Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Record pe tara: 250 de moldoveni au peste 100 de ani ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6118)

silverstar 26.04.2009 20:47:50

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 131239)
Tu cam te dai în spectacol aiurea de la un timp, dar îți dau pace , nu merită să intru în polemică cu tine. Ești tot timpul cu dosul în sus . Sunt mult mai bine informat ca tine și nu risc a trăi în minciuni universale ca tine. Știrea e din presa din ziua respectivă și ori cum nu mă justific în fața ta . Punct !

[COLOR=green]Nu mă dau in spectacol, imi place adevarul, dar nu stiu ce interes ai, ce castigi, ca sa manipulezi lumea. Te credeam om serios, dar vad ca ma dezamagesti... Eu nu-ti cer sa te justifici în fata mea, de unde scoti asa perle? Ți-am atras atentia ca minti și manipulezi grosolan, picând în ridicol, exact ca personajul lui Caragiale... Ce nu-ti place? Că-i atenționez și pe ceilalți? Și, nici nu-i frumos sa minti ca un copil de gradinita care totusa are scuza ca e copil...[/COLOR]

cristiboss56 26.04.2009 20:56:31

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 131250)
[COLOR=green]Nu mă dau in spectacol, imi place adevarul, dar nu stiu ce interes ai, ce castigi, ca sa manipulezi lumea. Te credeam om serios, dar vad ca ma dezamagesti... Eu nu-ti cer sa te justifici în fata mea, de unde scoti asa perle? Ți-am atras atentia ca minti și manipulezi grosolan, picând în ridicol, exact ca personajul lui Caragiale... Ce nu-ti place? Că-i atenționez și pe ceilalți? Și, nici nu-i frumos sa minti ca un copil de gradinita care totusa are scuza ca e copil...[/COLOR]

Perlă ești tu Silvia. Deci eu nu mint Silvia, am copiat știrea din ziar și nu văd ce interes ar avea acel ziar să manipuleze. Ești dusă rău ! Rău de tot ! ! !

silverstar 26.04.2009 21:02:12

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 131251)
Perlă ești tu Silvia. Deci eu nu mint Silvia, am copiat știrea din ziar și nu văd ce interes ar avea acel ziar să manipuleze. Ești dusă rău ! Rău de tot ! ! !

[COLOR=green]Ti-am cerut să spui titlul ziarului. Să dai adresa, adică un link. Nu ziarul are interes să mintă, tu ai acest interes. Dar, nu mă mai interesează... Nu mai vreau să știu nimic. M-ai convins. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Să-ți fie rușine că mă jignești și că vorbești ca la mahala. Cât a fost post, te-ai abținut. Azi ți-ai pus poalele în cap pentru că ai mai jignit și alte persoane aici, pe forum. [/COLOR]
[COLOR=green]Să ai o noapte liniștită!...[/COLOR]

cristiboss56 26.04.2009 21:05:11

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 131254)
[COLOR=green]Ti-am cerut să spui titlul ziarului. Să dai adresa, adică un link. Nu ziarul are interes să mintă, tu ai acest interes. Dar, nu mă mai interesează... Nu mai vreau să știu nimic. M-ai convins. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Să-ți fie rușine că mă jignești și că vorbești ca la mahala. Cât a fost post, te-ai abținut. Azi ți-ai pus poalele în cap pentru că ai mai jignit și alte persoane aici, pe forum. [/COLOR]
[COLOR=green]Să ai o noapte liniștită!...[/COLOR]

Nu mă justific în fața ta și ori cum , văd că urăști forumul ăsta de la un timp, prin atitudinea ta smintită . Mergi în voia și râțiunea ta deșartă !

tigerAvalo9 26.04.2009 22:40:30

Daca e vorba de bautura si moldoveni ,depinde de care moldoveni,sucevenii si iesenii poate si nemtenii obisnuiesc sa bea mult alcool,mai putin cei din Bacau,Galati,Buzau..

cristiboss56 26.04.2009 23:04:22

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 131274)
Daca e vorba de bautura si moldoveni ,depinde de care moldoveni,sucevenii si iesenii poate si nemtenii obisnuiesc sa bea mult alcool,mai putin cei din Bacau,Galati,Buzau..

Și tu m-ai făcut să zâmbesc ! Acum înteleg că ești din Galați și ți parte gălâțenilor, dar îți spun aproape ca sigur că cei de la Combinatul Siderurgic, m-ai întrec măsura prin însăși viața grea de acolo. In general, metalurgia, siderurgia, mineritul , atrag această patimă ca un fel de "consolare"de moment , dar foarte amăgitoare, cum e și fumatul și alte asemenea. În general se spune că alcoolul în cantități rezonabile constituie un aliment, mă refer mai ales la vin. Cât despre țuica de prună , curată fără nimic altceva, 50 -100 de grame înainte de masă este chiar indicată. Părerile sunt împărțite și aici !

sia 26.04.2009 23:13:42

Si in Adevarul de astazi scrie ce-a postat Cristi .Vreau sa fac o mica rectificare ,probabil din graba a scris Cristi - Vaslui de doua ori ,era vb de Vrancea. N-a exagerat cu nimic el doar ne-a transmis ..o stire .
http://www.adevarul.ro/articole/baca...n-moldova.html

silverstar 26.04.2009 23:14:56

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 131274)

[COLOR=green]Buzău, oraș moldovenesc? De când?[/COLOR] :106:

cristiboss56 26.04.2009 23:29:45

Citat:

În prealabil postat de sia (Post 131291)
Si in Adevarul de astazi scrie ce-a postat Cristi .Vreau sa fac o mica rectificare ,probabil din graba a scris Cristi - Vaslui de doua ori ,era vb de Vrancea. N-a exagerat cu nimic el doar ne-a transmis ..o stire .
http://www.adevarul.ro/articole/baca...n-moldova.html

Nu Sia, Silvestar când își dă drumu la puroi, nu o mai poți opri .

cristiboss56 26.04.2009 23:31:13

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 131292)
[COLOR=green]Buzău, oraș moldovenesc? De când?[/COLOR] :106:

De 5 minute până la ora 3 . . .

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:44:17.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.