![]() |
Citat:
[COLOR=green]Nu mă dau in spectacol, imi place adevarul, dar nu stiu ce interes ai, ce castigi, ca sa manipulezi lumea. Te credeam om serios, dar vad ca ma dezamagesti... Eu nu-ti cer sa te justifici în fata mea, de unde scoti asa perle? Ți-am atras atentia ca minti și manipulezi grosolan, picând în ridicol, exact ca personajul lui Caragiale... Ce nu-ti place? Că-i atenționez și pe ceilalți? Și, nici nu-i frumos sa minti ca un copil de gradinita care totusa are scuza ca e copil...[/COLOR] |
Citat:
|
Citat:
[COLOR=green]Ti-am cerut să spui titlul ziarului. Să dai adresa, adică un link. Nu ziarul are interes să mintă, tu ai acest interes. Dar, nu mă mai interesează... Nu mai vreau să știu nimic. M-ai convins. [/COLOR] |
Citat:
|
Daca e vorba de bautura si moldoveni ,depinde de care moldoveni,sucevenii si iesenii poate si nemtenii obisnuiesc sa bea mult alcool,mai putin cei din Bacau,Galati,Buzau..
|
Citat:
|
Si in Adevarul de astazi scrie ce-a postat Cristi .Vreau sa fac o mica rectificare ,probabil din graba a scris Cristi - Vaslui de doua ori ,era vb de Vrancea. N-a exagerat cu nimic el doar ne-a transmis ..o stire .
http://www.adevarul.ro/articole/baca...n-moldova.html |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:44:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.