriu cu tine. Se pot aduce un milion de argumente, tot al tău trebuie să fie valabil. Nu are rost să intru în polemică cu tine , pentru că apoi, efectiv tu mă Urăști și nu vreau asta ! Pa

Anca-Miha 22.04.2009 00:06:47

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 129847)
[COLOR=green]Nu știu de unde ai scos tu ideea ca eu urasc oamenii si-mi dai mie sfaturi facand pe lupul moralist. [/COLOR]
[COLOR=green]Te rog mult nu-mi atribui mie lucruri pe care nu le practic si nici nu-mi pune-n cap idei pe care nu le am. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Nu eu am strigat pe aici că sunt in război cu catolicii. Nu crezi ca ar fi bine ca fiecare sa-si vada de treaba lui? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]De ce ti-e teama de spusele mele? Nu exagerez si nu spun neadevaruri... De ce cauti sa fii cu mine intr-o vesnica adversitate? La ce-ti foloseste?[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Crezi ca ceea ce faci tu e atitudine de om credincios, de bun crestin asa cum incerci sa-i convingi pe cei din jur? Ma-ndoiesc... [/COLOR]

Ar fi bine sa citesti ce scriu, nu sa infloresti pe langa.
Te-am INTREBAT, nu am afirmat, daca tu ai invatat sa nu mai urasti, pentru a invata si pe altii acesta lectie de viata.

Anca-Miha 22.04.2009 00:09:52

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 129845)
nooo, pe tine te viza doamna profesoara

Andrei, nu arunca pisica; la vorbele tale facea Silvia referire. Tu ai zis de rege, nu eu.

andreicozia 22.04.2009 00:16:31

ha, ha, eu am vorbit de Tarul Rusiei nu de regele Mihai ...si este o diferenta foarte mare...iar tarul Petru nu a avut mutra de maimuta ci chiar era foarte chipes insa occidentalizat si cu aere protestante in cap neacceptate de BRusa

silverstar 22.04.2009 07:30:01

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 129848)
Silvia te cunosc mai bine decât îți imaginezi tu. Nu poți și nu se poate discuta în contradictoriu cu tine. Se pot aduce un milion de argumente, tot al tău trebuie să fie valabil. Nu are rost să intru în polemică cu tine , pentru că apoi, efectiv tu mă Urăști și nu vreau asta ! Pa

[COLOR=green]Nu ma cunosti absolut deloc. Afla si tu ca numai prostii o tin langa cum ca doar ei ar avea dreptate. In politica si in religie, nimeni nu are dreptate si adevarul e departe de toti, chiar daca unii afirma ca l-ar detine... [/COLOR]
[COLOR=green]Asa ca nu mai fa afirmatii fara acoperire...[/COLOR]

cristiboss56 22.04.2009 07:33:25

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 129923)
[COLOR=green]Nu ma cunosti absolut deloc. Afla si tu ca numai prostii o tin langa cum ca doar ei ar avea dreptate. In politica si in religie, nimeni nu are dreptate si adevarul e departe de toti, chiar daca unii afirma ca l-ar detine... [/COLOR]
[COLOR=green]Asa ca nu mai fa afirmatii fara acoperire...[/COLOR]

Cu prima parte sunt intru totul de acord ! Cu partea a doua, se simte o briză a Mândriei din Tine .

cmihai 22.04.2009 11:02:16

Fratilor si surorilor intru Hristos

Citesc si nu imi vine sa cred unde s-a ajuns de la o simpla intrebare a lui "unortodox" la care i s-a dat raspuns si el insusi s-a declarat multumit de acest raspuns.
Mie mi sa pare prea deplasate aceste acuze de ura etc ... dat fiind faptul ca tocmai am iesit din marele post al Paresimilor nu cred ca avem si dezlegare la pacate ...
Nu ma intelegeti gresit nu vad eu "paiul din ochiul vostru" dar e evident ca lucururile au degenerat putin ...
Va rog eu din suflet nu va mai certati!
Imi cer scuze si iertare anticipat daca am jignit pe cineva cu ce am scris aici.

Iertare fatilor iertare

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:49:17.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.